Kopie Mé těhotenství partnera nezajímá

264
4.1.12 11:47

Mé těhotenství partnera nezajímá

Ahoj holky, mám takový problém, partnera nezajímá moje těhotenství, obtěžuje ho povídat si o tom, přemýšlet o jméně, všechno :,( Je rozvedený a z předchozího manželství už dvě děti má a já nevim, jak mu mám vysvětlit, že nechci vědět, jak jeho bývalá prožívala těhotenství a jak rodila…Dokonce mi i řekl, že jestli budu u porodu vyvádět, tak odejde, protože už dva porody viděl 8o Pořád hubnu, nemám chuť k jídlu, sladké mi nevadí, ale dle jeho pohledu si doma vyžírám. Nevim co mám dělat, není den, kdybychom sme se nepohádali, je ve stresu, to ano, ale já za to nemůžu a už vůbec ne to malinký co čekám!! Jsem těhotná poprvé a jsem ve 14 týdnu. Poraďte prosím, máte třeba stejnou zkušenost, já už jsem zoufalá a nejde si to těhotenství užívat :,(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
27009
4.1.12 11:51

Nakopej ho do zadku!!promin ale ke měn kdyby se takhel choval a ještě řekl že ejslti udu u porodu vyvádět asi by schytal pár facek a náseldně by proletěl zavřenýma dveřma…stojí ti takovej chlap za to?Tka mi to přijde že ani to dítě nechce… :nevim: Ne že by se můj manžel někdy staral ale aby takové hnusné věci prohlašoval to by si nedovolil

• načítám...
6939
4.1.12 11:53

Chlap jeden nerozumnej!! :pocitac:
Plánovali jste mimčo?

• načítám...
13765

Asi ti nijak moc neporadím, ale být tebou, tak bych mu to tak nevnucovala… Chlapi to tak neprožívají. Můj muž se o to taky moc nezajímal, přestože to bylo poprvé. Přemýšlet o jménech byl ochotný až tak v polovině a to ještě jen odsouhlasil mnou vybraná. Bříško mi nikdy nehladil :lol: Ventilovala jsem se spíš na internetu ;) Přidej se do skupiny podle termínu porodu, tam proberete všechno možné ;)

• načítám...
12605

A takhle sobecky a primitivně se začal chovat až teď když jsi těhotná? Protože jestli byl takovej vždycky, tak moc nechápu, proč s ním jsi a proč jste si dělali dítě… :nevim:

• načítám...
4118
4.1.12 11:56

Chlap moje těhotenství taky neprožíval, upřímně se nedivím, proč taky. A pořád o tom mluvit by ho zabilo :mrgreen: Takže tvýho chlapa v tomhle chápu, i když by mohl projevit aspoň trošku empatie, obzvlášť když ví, o co jde. Ale s tím porodem bych ho prohodila zavřenejma dveřma, hnusáka jednoho :cert:
A pobavila mě tvoje věta o užívání si těhotenství :mrgreen: Já první těhotenství prozvracela, u toho druhého jsem šílela ze vzteklého synka.
Ale přeju ti, ať si promluvíte, dohodnete se na přijatelném kompromisu pro oba a ty si svoje těhotenství opravdu užiješ :hug:

• načítám...
Holma
4.1.12 11:57

A jakej byl před tím? Mě připadá dost sobeckej!! Kamaradka má dítě s o 20 let starším mužem, ten má provdané dcery a ona ve 32 chce ještě mímo (má z předešlého vztahu chlapce). Nakonec se nechal ukecat a mají dvě holky. O děti nejeví zájem, i když se nakonec na prťata těšil. Myslím, že dítě s tímhle individuem jsi si měla rozmyslet. Natrhnou koule a pověsit do průvanu!!! Chte to mímo vůbec? Aby jsi pak po porodu neřešila alimenty. A pokud teda spolu zůstanete do porodu, tak bych mu pěkně řekla, že ho u porodu nechci a radši si zajistila třeba dulu nebo bych ukecala odvážnou kámošku.

• Upravit
182
4.1.12 11:58

Někteří chlapi to prostě neprožívají, můj muž mi taky nehladí bříško sám od sebe, a když se s ním o něčem těhulkovském snažím mluvit, tak mi řekne, že tomu nerozumí. Ale vím, že se těší, protože ve společnosti o budoucím miminku mluví jak se těší a co všechno s ním plánuje, jak ho bude vychovávat atd. Zkus partnerovi vysvětlit, že potřebuješ jeho psychickou podporu, určitě to pochopí :) a k porodu bych ho moc nenutila..

• načítám...
3221
4.1.12 11:58

Ahoj
No Crystal má pravdu nakopla by ho ale ne do zadku ale rovnou tam!!!!
Jestli se můžu zeptat těhu jste plánovali anebo to přišlo nečekaně?Já bych si s ním sedla a popovídala jestli to dítě chce a pokud se bude k tobě chovat takhle tak bych ho kopla do zadnice.A hotovo!Já vím,že se to lehce píše ale myslím jsi,že chlap který o tebe stojí a chce mimčo tak má z toho radost a né takové debilní kecy kolem toho to je fakt nevkusné :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
Ty máš být v klidu a užívat jsi těhu myslím že těhu žena má dost problémy sama se sebou a ne žeby ještě řešila protivné a sprosté narážky partnera…Drž se

• načítám...
Holma
4.1.12 12:00

A vůbec!!! Jméno snad vybrat může s tebou ne? To je fakt kokot!! Chlapi to sice neprožívají, ale tohle mi připadá extrémní, až to hraničí s nezájmem o rodinu, to si to jako rozmyslel?

• Upravit
13046

podle mě si tvé těhotenství asi nejspíš nepřeje a obtěžuje ho to.. mám pocit jakoby se tě chtěl pomalu ale jistě zbavit.. ale to jste si měly o tom popovídat před tím.. on dítě chtěl nebo ne? :think:

• načítám...
264

Když ono je to težký, jsme spolu tři roky - necelý, jeho rodina mě namá ráda a já na jednu stránku nechci, aby platil alimenty na tři děti. Nejsem žádná potvora a proto nechápu, proč se tak chová. Dítě mi tvrdil že chce, ale ne teď, bohužel jsem otěhotněla a málem ho kleplo. Občas jsou chvíle, kdy mě chytne za bříško a řekne něco pěkného, většinou když příjde z piva teda. U něj je problém, že jako každý chlap je neuvěřitelně hrdej a i když ví, že to po… tak se prostě neomluví. Ale taky si velice dobře uvědomuju, že jestli to tak půjde dál, tak to nedopadne dobře a to já nechci, doufám, že se změní :( Jen zjistit jak na něj…

• načítám...
4118
4.1.12 12:02

Holky, upřímně, vaši chlapi s váma těhotenství intenzivně prožívali? Opravdu? Není to spíš výjimka? A ve 12. týdnu už byli ochotní vybírat jméno? Není to předčasné?

• načítám...
4118
4.1.12 12:04

Bajule8, odpověděla sis sama. Promluvte si. Máš tvrdýho hrdýho chlapa. Navíc to pro něj byl šok. Bude líp, uvidíš. Jen na něj prostě nemůžeš tlačit :hug:

• načítám...
Holma
4.1.12 12:07
Bajule8 píše:
Když ono je to težký, jsme spolu tři roky - necelý, jeho rodina mě namá ráda a já na jednu stránku nechci, aby platil alimenty na tři děti. Nejsem žádná potvora a proto nechápu, proč se tak chová.

To si taky říkám, kdyby náhodou se něco stalo, tak po něm nebudu nic chtít, cha chá, ale je to zase sobeckost tý matky. Takže zapomeň na to a jestli jsi s ním jen proto, že nechceš, aby musel platit alimenty, tak to bych teda trochu propleskla i tebe, ale jen malinko, aby se ti rozsvítilo, protože si jen necháváš ničit rodinu, kterou můžeš mít spokojenou a šťastnou. Dítě evidentně nechtěl a pěkně ho to teď žere. To že nalitej cukruje s pupíkem bych viděla asi tak, že se v něm po alkoholu probouzí city. Jak se říká, blázen a opilec vždy mluví pravdu. Ovšem je jinak studenej jak psí čumák. Buď vám to klapalo a bude klapat nebo vám to díky mímovi klapat přestalo. A hádky v těhu jsou to nejhorší!

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100