15měsíční nechce jíst v židličce

1342
23.5.14 13:53

15 m - nechce jíst v židličce

Ahoj,
mám na vás dotaz a zároveň prosbu o radu. Můj syn (15 měsíců) odmítá jíst v jídelní židličce. Už když ho tam nesu, dostane záchvat vzteku a pak už vím, že nesní vůbec nic :(. Takže krmím různě buď na velké židli, na zemi nebo různě po bytě, což jsem nikdy nechtěla. Nemáte nějakou zkušenost, jak jde dítě dostat zpět do židličky? Syn je hubený a chci, aby jedl, už mě napadlo, že kdyby měl opravdu hlad, že se nají i v židličce, ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
23.5.14 13:55

Koupit podsedak a pridelat ho k normalni zidli, aby jedl jako dospely na „velke“ zidli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.5.14 13:58

@Lucista Mladší to dělá poslední dobou občas taky. Mám pocit, že má strach, že by mu uteklo něco zajímavého. On teda jí bídně, takže (i když je to asi chyba) já nemám na to, abych ho prostě bez jídla nechala, protože on by bez něj prostě byl. Zavedla jsem kompromis. Na stolek od židličky mu dám jídlo, které mi po bytě nedělá bordel a on si chodí uzobávat (pečivo, piškoty, kousky jablka, hrozny, rozinky). Se lžičkou ho nehoním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
23.5.14 14:01

Malý mi v jídelní židličce snad nikdy nejedl, jen jako malý. Takže jíme na normální židli nebo u stolu na gauči v obýváku :) já jsem v tom nikdy neviděla nějaký problém…

• Citovat
  • Upravit
2202
23.5.14 14:01

Taky jsme to v tomhle věku tak měli. Malá moc nepřibírala, takže jsem byla ráda za každou trochu, co snědla, běhala jsem s jídlem za ní. Mám pocit, že kdyby týden nejedla, bylo by jí to jedno. Je to období, zase přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
23.5.14 14:02

@AliTad Já to dělám taky tak, protože mi v té židličce taky dcera nevydrží. Kroutí se tam a čumákuje kde co lítá a nejí :cert: Takže chodí a zobe :pankac:
Občas jí krmím na nočníku a tak zabiju 2 mouchy jednou ranou :jazyk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
23.5.14 14:03

Ja kvuli tomu koupila rostouci zidli, kam si muze sam vylezt. A ted zvazuju, ze nekdy budeme jist s nim u jeho maleho stolecku, at se neprizpusobuje jen on nam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
23.5.14 14:06

@Lucista - syn to měl úplně stejně, udělala jsem to stejné co @74paja, ale žádný efekt to nemělo… Takže to dopadlo přesně tak, jak píšeš, krmila jsem ho u hraní. Trvalo to asi 2-3 měsíce a jak to přišlo, tak to odešlo ;) Bylo to zhruba kolem stejného věku, jako u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.5.14 14:36
@111verunka111 píše:
Malý mi v jídelní židličce snad nikdy nejedl, jen jako malý. Takže jíme na normální židli nebo u stolu na gauči v obýváku :) já jsem v tom nikdy neviděla nějaký problém…

nápodobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko