Stažený hrudní koš - dojde někdy k úlevě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
19.1.21 20:17

Staženy hrudní koš

Dobrý den mam takový mešní dotaz prosím o vaši radu. :-)

Před půl rokem se mi začalo špatně dýchat nemohla jsem se dodechnout stalo se mi to jeden den tak na 20 min a pak to odeznělo ale potom se mi to ze dne na den vrátilo a zůstalo do teď nemůžu se dodechnout ze začátku mě k tomu doprovázelo bušení srdce, špatně vidění, bolest hlavy, brnění ruky ale to už teď odeznelo ale to dýchání zůstalo. Tak jsem vyhledala lékařskou pomoct tam mi bylo řečeno ze je to všechno od zad. Vyhledala jsem fyzioterapeuta ale ten mi bohužel nepomohl potom jsem vyhledla přímo fyziokliniku ale taky bohužel nic. Po všech fyzioterapeutech jsem si zasla k neurologovi tam mi bylo řečeno ze mám staženy hrudní koš. Dochazim na rehabilitace vodní lázeň ( vířivka) a potom mám vždy cvičení ale stále se mi ještě neulevilo bojím se ze mi to zůstane napořád. Prosím o vaši radu jestli se to vám už stalo taky nebo jak postupovat a jak dlouho trvá než dojde k úlevě? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
221
22.1.21 23:11

A co úzkost? Vzhledem k tomu bušení srdce, brnění ruky apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.1.21 23:15

Může to být klasická psychosomatika. Úlevu by Ti mohl přinést Lexaurin nebo něco, co pozitivně redukuje sebepozorování - alkohol.Beze srandy, má relaxační účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.1.21 23:19

A nemůžeš mít náběh na dráždivé průdušky nebo astma? S tím, že se na to nabalily strachy a úzkosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
22.1.21 23:41

Zkousela jsi nekdy dechova cviceni? Pokud by to slo od psychiky, tak by to mohlo pomoct. Zkus si najit na youtube „Jacobsonova svalová progresivní relaxace“.

Z volne prodejnych leku bych doporucila Guajacuran. Uvolnuje svalove napeti, davam kdyz se mi neco v zadech blokne. Navic i snizuje uzkosti, coz ti ty problemy taky muze zpusobovat.

Pokud by to byl dlouhodoby problem, tak zkus nejake jemne cviceni, na rehabilitaci by ti poradili. Ja cvicim jogu, je vyborna pro me na zada. Ale musi se opatrne, vedet jak se co dela, jinak si clovek muze ublizit.

• Citovat
  • Upravit
221
23.1.21 08:41

Já totiž měla úplně to samé a zabral pravé ten Lexaurin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
23.1.21 08:42

Teď cvičim jógu a je to výrazně lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
23.1.21 09:22

@Funnymonkey Přesně tak, chce to cvičit, tento problém způsobuje hlavně hrudní páteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí