Stěhování ve 30. tt

1284
4.1.12 16:33

Stěhování ve 30 tt

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, kdy jste začali kupovat postýlku, popř. zařizovat pokojíček? Jde o to, že někdy v 30 tt nebo dokonce 32 tt se musíme stěhovat, tudíž nemůžu kupovat nic teď. Asi by to nemělo smysl. Zároveň se stěhováním souvisí malování, ukládání věcí a to taky nějakou dobu trvá. Dá se to stihnout? Docela se toho bojím, aby náhodou nevykouklo dříve a přišlo do holobytu. To pak nevím, co bych dělala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
4.1.12 16:38

pokud mas strach, ze by si to vse nestihla, alespon bych si nakoupila nejake ty zakladni veci (kremy, postylku apod. jen do bytu postavis a je to, obleceni bych si po 5ks nakoupila, vyprala, vyzehlila :think: a pak jen strcila do skrine…)ale ja myslim, ze za ten mesic se to da krasne stihnout :think: urcite ti nekdo bude pomahat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
4.1.12 16:40

Si člověk řekne, že 2 měsíce jsou v klidu, ale pak si řekne 8 týdnů a je to horší :D I když pak budu už pořád doma, tak bych si to mohla pomaličku zase šudlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
4.1.12 16:48

Já jsem se během těhotenství stěhovala 2×.Poprvé asi v 5. měsíci, to bylo v poho a nic jsem nekupovala.Potom podruhé 7 týdnů před porodem.Taky jsme nic neměli koupené, jen „malé“ věci.Pár oblečků, ty jsem pak měla vyprané a nachystané v plastové bedně s víkem, kdyby jsme rodili dřív a s manželem jsme měli vybráno jakou chceme postýlku.Kdybych porodila dřív, tak by manžel zajel pro postýlku.Kočár bychom případně koupili až po návratu z porodnice.Nakonec jsme rodili stejně až po termínu tak jsme vše koupili před porodem.Před stěhováním bych nekupovala nic co by se mohlo stěhováním poničit,zašpinit, ztratit…

• Citovat
  • Upravit
17472
4.1.12 16:48

u nás to dokonce vypadá na stěhování až kolem 35.tt, takže mám taky docela stresy.. ve starém (menším) bytě totiž nemám věci ani kde dát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
4.1.12 16:53

ja mam termin v polovine dubna. Ted jsme se stehovali z Londyna do Brna ale jenom nase veci. Ja se jeste vracim Do Londyna na pet tydnu a na materskou nastupuji az 20.2 tj 32tt a v tomto tydnu priletim do CR. Az se vratim teprve planuji nakup postylku, prebalovaciho pultu, dekoraci a zarizovani detskeho pokoje. A hlavne nakup veci, prani obleceni a to vse stim spolecneho. Nejake obleceni uz mam nakoupene, ale vse je stale v krabicich..Bohuzel drive to delat nemuzu budu mimo byt. Manzelovi to za ukol dat nemuzu a hlavne nechci. Ne ze bych mu neverila, ale chci si to udelat sama. Zname chlapy 8o 8o
Navic v soucasne dobe je detsky pokoj jeste plny krabic s mojima hadrama, ktere jsem mezi svaty nestihla vybalit. Udelala jsem jen manzelovi veci. Takze me v unoru jeste ceka vybalovani,prani a zehleni mojich veci.
Takze ja doufam ze se to vse stihnout da :nevim: :nevim: Na vse budu mit asi 8tydnu. Od poloviny unora do poloviny dubna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
4.1.12 16:55
Tamtama píše:
u nás to dokonce vypadá na stěhování až kolem 35.tt, takže mám taky docela stresy.. ve starém (menším) bytě totiž nemám věci ani kde dát..

Taky mám ten samý problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
4.1.12 16:57

No já mám termín 20. června. Stěhovat bychom se měli někdy v průběhu dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.1.12 17:05
Martinaxxx píše:
No já mám termín 20. června. Stěhovat bychom se měli někdy v průběhu dubna.

já mám termín 25. února a 8. března a v sobotu se teprve jdeme podívat na byt.. mimochodem, jak dlouho cca trvá vyřízení hypotéky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
4.1.12 17:14
Tamtama píše:
Martinaxxx píše:
já mám termín 25. února a 8. března a v sobotu se teprve jdeme podívat na byt.. mimochodem, jak dlouho cca trvá vyřízení hypotéky?

Já myslím, že tak 1-2 týdny. :nevim: Zkušenosti nemám. Mimochodem, nevíte někdo, jestli jde třeba napsat nějakému makléři, jestli nemá nabídku bytu (pronájem), který by byl volný od toho dubna?? Že bych mu napsala požadavky ohledně výše ceny nájmu a lokalitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
4.1.12 17:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
4.1.12 17:19
Martinaxxx píše:
Tamtama píše:
Martinaxxx píše:
Já myslím, že tak 1-2 týdny. :nevim: Zkušenosti nemám. Mimochodem, nevíte někdo, jestli jde třeba napsat nějakému makléři, jestli nemá nabídku bytu (pronájem), který by byl volný od toho dubna?? Že bych mu napsala požadavky ohledně výše ceny nájmu a lokalitu?

No já osobně bych chtěla raději pronájem přímo od majitele, vyhneš se tak vysokým poplatkům realitce.Jinak myslím, že to určitě jde a nebo kouknout sama na nabídky pronájmů různých realitek…

• Citovat
  • Upravit
522
4.1.12 17:24

neboj se všechno se dá stinhout, já jsem se stěhovala ve 38. týdnu - 28. a 29.října jsme se stěhovali a 30. října jsem rodila :palec: výbavu jsem kupovala průběžně, kdybych čekala něž se nastěhujeme tak jsem neměla nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
4.1.12 17:26
zichisek píše:
Martinaxxx píše:
Tamtama píše:
Martinaxxx píše:
No já osobně bych chtěla raději pronájem přímo od majitele, vyhneš se tak vysokým poplatkům realitce.Jinak myslím, že to určitě jde a nebo kouknout sama na nabídky pronájmů různých realitek…

To už jsem se zkoušela dívat na nabídky majitelů, ale moc jich nikde není a podle našich požadavků je to těžko. Potřebavali bychom za nájem dát tak 6000. Kauci počítáme tak kolem 10 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
4.1.12 17:28
prudusinka píše:
neboj se všechno se dá stinhout, já jsem se stěhovala ve 38. týdnu - 28. a 29.října jsme se stěhovali a 30. října jsem rodila :palec: výbavu jsem kupovala průběžně, kdybych čekala něž se nastěhujeme tak jsem neměla nic

Asi začnu nakupovat, až budeme vědět, co to bude, i když pár věciček už mám. Nevím, jestli chodím k neochotným doktorům nebo to vidět prostě ještě nejde. Do teď jsem neslyšela ani žádnou spekulaci, a to mnohdy čtu, že už ve 13 tt dr. řekl, co to bude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí