Stávkuje s obědem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
287
27.5.14 08:25

stávkuje s obědem

Ahoj holky. :mavam:
Malá má 10 a půl mesice a už několikátý den odmítá oběd- maso, zelenina. Jinak papa dobře. Poradite nějaké fígle, popř tipy na obědy i svacinky?
Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
27.5.14 08:27

Nech jí být, třeba jí rostou zuby nebo na ní něco leze nebo prostě jen zrovna nemá chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
27.5.14 08:28

Já neporadím, mě malá nejí obědy už přes měsíc.. prý to je jen období, tak uvidím či ji to přejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.5.14 08:33

Syselinka- tak doufám ze se robatka brzy umoudří :jazyk: A pokoušís se ji nabídnout něco jinýho, nebo nechává bez jídla do svacinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.5.14 08:39

Zkusila bych nabídnout jídlo chladnější, třeba víc mixované, když rostou zuby, může teplé tužší jídlo být dítěti nepříjemné.
Nebo naopak jídlo v kuse na hlodání, třeba brambor vařený vkuse, mrkev v celku uvařenouna páře atd.
Ale pokud děti jíst nechtjí, náhradu nenabízím, pouze pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.5.14 08:44

Bibi- dobrý nápad, zkusím dat vařené do ruky, třeba to projde, alespoň neco ;) a nějaké tipy na svačinu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
27.5.14 08:51

@kikibibi já jí musím nabídnout něco jiného místo oběda, protože jinak se vzteká bo má hlad, ale oběd nesní i když hlady šilhá :? nechce jíst ani namixované, ani kousky, ani teplé ani studené, ani být krmena, ani se krmit sama..nezabírá už ani reklama během které jsem jí vždycky hezky nakrmila..prostě oběd ne ne :roll: ale jinak jí hezky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.5.14 08:56

Syselinka - a co dávás tedy jako náhradu? Nabízís i tak oběd každý den? To vaření „na prázdno“ je děs že :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
27.5.14 08:57

Mě začala malá bojkotovat masozelenu kolem sedmého měsíce a zabralo dát jí naša jídlo-mám jště starší dceru takže nesolim a nekořením a od tý doby baští celkem pěkně. Teď má období kdy zas moc nejí-je to tím horkem a rostoucími zoubky. Ještě kojim tak se chodí naslopat za mnou a vždy jak vyleze zub tak začne zase pěkně jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.5.14 09:02

Malá zatím naše nejí, sice kouše ale jak co, takže ji buď přemixnu nebo vidličkou rozmackam. Půjdu prohledat pusinu jestli se nám tam něco neklube :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí