Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
tuhle diskuzi zakladám na základě toho, že jsem si strašně přála holčičku…o to nejde-teď už o ní „nechci slyšet“
jedině až v přístím těhotenství
protože jakmile jsem viděla našeho prince ve 20.týdnu na UZV myšlenky na holku mě v okamžiku přešli. Jsem šťastná, že je zdravý a má se čile k světu.
..Proto, pokud si budete přát konkrétní pohlaví, a nakonec to bude jiný nebojte se, že budete zklamaný(z toho jsem měla strach)…Budete šťastný, že je vše v pořádku, a hned si ho/jí zamilujete
jako já a přítel
(co na tom, že jsou v rodině samo kluci, a všichni chtěli holku)-náš případ…bude to šohájek, jak se sluší a patří, můj a přítelův mazílek
.......teď ještě vymyslet jméno, měla jsem jen pro případnou holku
..líbí se mi Nicolas…tak uvidíme ![]()
A omlouvám se za případný hrubky-teď jsem si všimla
, psala jsem to v okamžiku největšího štěstí
![]()
Ahojky,já jsem to měla zase naopak strašně jsme si přáli kluka a když se nám konečně po 6 měsících chtěla ukázat tak nám doktorka řekla,že je to holčička.Byla jsem trošičku zklamaná ale potom mi to bylo tak nějak jedno.A teď? Říkám si jak jsem si mohla přát kluka,že holčička je úplně úžasná teď jsem v období,že si zase říkám až jednou budu mít další dítě,tak doufám,že to bude zase holčička. ![]()
Ahoj.Tak my si taky moc přáli holčičku a povedlo se
Ale jak píšeš,nakonec je to stejně jedno,hlavně že je mimi zdravé.Pro chlapečka jsme měli nachystané jméno Vojtěch,tak těď budu tajně doufat,že ho použijeme příště ![]()
ahoj, já si strašně přála holčičku..byla jsem jak blázen když jsem se dozvěděla, že to bude kluk.. brečela jsem čtrnáct dní, vykřikovala, že ho nechci..ještě když se narodil a já viděla v kočárku krásnou růžovoučkou holčičku měla jsem oči plné slz..
strašně se za to do teď stydím, místo toho abych byla šťastná, že je malej v pořádku, dělala jsem takový sceny..říkám si, díky bohu, že jsem si to nechala říct včas, že sem si na ten fakt, že to nebude princezna tak nějak měla čas zvyknout..nechci ani pomyslet, kdybych si celých devět měsíců říkala jak to bude Verunka a nakonec by mi dali do ruky kluka…tím chci říct,že né každá mamina je tak rozumná,že není zklamaná..
Taky máme kluka. Mě bylo jedno, co to bude a než jsem se dozvěděla pohlaví, měla jsem vnitřní tušení, že to bude kluk. Manžel už jednoho kluka má, tak prý by uvítal holku, ale ve finále je mu to stejně jedno. Mám radost, říkám si, že až budu stará bába, tak mi bude pěkně pomáhat a jestli bude po manželovi, tak koukat v 80ti letech na tak pěknýho chlapa…
Ovšem v okolí máme známého, který si přál kluka a má holku. Nyní sedává po hospodách a pláče nad půllitrem, táhne se to už 2 měsíce. Mluví hnusně o své ještě nenarozené dceři a nejhorší na tom je, že i někteří jeho kamarádi si z něj utahují. No jo, kovář a velký motorkář a má holku. Jeho žena si myslí, že už ho ty manýry přešly, ovšem opak je pravdou a já jí to ani nehodlám říkat. Na jejím místě bych ho totiž musela zabít. Snažili se 2 roky.
A já to radši dám anonymně, protože bůhví, jestli sem nechodí.
tak samozřejmě. záleží na okolnostech, a na povaze…taky jsem si posteskla za holkou, ale každý to bere jinak..a v uplnym zaveru je to nakonec jedno
je to zajitá veta, ale hlavne ze je zdrave ![]()
aajulinka píše:
ahoj, já si strašně přála holčičku..byla jsem jak blázen když jsem se dozvěděla, že to bude kluk.. brečela jsem čtrnáct dní, vykřikovala, že ho nechci..ještě když se narodil a já viděla v kočárku krásnou růžovoučkou holčičku měla jsem oči plné slz..strašně se za to do teď stydím, místo toho abych byla šťastná, že je malej v pořádku, dělala jsem takový sceny..říkám si, díky bohu, že jsem si to nechala říct včas, že sem si na ten fakt, že to nebude princezna tak nějak měla čas zvyknout..nechci ani pomyslet, kdybych si celých devět měsíců říkala jak to bude Verunka a nakonec by mi dali do ruky kluka…tím chci říct,že né každá mamina je tak rozumná,že není zklamaná..
Tak u nás to bylo podobné
Strasne sem si prala holcicku i pritel, ani sem nepomyslela na to, ze to bude kluk… Me dvacatym tydnu sem byla na geneticke konzultaci a Uz, mela jsem spatny Tripl testy… Jak sem se to dozvedela, tak sem byla uplne hotova.. Nase prvni mimnko a neni v poradku a zdrave
A uz me nezajimalo jestli to je holcicka nebo kluk, hlavne aby bylo mimco zdrave
Potom nam doktorka rekla, ze je to zdravej chlapecek a ja zacala rvat jak zelva, ale stestim
Radsi sem byla i na plodove vode a taky ok
Ted se nemuzu dockat az se nam Matyasek narodi
Broucek malinkej ![]()
Agi20 píše:
Ahojky,já jsem to měla zase naopak strašně jsme si přáli kluka a když se nám konečně po 6 měsících chtěla ukázat tak nám doktorka řekla,že je to holčička.Byla jsem trošičku zklamaná ale potom mi to bylo tak nějak jedno.A teď? Říkám si jak jsem si mohla přát kluka,že holčička je úplně úžasná teď jsem v období,že si zase říkám až jednou budu mít další dítě,tak doufám,že to bude zase holčička.
Jako bys to psala o mě
U mě to je naprostě stejné. ![]()
Tak u nas si partner strasne pral holcicku,v den ultrazvuku,kdy jsme se meli dozvedet pohlavi,byl jako na trni
povedlo se a pritel malou opravdu neskutecne miluje,ale myslim,ze kdyby to byl kluk,ze by se s Tim urcite smiril take a mel ho stejne rad ![]()
Tak můj manžel naopak chtěl vždycky holčičku.Už se jí nemůže dočkat,těší se na to jak si ho omotá kolem prstu..Jediný co změnil je jméno.nejdřív chtěl furt Evičku a nakonec to bude Viktorka.
michaelo..přesně,jak říkáš..nejdůležitější je zdravé miminko.. teď už to taky vím a malého zbožňuju, ale když já si tu holku tak strašně přála..
přeju ti pohodový porod a hodné miminko ![]()
Tak my chtěli strašně moc kluka a při kontrole v 19tt nám doktor sdělil, že je vidět krásné kávové zrnko a máme se těšit na holčičku.Tak sme byli s přítelem nakoupit růžové věci a hned za rodičema, oznámit tuto novinku.
Já jsem byla nedočkavá a nakoupila další krásné holčičí hadříky a jaké pak bylo moje překvapení, když v 22tt mi doktor sdělil, že je to kluk ![]()
Chudák přítelovo maminka, tá nakoupila k Vánocům krásné růžové šatičky, bylo mi to líto.Naštěstí věcičky, které jsem nakoupila já,mi v krámě vyměnili za klučučí a teď jen doufám, že to ten klučina opravdu bude ![]()
Ve finále mi je jedno pohlaví, hlavně že bude zdravej
v pondělí 9.1. jdeme na 4D UZ tak snad nám to naše štěstíčko ukáže ![]()
aajulinka píše:
michaelo..přesně,jak říkáš..nejdůležitější je zdravé miminko.. teď už to taky vím a malého zbožňuju, ale když já si tu holku tak strašně přála..přeju ti pohodový porod a hodné miminko
No jen doufám, že jestli budeme mit nekdy druhe mimco, tak uz to bude holcicka
Dekuji moc, doufam, ze vse probehne hladce ![]()
romannkad píše:
Tak my chtěli strašně moc kluka a při kontrole v 19tt nám doktor sdělil, že je vidět krásné kávové zrnko a máme se těšit na holčičku.Tak sme byli s přítelem nakoupit růžové věci a hned za rodičema, oznámit tuto novinku.
Já jsem byla nedočkavá a nakoupila další krásné holčičí hadříky a jaké pak bylo moje překvapení, když v 22tt mi doktor sdělil, že je to kluk
Chudák přítelovo maminka, tá nakoupila k Vánocům krásné růžové šatičky, bylo mi to líto.Naštěstí věcičky, které jsem nakoupila já,mi v krámě vyměnili za klučučí a teď jen doufám, že to ten klučina opravdu bude
Ve finále mi je jedno pohlaví, hlavně že bude zdravej![]()
v pondělí 9.1. jdeme na 4D UZ tak snad nám to naše štěstíčko ukáže
A z tohoto důvodu kupuju univerzální, i kdybych na 100% věděla, že to bude kluk. A ono je to možná taky tím, že nemám ráda modré chlapečky a růžové holčičky, vždyť je tolik krásných barev…