Miminko a těhotná?

292
3.1.12 11:27

Miminko a těhotná??

Prosím o radu popřípadě podobné zkušenosti. Mám dceru (3/09) a syna (9/11). Plně kojím a po porodu jsem v říjnu dostala první MS, další byla 4.12. přesně po 28dnes cyklu. Dostala jsem jí úplně jako loni před početím syna. Problém je že jsem čekala ms na nový rok a stále nic a ted se začínám bát že jsem opět těhotná. Léta neberu antikoncepci a obě děti jsou plánované, manžel se umí ohlídat a nikdy nedošlo k nehodě. Už se mi hlavou honí interupce protože 3 dítě prostě nezvládnu a nechci. Co si o tom myslíte? Může to být zpoždění z důvodu kojení? Nebo nejspíš budu těhotná? Dnes si koupím test a ráno si ho udělám ale i tak jsem z toho opravdu nervozní :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13758
3.1.12 11:31

Tak možné to je, že ještě cyklus nemáš ustálený a MS ještě přijde. Bohužel je i možná ta druhá varianta, i když podle mého názoru méně. Každopádně pokud ale nechceš další dítě, tak byste se asi měli chránit více, aspoň třeba sledováním plodných dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.1.12 11:33

manžel se umí ohlídat :roll: :mrgreen: :mrgreen: to pobavilo

cituji :
Jediné, za to závažné zdravotní riziko je riziko selhání. Ne všichni muži jsou schopni metodu provádět a i ti, kteří se kontrolovat dokáží, oplodní ženu v průměru jednou za pět let. Příčina spočívá v preejakulační tekutině, které z penisu odtéká ještě před vyvrcholením a která obsahuje poměrně značné množství spermií. Nebezpečí otěhotní je i při opakovaném styku, a to i tehdy, když se muž vymočí. I tak zůstávají spermie v tzv. Littréových žlázkách. Metoda je natolik riskantní a nespolehlivá, že by měla být opuštěna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.1.12 11:40

Ano, může to být kojením. A ne, ani největší pes hlídač neuhlídá kapky, které vylučuje již dlouho před ejakulací a můžou obsahovat spermie.

Přerušovaná soulož je jako antikoncepční metoda vhodná jen pro lidi, kteří případné překvápko vydýchají a uvítají. Ostatní by se měli chránit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
3.1.12 11:44

Ahoj,popravde moc si nemyslim,ze se jedna o tehotenstvi,i kdyz vyloucit urcite nejde.Ja kojila do 6 mesiců plne a do 9 mesicu 2 krat denne a menstruaci jsem dostala asi 2 mesice po ukoncení kojeni :lol: Druha byla temer na den a 3 za dalsi dva mesice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.1.12 11:47
Dendulinecek píše:
Ahoj,popravde moc si nemyslim,ze se jedna o tehotenstvi,i kdyz vyloucit urcite nejde.Ja kojila do 6 mesiců plne a do 9 mesicu 2 krat denne a menstruaci jsem dostala asi 2 mesice po ukoncení kojeni :lol: Druha byla temer na den a 3 za dalsi dva mesice :lol:

Jo, takto jsem to měla u prvního. Jenže zakladatelka plně kojí a přitom menstruuje, což je úplně jiný šálek kávy… Taky jsem dostala ms během kojení. Já navíc mívám hodně bouřlivé ovulace, takže vím, že kdybych byla chtěla, tak už jsem mohla být klidně na konci prvního trimestru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
3.1.12 11:54

mikeško- tak neblbni babo. Máma od dvou dětí a mluvíš o potratu jako vcelku normálním řešení, jak se zbavit případného třetího :zed:
za a) se neukvapuj se soudama- těhotenství to být vůbec nemusí. i když jsi zvyklá na naprosto pravidelné cykly, jednoho dne ta nepravidelnost prostě přijde. Počkej na test :)

za b) když to máš tak, že dítě jednoznačně nechceš, dokonce natolik, že okamžitě uvažuješ o potratu, pak byste měli s mužem jednoznačně bránit tomu, abyste miminko počali. přerušovaná soulož to určitě není.

PS: píšu ti tak od rány, protože se na tu situaci potřebuješ kouknout z nadhledu. Vypni a přestań přemýšlet špatným směrem :hug:
pa
 har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
3.1.12 11:57
Gladys píše:
Dendulinecek píše:
Ahoj,popravde moc si nemyslim,ze se jedna o tehotenstvi,i kdyz vyloucit urcite nejde.Ja kojila do 6 mesiců plne a do 9 mesicu 2 krat denne a menstruaci jsem dostala asi 2 mesice po ukoncení kojeni :lol: Druha byla temer na den a 3 za dalsi dva mesice :lol:
Jo, takto jsem to měla u prvního. Jenže zakladatelka plně kojí a přitom menstruuje, což je úplně jiný šálek kávy… Taky jsem dostala ms během kojení. Já navíc mívám hodně bouřlivé ovulace, takže vím, že kdybych byla chtěla, tak už jsem mohla být klidně na konci prvního trimestru :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.1.12 11:59

Taky už to riskovat nebudu, s manželem spolu spíme bez ochrany asi 7 let a otěhotněla jsem jen když jsme chtěli. Nj asi jsem to podcenila. O výronu semene během sexu vím. Tak doufám že to bude jen zpoždění kvůli kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
3.1.12 12:05

Dej vědět, jak dopadl test. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.1.12 12:15

Děkuji a dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
3.1.12 12:19

Mně říkal kdysi doktor, že přerušovaná soulož je jak časovaná bomba, no, sama jsem ho neposlechla a už jsem v 9tt :mrgreen:

Pak napiš, jak jsi dopadla. Držím palce, aby v tvém případě to byl jen rozházený cyklus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.1.12 12:30

Veruš tak to jsi mě opravdu uklidnila :-)nemít 4měsíční mimčo tak jsem štastná ale ted se to říct nedá ač mám děti ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.1.12 12:31

drzim ti palce,at tehu nejses :hug:
prerusovana souloz je fakt celkem riskantni,zlata HA..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.1.12 12:32

Neberu tvou radu zle, sama si ted nadávám že jsem pitomá když jse to brala lehkovážně!!!

harpyje píše:
mikeško- tak neblbni babo. Máma od dvou dětí a mluvíš o potratu jako vcelku normálním řešení, jak se zbavit případného třetího :zed:
za a) se neukvapuj se soudama- těhotenství to být vůbec nemusí. i když jsi zvyklá na naprosto pravidelné cykly, jednoho dne ta nepravidelnost prostě přijde. Počkej na test :)

za b) když to máš tak, že dítě jednoznačně nechceš, dokonce natolik, že okamžitě uvažuješ o potratu, pak byste měli s mužem jednoznačně bránit tomu, abyste miminko počali. přerušovaná soulož to určitě není.

PS: píšu ti tak od rány, protože se na tu situaci potřebuješ kouknout z nadhledu. Vypni a přestań přemýšlet špatným směrem :hug:
pa
har.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí