Úzkost po Covid-19

Anonymní
14.2.22 11:23

Úzkost po Covid-19

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenost s úzkostnymi stavy po Covidu19. Prodělala jsem jej před cca měsícem, začalo to až minulý týden. Mám k tomu také motání hlavy a zvláštní pocity derealizace, které si ale spíše vyvolávám sama, tím ze myslím na to, ze svět není reálný. (Ikdyz v hloubi duše vim, ze je, ale to motání to zhoršuje)
Dnes sem malém omdlela.
Mám v plánu jít k praktickému lékaři a on mi snad pořadí s nějakými homeopatiky, jsem mladá a AD používat nechci - nikdy jsem neměla psychické problémy.
Děkuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60
14.2.22 12:21

Ahoj, měla jsem to samé, ale po očkování (možná tomu přispělo, že jsem v době očkování měla velmi vysoké protilátky po prodělání covidu, jinak antivax nejsem, na očkování jsem šla ze své vlastní vůle, tak jsem si to snad nevsugerovala). Ty stavy byly hrozný, nejdřív jsem to k tomu vůbec nepřičítala, ale když se mi to po 18dnech srovnalo a pak začalo znovu po druhé dávce, tak jsem si dala dvě a dvě dohromady. Byla jsem plačtivá, bušení srdce, potíže s dechem, permanentně stažený krk i žaludek, neadekvátní reakce… Přešlo to samo opět po těch cca 20 ti dnech, ale nepřála bych to nikomu, byla jsem zralá na Chocholouška :lol:

Trošku mi pomáhalo lemtání čajů na nervy, pohyb a když bylo nejhůř, tak Guajaracuran z lékárny (bez předpisu).

Drž se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
14.2.22 12:24

Znám pána, který byl vždycky zvláštní - sebestředný sobec, měl hrozný strach ze smrti - po Covidu se mu rozjela psychická nemoc naplno, manželka se s ním rozvedla a on dochází do Centra duševního zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí