Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky prosím poraďte mi. Máme 6měsíční miminko a máme se stěhovat. 20.března máme dostat klíče od vytouzeneho bytu a já nevím jestli to nemáme kvůli situaci odložit ale nevím ani jak protože od dubna už nemáme být ani ve starém bytě. Asi to sem úplně nepatří ale snad mi poradíte. Moc se do toho nového bytu těšíme ale nechci ohrozit malého zároveň nechceme platit další nájem navíc. Stěhujeme se jen z Nuslí do Uhrinevse. Děkuji za každou radu nebo nápad. ![]()
Já bych se přestěhovala, jen bych si držela vzdálenost od ostatních lidi(jestli vás třeba stěhují stěhovaci nebo tak) a dala sobě, příteli i malému roušku.. nemyslím si ze stěhování je víc ohrožující než třeba nákup v obchodě ![]()
Já vím
právě pro to se tak těším do přírody. Ty Nusle jsou hrozný…Ale jestli nařídí úplně tu karantenu tak asi máme smůlu.
@Tobasikova to si nemyslím, tohle je výjimečná a důležitá situace(musíte přeci někde bydlet).. udělala bych vše pro to, aby se to za den vše přestěhovalo..
My se taky budeme poslední víkend v měsíci stěhovat. Odložit to nejde, protože jdeme z nájmu kde už počítají s někým jiným. Mám syna 18 měsíců. Nijak to nehrotím, nikdo cizí nás stěhovat nebude a v případě potřeby použijeme roušky.
Děkuji holky moc mi to pomohlo.Snad se to zvládne. Jsem stoho trochu nervózní tak jste mě trošku uklidnili. ![]()
To urcite zvladnete. Kam se stehujete, do jake casti?
Jinak vzduch je v Uhrinevsi mnohem lepsi nez v centru.
Kousek od nádraží blízko je les, jé to tam krásný..a určitě se tam s dítětem bude žít líp než tady v Nuslích.
Normálně se odstěhujte, jen nedělejte koladuační párty.
Stěhovákům nabídni buď dezinfekci na ruce a nebo jednorázové rukavice.
Ještě můžeš do stěhování našít všem stěhovákům i dalším zúčastněným látkové roušky.