Dobrý den, ráda bych napsala anonymně, jelikož nikdo ze známých zatím neví, že chceme stavět a nerada bych, aby se to rozkřiklo.
Už pár měsíců pročítám nejrůznější diskuse stavebních firem, apod. Narazila jsem na společnost Happy Building, která staví dřevostavby a dost mne zaujali. Nicméně nemůžu najít žádné recenze, ani dobré ani špatné Vím jen od jedné známé, že dcera s nimi stavěla a je spokojená, ale to mi moc nestačí. Je tady někdo, kdo má s nimi nějakou zkušenost?
Taky mám jednu otázku ohledně hypoték. S manželem máme našetřeno na základ z ceny hypotéky (kterou chceme) a vlastní pozemek. Zatím jsme nežádali, zajímala by mne tato věc. Jak se to řeší s penězi na vybavení domu? Všude čtu, že banky půjčí tolik a tolik na stavbu domu…Dá se do hypotéky nějak zahrnout vybavení, i když nevím, kolik bude celkem stát? Jak se tohle řeší? Děkuji za odpovědi.
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Dobrý den, ráda bych napsala anonymně, jelikož nikdo ze známých zatím neví, že chceme stavět a nerada bych, aby se to rozkřiklo.
Vím jen od jedné známé, že dcera s nimi stavěla a je spokojená, ale to mi moc nestačí. Je tady někdo, kdo má s nimi nějakou zkušenost?
Děkuji za odpovědi.
Už pár měsíců pročítám nejrůznější diskuse stavebních firem, apod. Narazila jsem na společnost Happy Building, která staví dřevostavby a dost mne zaujali. Nicméně nemůžu najít žádné recenze, ani dobré ani špatné
Taky mám jednu otázku ohledně hypoték. S manželem máme našetřeno na základ z ceny hypotéky (kterou chceme) a vlastní pozemek. Zatím jsme nežádali, zajímala by mne tato věc. Jak se to řeší s penězi na vybavení domu? Všude čtu, že banky půjčí tolik a tolik na stavbu domu…Dá se do hypotéky nějak zahrnout vybavení, i když nevím, kolik bude celkem stát? Jak se tohle řeší?