Může se doktor splést?

632
3.1.12 13:13

může se dr splést?

před 3. týdny jsem byla u Dr. kvůli nedostavení menstruace tu jsem naposledy měla 11.10. 2011, TT negativní a brala mi krev a tam taky nic nebylo dala mi antikoncepci a řekla že je to v poho tu sem začala brát jak řekla a do dnes stále nic jen mi furt pobolívá břicho…můžu být i přesto těhotná?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3959
3.1.12 13:16

nechápu proč ti nedala vyvolávačku.. na co antikoncepci??ta ti menstruaci nepřivolá :think: podle mě se splést nemohla..z krve by to bylo poznat a na ultrazvuku vidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
3.1.12 13:18

antikoncepci mi dala prý protože že mi vyvolá menstruaci ale stále nic..třeba mi napadlo že sem byla jen chvíli těhotná že to ještě nebylo tak vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.1.12 13:20

A udělala sis další test?
Jinak bych řekla, že se dr nespletla. Ale taky nechápu, proč nedala vyvolávačku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.1.12 13:20

Možné je všechno,ale v tvém případě spíš nepravděpodobné :nevim: Já měla taky podobný problém,od mudr jsem dostala prášky,že mám začít brát,no ale nějak se mi do toho nechtělo,tak jsem je brát nezačala a čekala a čekala,nakonec dorazila po 46 dnech :roll: A to jsi ji nedostala jako ani po té 7 denní pauze v brání prášku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
3.1.12 13:21

kdyz beres antikoncepci, tak to prece nedostanes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.1.12 13:21

Taky bych zkusila test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
3.1.12 13:25

vyvolávačku mi podle mě nedala kvůli tomu že nic nenašla ale už je to další měsíc a nic…mě řekla že po tý antikoncepci to dostanu…sem z toho blázen..test sem dělala před měsícem ted ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
3.1.12 13:29

tak dr. ještě zavolej a znovu se objednej..alespoň na tu vyvolávačku..břicho tě bolí právě z toho, že si to tak dlouho nedostala, podle mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.1.12 13:29

To jsem jeste neslysela, ze by mela HA vyvolat menstruaci..to by ji pak zenska mela skoro porad.. :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: Brala jsi HA i predtim? treba ti ji dala, aby jsi pak na tyden prestala brat a videlo by se, zda MS dostanes nebo ne…ale jinak je to divny teda.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
3.1.12 13:31

Ivuss a delala jsi si test nekdy ted?Jinak ano,antikoncepce se dava na srovnani menstruace,po dobrani plata by jsi mela ms normalne dostat.Pokud ne,tak bud jsi tehotna,nebo je problem jeste nekde jinde.

• Citovat
  • Upravit
20662
3.1.12 13:31
ivuss píše:
vyvolávačku mi podle mě nedala kvůli tomu že nic nenašla ale už je to další měsíc a nic…mě řekla že po tý antikoncepci to dostanu…sem z toho blázen..test sem dělala před měsícem ted ne

Asi jsem blbá jak troky,ale nechápu :lol: :lol: Takže jsi to nedostala ani po dobrání platička,jo :mrgreen: Tak to si zajdi určitě k mudr,at tě zkoukne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.1.12 13:32
Hanka79 píše:
To jsem jeste neslysela, ze by mela HA vyvolat menstruaci..to by ji pak zenska mela skoro porad.. :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: Brala jsi HA i predtim? treba ti ji dala, aby jsi pak na tyden prestala brat a videlo by se, zda MS dostanes nebo ne…ale jinak je to divny teda.. :think:

Vyvolat má v té pauze,jinak nee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
3.1.12 13:40

Moc tvou mudr tedy nechapu :-( ja mela zpozdeni 14 dnu na ultrazvuku nic a prave proto jsem dostala vyvolavaci injekci a prasky na srovnani cyklu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.1.12 14:16
Katka86 píše:
Hanka79 píše:
To jsem jeste neslysela, ze by mela HA vyvolat menstruaci..to by ji pak zenska mela skoro porad.. :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: Brala jsi HA i predtim? treba ti ji dala, aby jsi pak na tyden prestala brat a videlo by se, zda MS dostanes nebo ne…ale jinak je to divny teda.. :think:
Vyvolat má v té pauze,jinak nee :D

No prave :lol: Proto si myslim,ze to Ivuss jen spatne formulovala,ze mudr ceka jestli to v te pauze dostane nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí