Stěhování k partnerovi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5040
30.7.19 08:51

No to asi vetřelec budeš. Hlavně pro jeho matku. Já bych se tam nestěhovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1590
30.7.19 08:55

...

Vypadá to na vetřelce, co se pomalu přemění ve služku. Zakladatelko kolik ti je? Podle nicku mladá holka, nebyl by lepší nějaký bezdětný pro založení rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
30.7.19 08:56

Určitě bych se tam nestěhovala. Dej tomu rok, rok a půl, sundaš růžové brýle, uvidíš, ze budeš ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
30.7.19 09:00

Taky bych se do toho urcite nehrnula..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.19 09:18

A proč to nezkusit? Dokud nezkusí, nepozná. Jestli to nebude klapat, tak to nebude klapat. Jestli to nebude klapat s maminkou, vždycky se dá najít nějaké řešení, třeba se pak nastěhovat s přítelem a dítětem jinam. Mám známou, dost mladou, bylo jí 20, když se ocitla v podobné situaci jako ty. Nastěhovala se za přítelem, jeho malinkou dcerou a maminkou do domku. Už jsou tam asi tak dva roky a všechno klape. Známá teď čeká dítě. Mají tam dobré vztahy, malá,,náhradní' maminku zbožňuje a maminka přítele je fajn ženská. Ono to záleží hodně na tom, jací lidi se tam sejdou.

• Citovat
  • Upravit
alli_li
30.7.19 09:26

Já bych tam prvně jen přespávala, abych si „očuchla terén“. Určitě bych se hned nestěhovala. Já jsem se k příteli přestěhovala po 2letech vztahu, několika dovolených a několika společných víkendech u mě či u něj doma, kdy jsem věděla že budeme všichni (on, já, jeho dítě, moje děti) spolecně fungovat bez problému.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
30.7.19 09:26

Ojoj, domácnost mi přijde poněkud přeplněná. Pokud jsi z toho celou noc nespala, asi sama víš, že se ti do toho moc nechce. Pokud je tvůj nick datum narození, tak bych od chlapa s děckem zdrhala jak před požárem

• Citovat
  • Upravit
64933
30.7.19 09:56

Vždyť se nemusíš hned stěhovat. Nech si svoje bydlení, občas tam přespi. Pokud to půjde, spi tam častěji a postupně se nastěhuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.7.19 10:01

Rada: s přítelkyní jsme spolu 4 roky a až po necelých dvou letech jsme se sestěhovali. Tím chci říct, rozhodně počkej se stěhováním a jak bylo napsáno někde nahoře, nejdřív u něj jen přespávej a po nějaký době se rozhodni. A pokud na tebe bude tlačit ať neztrácíš čas a nastěhuješ se okamžitě, tak vem nohy na ramena a utíkej co to jen půjde. Navíc bydlet s potenciální tchyní nemusí být žádný med.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
30.7.19 10:03

@Zlata 1994 a ty jsi na tom s bydlením jak? Pomohlo by tě to? Počítej že na Tebe přehodí kde co :? Kolik je dítěti? Navíc nebydlí tam sám jen s dítětem :? kdo ví jestli tě dítě přijme a co potencionální tchyně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
30.7.19 10:06

@Zlata 1994 na mně málo informací - jak dlouho jste s přítelem, jak starý je syn, kam se přestěhovali - byt, garsonka, domek? kolik tam mají místa?
jinak - rozhodně si ponech možnost se vrátit tam, kde bydlíš nyní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.19 13:03

Já byla s přítelem 6 let a pak jsme se sestěhovali, pak to po roce bylo peklo :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.19 13:03

@stinga nemám pak možnost se vrátit zpátky, tam bude bejvalej bydlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.19 13:04

@Markéta80 tchýni jsem sympatická

• načítám...
  • Citovat