Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Léčivý přípravek se stahuje z důvodu závady v jakosti: riziko potenciální mikrobiologické kontaminace.
INFANRIX HEXA
INJ PLV SUS 10X0.5ML LA+ST
10X0.5ML - velikost balení
A21CB191B - šarže 01/2014 - použitelnost
http://www.sukl.cz/…ne-6-10-2012 - ZPRÁVA ZE DNE 6.10.2012
![]()
Tak to je síla
Jsem ráda, že jsem si o tom něco víc nastudovala a že jsem hexavakcínu zavrhla.
To je něco teda…akorát mě štve, že nemám jak zjistit, jakou šarži dostala naše malá, v očkováku máme jen datum a razítko doktorky a nic víc…ale doktorka by to určitě měla mít v kartě, takže by mi to měla říct, ne?
@soldi píše:
@Evelline @Beru @Evelline
tema uz je tuhttps://www.emimino.cz/…nsku-124959/
no o stahnuti hexy na slovensku… a? ![]()
@Verca1989 Určitě to musí mít ve své kartě. Na těch lahvičkách jsou nálepky, které se odlepí a lepí se přímo do karty pacienta, tak se na to můžeš poptat.
@Beru tiež už som bleskom písala doktorke mail
ma z toho očkovania asi vykotí Celkovo som to veľmi veľmi veľmi dlho zvažovala - nakoniec sme zaočkovali. Za takéto niečo by som im zobralas komplet licenciu takéto niečo vyrábať ![]()
Detska lekarka musi mit zaznamy i cisel sarze, take nemame cislo v ockovaku. Nanestesti byl syn ockovan touto sarzi. Zajimave je, ze to stahuji z trhu vice jak rok po uvedeni, duvody jsou nejasne, skoro to vypada na nejake komplikace az po delsim casovem obdobi, pripadne po vice davkach te same sarze.
Holky mala dostala tu sarzi v ustavu mi to neberou jsem nervni jak prase mudra ani netusila ze se neco stahuje nikdo neda info lekarum
@OtOman píše:
Detska lekarka musi mit zaznamy i cisel sarze, take nemame cislo v ockovaku. Nanestesti byl syn ockovan touto sarzi. Zajimave je, ze to stahuji z trhu vice jak rok po uvedeni, duvody jsou nejasne, skoro to vypada na nejake komplikace az po delsim casovem obdobi, pripadne po vice davkach te same sarze.
Dle mě se začíná vylézat na povrch, jaký je očkování byznys a že tady není něco v pořádku. Stačí když zmíním horlivé až fanatické očkování i po projevení nežádoucích účinků, a ne jen těch mírných. ![]()
Dalsi varovani budiz to, ze oznameni vyslo nalehave v sobotu, nikoli v pracovni den a Slovensko ma nejvyssi stupen nalehavosti upozorneni.
Mame dve davky, prvni jinou sarzi, druho z minuleho pondeli bohuzel se stahovanou sarzi. Za rok a pul co je zrejme na trhu, muze mit nekdo i 4× davku stejne sarze.