15měsíční nechce jíst v židličce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
15 m - nechce jíst v židličce
Ahoj,
mám na vás dotaz a zároveň prosbu o radu. Můj syn (15 měsíců) odmítá jíst v jídelní židličce. Už když ho tam nesu, dostane záchvat vzteku a pak už vím, že nesní vůbec nic
. Takže krmím různě buď na velké židli, na zemi nebo různě po bytě, což jsem nikdy nechtěla. Nemáte nějakou zkušenost, jak jde dítě dostat zpět do židličky? Syn je hubený a chci, aby jedl, už mě napadlo, že kdyby měl opravdu hlad, že se nají i v židličce, ale nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Koupit podsedak a pridelat ho k normalni zidli, aby jedl jako dospely na „velke“ zidli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucista Mladší to dělá poslední dobou občas taky. Mám pocit, že má strach, že by mu uteklo něco zajímavého. On teda jí bídně, takže (i když je to asi chyba) já nemám na to, abych ho prostě bez jídla nechala, protože on by bez něj prostě byl. Zavedla jsem kompromis. Na stolek od židličky mu dám jídlo, které mi po bytě nedělá bordel a on si chodí uzobávat (pečivo, piškoty, kousky jablka, hrozny, rozinky). Se lžičkou ho nehoním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý mi v jídelní židličce snad nikdy nejedl, jen jako malý. Takže jíme na normální židli nebo u stolu na gauči v obýváku
já jsem v tom nikdy neviděla nějaký problém…
- Citovat
- Upravit
Taky jsme to v tomhle věku tak měli. Malá moc nepřibírala, takže jsem byla ráda za každou trochu, co snědla, běhala jsem s jídlem za ní. Mám pocit, že kdyby týden nejedla, bylo by jí to jedno. Je to období, zase přejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AliTad Já to dělám taky tak, protože mi v té židličce taky dcera nevydrží. Kroutí se tam a čumákuje kde co lítá a nejí
Takže chodí a zobe ![]()
Občas jí krmím na nočníku a tak zabiju 2 mouchy jednou ranou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja kvuli tomu koupila rostouci zidli, kam si muze sam vylezt. A ted zvazuju, ze nekdy budeme jist s nim u jeho maleho stolecku, at se neprizpusobuje jen on nam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucista - syn to měl úplně stejně, udělala jsem to stejné co @74paja, ale žádný efekt to nemělo… Takže to dopadlo přesně tak, jak píšeš, krmila jsem ho u hraní. Trvalo to asi 2-3 měsíce a jak to přišlo, tak to odešlo
Bylo to zhruba kolem stejného věku, jako u vás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@111verunka111 píše:
Malý mi v jídelní židličce snad nikdy nejedl, jen jako malý. Takže jíme na normální židli nebo u stolu na gauči v obývákujá jsem v tom nikdy neviděla nějaký problém…
nápodobně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit