Bydlení v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3347
2.3.12 11:07

bydlení v Praze

ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, v jaké části Prahy jsou klidnější a cenově dostupné. Hledám pronájem bytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
2.3.12 11:11

Ahojky, Praha 9 Vysocany - nova vystavba od Finepu, BCD group a dalsi, tudiz cenove rozumne pronajmy, hodne zelene, MHD u nosu a perfektni zazemi pro deti - hodne detskych koutku pro male i vetsi deti, cyklostezka .. je to tam fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
2.3.12 11:13

tak v těch vysočanech mi to nepřijde zrovna nejlevnější, známá za 2kk platí 14000, my jsme našli 2kk na černém mostě za 9000, jo, ale holt to neni novostavba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
2.3.12 11:14

ale jinak souhlasim že na vyžití jsou vysočany fakt super, bydleli jsme tam před cca rokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.12 11:15

14tis je teda dost, to prijde i mi prehnane! … ale tim, ze je tam hooooodne novych bytu, tak je vyber a dobra konkurence, tak by se snad dalo sehnat i levneji, co? :) .. kazdopadne, jasne, cerny most je taky varianta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
2.3.12 11:18

nejsem pražanda takže netuším jak se nájmy pohybují, a kolik se třeba pohybují poplatky… většinou je tam neuvádí. myslíte že se dá sehnat do těch 12 tis komplet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
2.3.12 11:20

myslím, že když budeš hledat, seženeš pěkný byt 2+1 i s poplatky za 12.000. Doporučuju bezrealitky.cz nebo slando.cz nebo pohodlicko.cz . Jsou to přímí majitelé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
2.3.12 11:21

ja pronajimam 64m2 ve Vrsovicih/Vinohradech za 13 tis komplet, taky jsme to pronajala na „bezrealitky.cz“ a jsem spokojena s najemci a ti zase s cenou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
2.3.12 11:22

super, budu hledat, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.3.12 11:39

Ono ani tak nejde o část Prhy spíše o barák ve kterém byt hledáš.Za novostavbu dáš určitě víc, než za panelák na sídlišti.My máme byt v novostavbě, velký 3+kk s garáží a platíme 17500,–(ale máme velké zálohy).
Když jsme vybírali byt, tak levně vyšly třeba byty na Černém Mostě v Paneláku.Nebo P-10 cihláky taky nebyly špatné.Mě vadilo třeba 3.patro bez výtahu, ta představa s kočárem a nákupem…
Rozhodně máš lepší shánět něco přímo přes majitele, než zbytečně vyhazovat paníze realitce, i na kauci se lze domluvit.My našli na již zmíněných bezrealitky.cz nebo bývají nabídky na avízu.

• Citovat
  • Upravit
261
2.3.12 12:18

Upřímně bych na Černý Most nešla. Jsou důvody, proč je to tam levnější. To už jsou lepší a cenově též dostupné paneláky na Hájích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.3.12 12:44
dleire píše:
Upřímně bych na Černý Most nešla. Jsou důvody, proč je to tam levnější. To už jsou lepší a cenově též dostupné paneláky na Hájích.

My jsme sháněli blízko práce, nakonec jsme v Kyjích mezi vilkama a domečkama.Je fakt, že na černém mostě ty byty byly všechny takové vybydlené - lino, umakart, nezrenovované, nic.

• Citovat
  • Upravit
261
2.3.12 14:48
zichisek píše:
dleire píše:
My jsme sháněli blízko práce, nakonec jsme v Kyjích mezi vilkama a domečkama.Je fakt, že na černém mostě ty byty byly všechny takové vybydlené - lino, umakart, nezrenovované, nic.

Já myslím, že jste blízko jedné mé kamarádky, která právě v Kyjích koupila byt v novostavbě. Ale přímo sídliště Černý Most není nic moc. Jak píšeš vybydlené a vůbec… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.12.14 13:35

Bydleni v Praze

Pokud někdy sháněl bydlení v Praze, tak např. byty pronájmu Praha jsem vždy spolehlivě našel na pronájem bytu v Praze , jen jsem se vždy poradil se známým ohledně cen pronájmů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16922
16.12.14 09:04

@Vrtul Jde i o to, co od okolí čekáš. Pro mě je krásná Praha 6 - Břevnov. Jsou tam malé sídliště plné RD, jsou tam parčíky a příroda, dobré MHD spojení. A cena bytů kus od kusu - cihla dražší jak panel, novostavba výjde dráž jak starší byt, na zařízený jsou větší kauce, apod..
Já miluju Prahu 4 a přítel se z ní nechce hnout. Blízko centra, skvělá MHD a přesto klid, příroda… Vystřídaly jsme už byty 2+1 (62m) v cihle za 9+2tis, 1+1 (42m) za 7500kč se vším - polosuterén, v terénu = NIKDY VÍC!!!

Nelíbí s mi třeba Libeň a je zajímavé, že mě od ní i všichni odrazovali, když jsme se přistěhovali - nemá dobrou pověst. Taky nemusím Černý most - králíkárna, všude daleko… Nebo Zbraslav je pro mě taky už hodně velký okraj Prahy, to samé třeba i Petovice apod…

Ale každému se líbí něco jiného, něco jiného od bydlení očekává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí