Stávkuje s obědem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
stávkuje s obědem
Ahoj holky. ![]()
Malá má 10 a půl mesice a už několikátý den odmítá oběd- maso, zelenina. Jinak papa dobře. Poradite nějaké fígle, popř tipy na obědy i svacinky?
Dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nech jí být, třeba jí rostou zuby nebo na ní něco leze nebo prostě jen zrovna nemá chuť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já neporadím, mě malá nejí obědy už přes měsíc.. prý to je jen období, tak uvidím či ji to přejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syselinka- tak doufám ze se robatka brzy umoudří
A pokoušís se ji nabídnout něco jinýho, nebo nechává bez jídla do svacinky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila bych nabídnout jídlo chladnější, třeba víc mixované, když rostou zuby, může teplé tužší jídlo být dítěti nepříjemné.
Nebo naopak jídlo v kuse na hlodání, třeba brambor vařený vkuse, mrkev v celku uvařenouna páře atd.
Ale pokud děti jíst nechtjí, náhradu nenabízím, pouze pití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bibi- dobrý nápad, zkusím dat vařené do ruky, třeba to projde, alespoň neco
a nějaké tipy na svačinu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kikibibi já jí musím nabídnout něco jiného místo oběda, protože jinak se vzteká bo má hlad, ale oběd nesní i když hlady šilhá
nechce jíst ani namixované, ani kousky, ani teplé ani studené, ani být krmena, ani se krmit sama..nezabírá už ani reklama během které jsem jí vždycky hezky nakrmila..prostě oběd ne ne
ale jinak jí hezky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syselinka - a co dávás tedy jako náhradu? Nabízís i tak oběd každý den? To vaření „na prázdno“ je děs že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě začala malá bojkotovat masozelenu kolem sedmého měsíce a zabralo dát jí naša jídlo-mám jště starší dceru takže nesolim a nekořením a od tý doby baští celkem pěkně. Teď má období kdy zas moc nejí-je to tím horkem a rostoucími zoubky. Ještě kojim tak se chodí naslopat za mnou a vždy jak vyleze zub tak začne zase pěkně jíst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá zatím naše nejí, sice kouše ale jak co, takže ji buď přemixnu nebo vidličkou rozmackam. Půjdu prohledat pusinu jestli se nám tam něco neklube ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit