Může se doktor splést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
3.1.12 14:16
Katka86 píše:
Hanka79 píše:
To jsem jeste neslysela, ze by mela HA vyvolat menstruaci..to by ji pak zenska mela skoro porad.. :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: Brala jsi HA i predtim? treba ti ji dala, aby jsi pak na tyden prestala brat a videlo by se, zda MS dostanes nebo ne…ale jinak je to divny teda.. :think:
Vyvolat má v té pauze,jinak nee :D

No prave :lol: Proto si myslim,ze to Ivuss jen spatne formulovala,ze mudr ceka jestli to v te pauze dostane nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.1.12 14:17
Hanka79 píše:
Katka86 píše:
Hanka79 píše:
To jsem jeste neslysela, ze by mela HA vyvolat menstruaci..to by ji pak zenska mela skoro porad.. :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: Brala jsi HA i predtim? treba ti ji dala, aby jsi pak na tyden prestala brat a videlo by se, zda MS dostanes nebo ne…ale jinak je to divny teda.. :think:
No prave :lol: Proto si myslim,ze to Ivuss jen spatne formulovala,ze mudr ceka jestli to v te pauze dostane nebo ne :)

A já se asi nedozvím,jestli ta pauza už jako byla a nic,nebo nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.1.12 14:31
Katka86 píše:
Hanka79 píše:
Katka86 píše:
Hanka79 píše:
No prave :lol: Proto si myslim,ze to Ivuss jen spatne formulovala,ze mudr ceka jestli to v te pauze dostane nebo ne :)
A já se asi nedozvím,jestli ta pauza už jako byla a nic,nebo nebyla :lol:
:mrgreen: :mrgreen: tak treba u toho Ivuss nesedi tak zavislacky jako my dve :mrgreen: ja se taky ptala, zda brala HA predtim nebo ne..ale typuju, ze ne :) :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
3.1.12 16:45

nebrala a mezi sem to nedostala :-) opravdu tu nesedím furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.1.12 16:49
ivuss píše:
nebrala a mezi sem to nedostala :-) opravdu tu nesedím furt

zase nechápu :lol: jak mezi :lol: jako v té pauze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.1.12 17:33
ivuss píše:
nebrala a mezi sem to nedostala :-) opravdu tu nesedím furt

Tak bych zkusila test a pokud nic, tak bych sla za doktorkou at mi da vyvolavacku, pac pokud se snazite o miminko,tak timto zpusobem se nezadari… :think: a pokud se ani po vyvolavacce nic nezmeni, tak je nekde problem a chce to nejak resit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí