Stažení hexavakcíny 9.10.2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elis_an3
16.9.14 20:41

My prave hexu mame, celou, tu stahovanou jsme nemohli dostat…tak to jsem v klidu, vedet driv, to co vim ted, nema ani hexu…zatim dal neockujeme, na to je casu dost, pozdeji, nebo vubec

• Citovat
  • Upravit
69
16.9.14 21:02

Heheheeee…snad neeeeee…myslim, ze uz jsou tady vsichni vycerpani z diskutovani jestli je ockovani ok nebo ne :D…tema uz je pomalu vycerpany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
16.9.14 21:11

@maminka159 ja zatim mmr odkladam, my byli zdravi do posledni hexy :( od te doby, je porad na hromade, mmr si chci poradne rozmyslet…ale chapu ockujici i neockujici (ty ted vice :D ) ale pred hexou jsem nevedela nic o ockovani a jeste se strachovala, jestli nevadi, ze je odlozeno kvuli nemocnemu sourozenci :D asi bych chtela minimalne odklady, posledni byla pichla v blbou dobu, si ted myslim…granat mozna pro nekoho i jo, jak to tu znam :D

• Citovat
  • Upravit
69
16.9.14 21:16

Tak hlavne v klidu…ze??..ja neockuju a nebudu…holcicka ma 9 mesicu a je ok…zatim nemela ani rymu…tuk tuk tuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
16.9.14 21:56

Jojo…mate recht…hlavne si nic nevycitat…posilam zajimavý dotaz k mmr ockovani…zatim bez odpovedi…

Dobrý den,
prosím o objasnění očkování tzv MMR vakcínou. Moc nerozumím důvodu, proč se očkuje na dětské nemoci tzv vakcínou MMR. Pokud někdo neočkovaný onemocní v dětství příušnicemi, infekce kterékoliv z obou žláz poskytuje doživotní imunitu. Přitom sami pediatři tvrdí, že toto onemocnění nemá dramatický průběh, ale je důležité jelikož příušnice mohou být závažné v dospělosti. Problém je v tom, že samo očkování doživotně nechrání, jako prodělání nemoci, tedy není jisté zda očkování zajistí imunitu až do dospělosti.???..Není to trochu nelogické??? Spalničky a zarděnky jsou také spíše lehčími nemocemi. Není lepší si tyto nemoci prodělat v dětství než rizkovat neurologické problémy. Bohužel u nás po zaočkování MMR došlo k ataxii (vú náhlášen, potvrzen pediatrem). Pediatr nás postrašil komplikacemi, ale ty mohou být u jakékoliv jiné nemoci, třeba i u chřipky. Tak k čemu toto nebezpečné očkování je? Děkuji za odpovědi.
s pozdravem
Pavel Svažílek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
16.9.14 22:02

@silasila78 jojo zajimave, tohle je casta otazka, nikde jsem odpovd nevidela, snad jen, ze neco o mutaci, ale nechci kecat…navic, delala jsem v ms a kazdy rok tam nekdo mel spalnicky nebo priusnice… @maminka159 no kvuli mmr chci odlozit nastup do ms…ci ji ho dat pozdeji

• Citovat
  • Upravit
69
16.9.14 23:21

Smerovan do ockovacich center…a do motola..tam jsou prý ti nej odborníci…a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
17.9.14 08:23

@maminka159 budeme to mit slozite, ale o ten odklad mi to stoji, do skolky prave bude chodit obcas, neni to statni zarizeni, to je teda vtipne, takovy,,drobny"natlak :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek