Miminko a těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
3.1.12 12:55

Mám ve svém okolí maminku ročního syna,plně kojící,která ani nestačila dostat MS a už je na konci prvního trimestru. Prostě se jim nejspíš podařilo trefit do první ovulace a bylo zaděláno na další :lol: Ale tam to bylo chtěné. Zázraky se občas prostě dějí a ty se mamko raděj ošéfuj HA nebo tělískem,za ten risk to fakt nestojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.1.12 13:10
No musím něco vymyslet, nechci do sebe cpát ale hormony tak musíme vymyslet něco jiného :-( Byla by to ale blbá chyba :-( můj syn by dostal k prvním narozeninám sourozence a možná by slavili ve stejný den…
berry4 píše:
Mám ve svém okolí maminku ročního syna,plně kojící,která ani nestačila dostat MS a už je na konci prvního trimestru. Prostě se jim nejspíš podařilo trefit do první ovulace a bylo zaděláno na další :lol: Ale tam to bylo chtěné. Zázraky se občas prostě dějí a ty se mamko raděj ošéfuj HA nebo tělískem,za ten risk to fakt nestojí ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.1.12 13:14
AnastazieB píše:
Tak možné to je, že ještě cyklus nemáš ustálený a MS ještě přijde. Bohužel je i možná ta druhá varianta, i když podle mého názoru méně. Každopádně pokud ale nechceš další dítě, tak byste se asi měli chránit více, aspoň třeba sledováním plodných dní…

Proč by nemohla být těhotná, kamarádka otěhotněla náhodou když malé byla necelé dva měsíce a má děti od sebe 11 měsíců.Ale raději bych přála zakladatelce aby to byl ještě neustálený cyklus po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.1.12 13:23

A jakpak to ta kamarádka zvládla? Já mám při představě husí kůži…

magda82 píše:
AnastazieB píše:
Tak možné to je, že ještě cyklus nemáš ustálený a MS ještě přijde. Bohužel je i možná ta druhá varianta, i když podle mého názoru méně. Každopádně pokud ale nechceš další dítě, tak byste se asi měli chránit více, aspoň třeba sledováním plodných dní…
Proč by nemohla být těhotná, kamarádka otěhotněla náhodou když malé byla necelé dva měsíce a má děti od sebe 11 měsíců.Ale raději bych přála zakladatelce aby to byl ještě neustálený cyklus po porodu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
3.1.12 13:24

ahojky já jsem 6 a půl měsíce po porodu,nekojím a ms nemám stále ustálenou,v říjnu jsem jí měla skoro dva týdny silnou jako blázen, v listopadu nic a před vánoci jen slabé špinění,taky neberu antikoncepci a kdybych byla těhotná,nevadilo by mi to,ale kdybych už mimi nechtěla,určitě bych se nějak chránila,tělísko,nebo tak,nenechávala bych to na chlapovi,vždycky něco ukápne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.1.12 13:44

Kamarádka to zvládá dobře aspoň podle toho kdy přijdu, tak je veselá spokojená,ale nemá to lehké. první čekala jednovaječné dvojčátka(holčičky) po odběru plodové vody asi za 3 týdny po tom zákroku porodila ve 27tt jednu živou a jednu mrtvou holčičku :,( :,( :,( :,( (porodní míry 44cm a 950g, tak je teď postižená(neumí, sedět, chodit, nelozí nemluvi, ještě k tomu má epilepsii. Jo a podruhé asi otěhotněla náhodou,asi když malá byla v inkubátoru v porodnici,tak se asi s přítelem odreagovali no a zadařilo,ale prý by to neměnila. Holčičce bude letos v březnu 9 let a klukovi v únoru 8 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.1.12 13:51

Tak to už jsou velké děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.1.12 13:53

ano má,ale stejně holčička je ve vývoji 6-9 měsíčního miminka :( :( . ale naštěstí klučina je zdravej a šikovnej ;) ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
3.1.12 16:27
mikeškah píše:
Veruš tak to jsi mě opravdu uklidnila :-)nemít 4měsíční mimčo tak jsem štastná ale ted se to říct nedá ač mám děti ráda…

Já mám doma kluka 15 měsíců starého a stejně jsem to docela rozdýchávala, ale druhý do 2 let tragédie neni, pak už taky budeme muset vymyslet nějakou antikoncepci, jinou, než hormonální a jinou, než přerušoaný sex :D . Tpbě přeji, ať je to opravdu jen rozházený, neustálený cyklus a pak hlavně napiš, když nenapíšeš, pak kouknu, kde bydlíš a pojedu se podívat, jestli někde nevisíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
4.1.12 09:13
mikeškah píše:
No musím něco vymyslet, nechci do sebe cpát ale hormony tak musíme vymyslet něco jiného :-( Byla by to ale blbá chyba :-( můj syn by dostal k prvním narozeninám sourozence a možná by slavili ve stejný den…
berry4 píše:
Mám ve svém okolí maminku ročního syna,plně kojící,která ani nestačila dostat MS a už je na konci prvního trimestru. Prostě se jim nejspíš podařilo trefit do první ovulace a bylo zaděláno na další :lol: Ale tam to bylo chtěné. Zázraky se občas prostě dějí a ty se mamko raděj ošéfuj HA nebo tělískem,za ten risk to fakt nestojí ;)

A co kondom , ten neznate :lol: ? Ja taky nechci hormony, detatko dalsi momentalne pro nas taky nepredstavitelne , tak holt pouzivame gumu. urcite si najdete neco spolehlivejsiho, protoze pak nehodu resit interupci to je hodne smutny. Drzim palce at to vyjde negativni! a dej vedet , jsem zvedava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.1.12 11:16

Holky tak super zprávy, test NEGA a MS právě dorazila :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
4.1.12 11:20
mikeškah píše:
Holky tak super zprávy, test NEGA a MS právě dorazila :-)))

super :palec: . A od ted spolehlivejsi ochranu :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.1.12 11:31
mikeškah píše:
:dance: :dance: :dance: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
4.1.12 11:35
mikeškah píše:

Super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
4.1.12 12:03
mikeškah píše:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky