Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, v jaké části Prahy jsou klidnější a cenově dostupné. Hledám pronájem bytu
Ahojky, Praha 9 Vysocany - nova vystavba od Finepu, BCD group a dalsi, tudiz cenove rozumne pronajmy, hodne zelene, MHD u nosu a perfektni zazemi pro deti - hodne detskych koutku pro male i vetsi deti, cyklostezka .. je to tam fajn ![]()
tak v těch vysočanech mi to nepřijde zrovna nejlevnější, známá za 2kk platí 14000, my jsme našli 2kk na černém mostě za 9000, jo, ale holt to neni novostavba…
ale jinak souhlasim že na vyžití jsou vysočany fakt super, bydleli jsme tam před cca rokem
14tis je teda dost, to prijde i mi prehnane! … ale tim, ze je tam hooooodne novych bytu, tak je vyber a dobra konkurence, tak by se snad dalo sehnat i levneji, co?
.. kazdopadne, jasne, cerny most je taky varianta
nejsem pražanda takže netuším jak se nájmy pohybují, a kolik se třeba pohybují poplatky… většinou je tam neuvádí. myslíte že se dá sehnat do těch 12 tis komplet?
myslím, že když budeš hledat, seženeš pěkný byt 2+1 i s poplatky za 12.000. Doporučuju bezrealitky.cz nebo slando.cz nebo pohodlicko.cz . Jsou to přímí majitelé…
ja pronajimam 64m2 ve Vrsovicih/Vinohradech za 13 tis komplet, taky jsme to pronajala na „bezrealitky.cz“ a jsem spokojena s najemci a ti zase s cenou ![]()
Ono ani tak nejde o část Prhy spíše o barák ve kterém byt hledáš.Za novostavbu dáš určitě víc, než za panelák na sídlišti.My máme byt v novostavbě, velký 3+kk s garáží a platíme 17500,–(ale máme velké zálohy).
Když jsme vybírali byt, tak levně vyšly třeba byty na Černém Mostě v Paneláku.Nebo P-10 cihláky taky nebyly špatné.Mě vadilo třeba 3.patro bez výtahu, ta představa s kočárem a nákupem…
Rozhodně máš lepší shánět něco přímo přes majitele, než zbytečně vyhazovat paníze realitce, i na kauci se lze domluvit.My našli na již zmíněných bezrealitky.cz nebo bývají nabídky na avízu.
Upřímně bych na Černý Most nešla. Jsou důvody, proč je to tam levnější. To už jsou lepší a cenově též dostupné paneláky na Hájích.
dleire píše:
Upřímně bych na Černý Most nešla. Jsou důvody, proč je to tam levnější. To už jsou lepší a cenově též dostupné paneláky na Hájích.
My jsme sháněli blízko práce, nakonec jsme v Kyjích mezi vilkama a domečkama.Je fakt, že na černém mostě ty byty byly všechny takové vybydlené - lino, umakart, nezrenovované, nic.
zichisek píše:dleire píše:My jsme sháněli blízko práce, nakonec jsme v Kyjích mezi vilkama a domečkama.Je fakt, že na černém mostě ty byty byly všechny takové vybydlené - lino, umakart, nezrenovované, nic.
Já myslím, že jste blízko jedné mé kamarádky, která právě v Kyjích koupila byt v novostavbě. Ale přímo sídliště Černý Most není nic moc. Jak píšeš vybydlené a vůbec… ![]()
Pokud někdy sháněl bydlení v Praze, tak např. byty pronájmu Praha jsem vždy spolehlivě našel na pronájem bytu v Praze , jen jsem se vždy poradil se známým ohledně cen pronájmů
@Vrtul Jde i o to, co od okolí čekáš. Pro mě je krásná Praha 6 - Břevnov. Jsou tam malé sídliště plné RD, jsou tam parčíky a příroda, dobré MHD spojení. A cena bytů kus od kusu - cihla dražší jak panel, novostavba výjde dráž jak starší byt, na zařízený jsou větší kauce, apod..
Já miluju Prahu 4 a přítel se z ní nechce hnout. Blízko centra, skvělá MHD a přesto klid, příroda… Vystřídaly jsme už byty 2+1 (62m) v cihle za 9+2tis, 1+1 (42m) za 7500kč se vším - polosuterén, v terénu = NIKDY VÍC!!!
Nelíbí s mi třeba Libeň a je zajímavé, že mě od ní i všichni odrazovali, když jsme se přistěhovali - nemá dobrou pověst. Taky nemusím Černý most - králíkárna, všude daleko… Nebo Zbraslav je pro mě taky už hodně velký okraj Prahy, to samé třeba i Petovice apod…
Ale každému se líbí něco jiného, něco jiného od bydlení očekává ![]()