Stažení barvy vitamin C

Anonymní
21.1.22 07:42

Stazeni barvy vitamin C

Ahoj holky, je to asi hlpupy dotaz ale nechci noc posr. t tak se ptam. Do mlika se dostane vse co snim ale zajima me chci si odbarvot vlasy a na stazeni pry funguje kdyz se smicha klasicky vitamin C a sampon a necha pusobit kamosce se povedlo stahnout barvu az o tri odstiny chci to zkusit taky ale porad premyslim nedostane se mi pres korinky neco z toho vitaminu C aby se to dostalo k mimcu pri kojeni? Plne kojim Nechci neco posr. t
Tohle je ten vitamin C co budu michat se samponem nechava se dlouho pusobit ve vladech tak prave me zajima jestli se to nevstreba do mlika pres vlasy hlahu ja neuskodim mimcu
 Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35869
21.1.22 07:51
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je to asi hlpupy dotaz ale nechci noc posr. t tak se ptam. Do mlika se dostane vse co snim ale zajima me chci si odbarvot vlasy a na stazeni pry funguje kdyz se smicha klasicky vitamin C a sampon a necha pusobit kamosce se povedlo stahnout barvu az o tri odstiny chci to zkusit taky ale porad premyslim nedostane se mi pres korinky neco z toho vitaminu C aby se to dostalo k mimcu pri kojeni? Plne kojim Nechci neco posr. t
Tohle je ten vitamin C co budu michat se samponem nechava se dlouho pusobit ve vladech tak prave me zajima jestli se to nevstreba do mlika pres vlasy hlahu ja neuskodim mimcu
Dekuju
:roll: :roll: :roll: ne. Když budeš brát tablety s vysokým obsahem vít C tak se ti může dítě osypat. Přes vlasy fakt ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.1.22 07:59

Z predavkovani ceckem se da maximalne pekne pos.rat, ale vlasy Ti ho fakt do tela nenatahnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
21.1.22 08:24

Ceckem se přes vlasy fakt nepredavkujes. Ale mě to třeba nefungovalo, zkoušela jsem 2× a nikdy to nešlo ani o odstín :D segre to stáhlo akorát částečně vymyty přeliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
21.1.22 08:48

Do mlíka se ti to nedostane, nicméně mlíko v mozku uz máš.

• Citovat
  • Upravit
43035
21.1.22 11:24

Céčko je vitamín rozpustný ve vodě, čili se nabytek vyčůrá. Ale přes pokožku hlavy ho určitě mnoho nevstřebáš, nejsi žába (snad)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí