Stavy při hypotyreóze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
14.2.22 20:06
@Anonymní píše:
Taky jsem měla štítnou žlázu, šestkrát během pěti let jsem měnila lékaře, než jsem se po pěti letech uzdravila.
Zlepšení nenastane ze dne na den, ani z roku na rok. Musíš být více trpělivá.
Štítnou žlázu má každý, komu ji nevyoperovali :roll: Někdo se neuzdraví a musí brát léky doživotně. Otázky jí zodpoví nejlépe její ošetřující lékař.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.22 21:34
@Russet píše: Štítnou žlázu má každý, komu ji nevyoperovali :roll: Někdo se neuzdraví a musí brát léky doživotně. Otázky jí zodpoví nejlépe její ošetřující lékař.

Ale tohle já všechno vim, Já se ptala jak líp zvládat ty příšerný stavy které tahle nemoc doprovází.

• Citovat
  • Upravit
53518
14.2.22 21:37
@Anonymní píše:
Ale tohle já všechno vim, Já se ptala jak líp zvládat ty příšerný stavy které tahle nemoc doprovází.

Tak nepiš já jsem měla štítnou žlázu. Tu má snad každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.22 21:57
@Russet píše:
Tak nepiš já jsem měla štítnou žlázu. Tu má snad každý.

Tak to je nějaký omyl. To jsem nepsala já.

• Citovat
  • Upravit
53518
14.2.22 21:59
@Anonymní píše:
Tak to je nějaký omyl. To jsem nepsala já.

Psala to slunečnice. Spletla jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
15.2.22 11:48

Nojo, štítná žláza to je nekonečný příběh. Taky s tím bojuju a nevím jak vyhrát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.22 18:06

Když mi před vánoci hypotyreozu zjistili, měla jsem tsh 8,5. Nejhorší je že mě někdy z ničeho nic přepadne pocit strachu až se mi chce od nervů zvracet, jako zrovna dneska, mám žaludek jako bych měla střevní virozu a to je každou chvíli. Je to možný že to taky dělá šž?

• Citovat
  • Upravit
27686
15.2.22 18:55
@Anonymní píše:
Když mi před vánoci hypotyreozu zjistili, měla jsem tsh 8,5. Nejhorší je že mě někdy z ničeho nic přepadne pocit strachu až se mi chce od nervů zvracet, jako zrovna dneska, mám žaludek jako bych měla střevní virozu a to je každou chvíli. Je to možný že to taky dělá šž?

jo taky já tomu říkám smrtelný strach úplně šílený bezdůvodný strach z minuty na minutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.22 12:31

@ka2ka ahoj já to mám taky bohužel.. snížily mi dávku že 150 na 75 a od Vánoc se cítím hrozně…úzkosti, strach, na endu výsledky z krve v pořádku ale já se cítím fakt hrozně… :‚( všichni mi nadávání že to stitka nedělá. :‘(

• Citovat
  • Upravit
27686
21.5.22 12:35
@Anonymní píše:
@ka2ka ahoj já to mám taky bohužel.. snížily mi dávku že 150 na 75 a od Vánoc se cítím hrozně…úzkosti, strach, na endu výsledky z krve v pořádku ale já se cítím fakt hrozně… :‚( všichni mi nadávání že to stitka nedělá. :‘(

proč ti snížili dávku o půlku? to je o dost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.22 14:13

@ka2ka no takhle… Čekala jsem druhého syna do té doby jsem nepociťoval žádné problémy brala jsem 150 několik let ale já jsem to v pubertě hodně flakala brala jsem ty prášky jak jsem chtěla…tak možná proto mi to pořád navisovaly, no v 8 měsíci jsem šla na preventivní prohlídku k obvodnímu a měla jsem tep 120 za minutu no a on mi řekl že mám vysokou dávku letroxu… Celou dobu v pořádku i sono no a před Vánoci to přišlo třetí těhotenství a sileny úzkosti tak jsem to bohužel musela dát pryč úzkosti ustoupily ale pak se zase vrátily… Dělala mi v listopadu odběry a nasadila mi ještě půlku z té 75 takže pondělí středa pátek beru 120 mg a zbytek týdne 75mg v lednu odběry v pořádku, v dubnu odběry taky v pořádku ale já se prostě necítím dobře…

• Citovat
  • Upravit
27686
21.5.22 14:22
@Anonymní píše:
@ka2ka no takhle… Čekala jsem druhého syna do té doby jsem nepociťoval žádné problémy brala jsem 150 několik let ale já jsem to v pubertě hodně flakala brala jsem ty prášky jak jsem chtěla…tak možná proto mi to pořád navisovaly, no v 8 měsíci jsem šla na preventivní prohlídku k obvodnímu a měla jsem tep 120 za minutu no a on mi řekl že mám vysokou dávku letroxu… Celou dobu v pořádku i sono no a před Vánoci to přišlo třetí těhotenství a sileny úzkosti tak jsem to bohužel musela dát pryč úzkosti ustoupily ale pak se zase vrátily… Dělala mi v listopadu odběry a nasadila mi ještě půlku z té 75 takže pondělí středa pátek beru 120 mg a zbytek týdne 75mg v lednu odběry v pořádku, v dubnu odběry taky v pořádku ale já se prostě necítím dobře…

ten tep v těhotenství mohl mít i jiný příčiny :nevim:, jestli ti není dobře tak jedině na endokrinologii a vysvětlit že jsi unavená a nefunguješ atd atd a poprosit jestli nemůžete přidat alespon ještě jeden den na těch 120

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí