Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
před 3. týdny jsem byla u Dr. kvůli nedostavení menstruace tu jsem naposledy měla 11.10. 2011, TT negativní a brala mi krev a tam taky nic nebylo dala mi antikoncepci a řekla že je to v poho tu sem začala brát jak řekla a do dnes stále nic jen mi furt pobolívá břicho…můžu být i přesto těhotná?????
nechápu proč ti nedala vyvolávačku.. na co antikoncepci??ta ti menstruaci nepřivolá
podle mě se splést nemohla..z krve by to bylo poznat a na ultrazvuku vidět ![]()
antikoncepci mi dala prý protože že mi vyvolá menstruaci ale stále nic..třeba mi napadlo že sem byla jen chvíli těhotná že to ještě nebylo tak vidět
A udělala sis další test?
Jinak bych řekla, že se dr nespletla. Ale taky nechápu, proč nedala vyvolávačku? ![]()
Možné je všechno,ale v tvém případě spíš nepravděpodobné
Já měla taky podobný problém,od mudr jsem dostala prášky,že mám začít brát,no ale nějak se mi do toho nechtělo,tak jsem je brát nezačala a čekala a čekala,nakonec dorazila po 46 dnech
A to jsi ji nedostala jako ani po té 7 denní pauze v brání prášku?
vyvolávačku mi podle mě nedala kvůli tomu že nic nenašla ale už je to další měsíc a nic…mě řekla že po tý antikoncepci to dostanu…sem z toho blázen..test sem dělala před měsícem ted ne
tak dr. ještě zavolej a znovu se objednej..alespoň na tu vyvolávačku..břicho tě bolí právě z toho, že si to tak dlouho nedostala, podle mě..
To jsem jeste neslysela, ze by mela HA vyvolat menstruaci..to by ji pak zenska mela skoro porad..
Brala jsi HA i predtim? treba ti ji dala, aby jsi pak na tyden prestala brat a videlo by se, zda MS dostanes nebo ne…ale jinak je to divny teda.. ![]()
Ivuss a delala jsi si test nekdy ted?Jinak ano,antikoncepce se dava na srovnani menstruace,po dobrani plata by jsi mela ms normalne dostat.Pokud ne,tak bud jsi tehotna,nebo je problem jeste nekde jinde.
ivuss píše:
vyvolávačku mi podle mě nedala kvůli tomu že nic nenašla ale už je to další měsíc a nic…mě řekla že po tý antikoncepci to dostanu…sem z toho blázen..test sem dělala před měsícem ted ne
Asi jsem blbá jak troky,ale nechápu
Takže jsi to nedostala ani po dobrání platička,jo
Tak to si zajdi určitě k mudr,at tě zkoukne ![]()
Hanka79 píše:
To jsem jeste neslysela, ze by mela HA vyvolat menstruaci..to by ji pak zenska mela skoro porad..![]()
![]()
![]()
Brala jsi HA i predtim? treba ti ji dala, aby jsi pak na tyden prestala brat a videlo by se, zda MS dostanes nebo ne…ale jinak je to divny teda..
Vyvolat má v té pauze,jinak nee ![]()
Moc tvou mudr tedy nechapu
ja mela zpozdeni 14 dnu na ultrazvuku nic a prave proto jsem dostala vyvolavaci injekci a prasky na srovnani cyklu ![]()
Katka86 píše:Hanka79 píše:Vyvolat má v té pauze,jinak nee
To jsem jeste neslysela, ze by mela HA vyvolat menstruaci..to by ji pak zenska mela skoro porad..![]()
![]()
![]()
Brala jsi HA i predtim? treba ti ji dala, aby jsi pak na tyden prestala brat a videlo by se, zda MS dostanes nebo ne…ale jinak je to divny teda..
No prave
Proto si myslim,ze to Ivuss jen spatne formulovala,ze mudr ceka jestli to v te pauze dostane nebo ne ![]()