Stěhování a školka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
5.3.12 09:14

stěhování a školka

zdravím,chtěla jsem se zeptat ohledně stěhování,tento rok nás bohužel nebo bohudík čeká stěhování,ale ještě přesně nevím,jak to dopadne.Situace u nás je taková,že když se budeme stěhovat,ale zůstaneme zde ve stejném městě kde bydlíme,tak nemusím řešit synovu školku,protože tam bude chodit nadále.Ale jestli padne varianta č. 2,tak se budeme muset odstěhovat úplně jinam,a nevím právě jak je to se školkou.Synovy jsou 4 roky,v říjnu 5,a od září 2011 chodí do školky,problém je v tom,že on každou změnu snáší hodně špatně,každé ráno mu musím říkat,jaká paní učitelka bude ve školce,že pořád chodí do stejné třídy,že nejsou prázdniny aby musel do jiné.A právě mi zajímá,jestli musím jít s ním na zápis do té jiné školky,nebo stačí se jen po nastěhování informovat,a domluvit se o nástupu?děkuji předem o odpovědi.Nikdy jsme se nestěhovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
5.3.12 09:30

Já osobně bych šla na zápis, protože potom nemusí mít volné místo, když u zápisu naberou plnou třídu.Odříct to potom můžeš vždycky.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
5.3.12 09:43

Urcite bych sla na zapis. Jakou mas jistotu, ze se prestehujete a pri tom previsu deti, co je ted - bude ve skolce volne misto?

• Citovat
  • Upravit
86
6.5.12 18:54

Ahoj holky,my teď taky řešíme tento problém.Synovi jsou 4 roky a my se stěhuje z Prahy do Kladna,kde jsme koupili byt.Jenže řešíme problém zda nás vezmou do školky?nemáte s tím někdo zkušenost?a jak postupovat.Bohužel nemám možnost že by nám ho někdo pohlídal když bychom byli v práci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
6.5.12 20:48

My jsme se stěhovali v srpnu a v březnu před tím jsme šli do budoucí školky k zápisu a od září nastoupil. Kdyby jsme k zápisu nešli,tak ho nevezmou,protože jsou plní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.5.12 07:52
@MishulkaS píše:
Ahoj holky,my teď taky řešíme tento problém.Synovi jsou 4 roky a my se stěhuje z Prahy do Kladna,kde jsme koupili byt.Jenže řešíme problém zda nás vezmou do školky?nemáte s tím někdo zkušenost?a jak postupovat.Bohužel nemám možnost že by nám ho někdo pohlídal když bychom byli v práci …

Ahoj,
my se budeme stěhovat na podzim. Před 14 dny byli u nás zápisy do školek, tak jsem oběhla školky v novém bydlišti a teď čekám na rozhodnutí. Bohužel mi rovnou řekli, že je dost nepravděpodobné, aby se tam malá dostala. Nemáme tam zatím trvalé bydliště a oni mají víc přihlášek než budou brát dětí. Co s tím nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí