Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
prosím o radu, budeme kupovat byt a je umístěn takto:
obývák a dětský pokoje + část kuchyně a obýváku je severo-západ
kuchyň + ložnice je na severo-východ..
jaké máte zkušenosti v takovém býtě? je světlý, slunný?
prosím o radu! díky moc
tak slunný nebude určitě… Nám teda na severní stranu domu nesvítí skoro vůbec sluníčko. Nemáme tam ani žádná okna, takže nám to ani žíly netrhá. Plánovali jsme projekt právě aby bylo všechno na jiho-východ, jih, jiho-západ
madrianova píše:
prosím o radu, budeme kupovat byt a je umístěn takto:
obývák a dětský pokoje + část kuchyně a obýváku je severo-západ
kuchyň + ložnice je na severo-východ..
jaké máte zkušenosti v takovém býtě? je světlý, slunný?
prosím o radu! díky moc
No svetly ani slunny nebude… kdyz je na sever. Mame loznici na sever (severozapad) a je to nejstudenejsi mistnost v byte, vylozene slunicko tam nikdy nesviti. Obyvak mame na jih a tam je slunicko cely den. ![]()
MÁME kuchyň a obývák na sever,dětský na vychod,teď budeme z dětského dělat obývak,ať toho sluníčka máme aspoň trochu dopoledne.nejradši bych se odstěhovala..je to studený byt bez sluníčka ![]()
Vzdyt jsi dopo psala ohledne bytu na vychodozapad ![]()
kazdopadne tento byt slunny nebude, kdyz je tam sever, kamaradka ma na sever kuchyn a obyvak a slunce tam nema vubec.
Taminka píše:
Vzdyt jsi dopo psala ohledne bytu na vychodozapad
kazdopadne tento byt slunny nebude, kdyz je tam sever, kamaradka ma na sever kuchyn a obyvak a slunce tam nema vubec.
já se právě spletla, teda spletl mě přítel ![]()
když jsme se tam byli podívat, tak byly 3 odpoledne a svítilo sluníčko jakoby šikmo do obýváku , je tam takový sklen.výklenek…a tak jsem předpokládala, že když pokročí hodiny , tak se ty paprsky dostanou i dál do pokoje…než zapadne..
madrianova píše:Taminka píše:já se právě spletla, teda spletl mě přítel
Vzdyt jsi dopo psala ohledne bytu na vychodozapad
aha, no kazdopadne tuhle kombinaci bych absolutne nebrala, bude tam opravdu zima a zadne svetlo a slunce.
máme na SZ obývák, kuchyň a ložnici, pokojíček na JV a já si nestěžuju… je fakt, že teď přes zimu sem sluníčko nesvítilo skoro vůbec (jen dopoledne do pokoje), ale jak se prodlužuje den, tak už začíná. Výborný je to v létě, slunko sem začíná pařit až kolem 16hod a je tu krásnej chládek
a hlavně mě neštve prach, kterej je vidět všude, když svítí sluníčko ![]()