Dítě v poloze koncem pánevním

204
3.1.12 12:32

Dite v poloze koncem panevnim

Dobry den jsem ve 28tt a mam miminko koncem panevnim.Je to nejaky velky problem?Nebo se to zvladne?Dekuji za prispevky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
3.1.12 12:34

tady jsou desitky diskuzi na tohle tema…

neni to problem,jeste ma hromadu casu se pretocit,takze klid a nohy v teple :D

prijemne tehulkovani a vazne si nedelej vubec hlavu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venda04
3.1.12 12:39

Ve 28tt máte spoustu času. Správně se mimčo má otočit do 33tt, ale ani potom to není vyloučené. Já jsem už bohužel 38tt a mimi pořád KP, takže zítra jdu k doktorovi a budeme plánovat císaře ( mimčo bohužel není ani zadečkem, ale kolínkem napřed a to se prý fakt porodit nedá ) Tak se tím netrap, možná se otočí ještě několikrát.

• Citovat
  • Upravit
204
3.1.12 12:39

Nenasla jsem prave ze zadnou diskuzi.Chtela jsem jen vedet jestli to neprinasi nejake problemy v tehotenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
3.1.12 12:42

Je mi uz 40 a cekam 4 dite.Zadne takovou polohu nemelo.Nemam s tim zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
3.1.12 12:42
cufka píše:
Nenasla jsem prave ze zadnou diskuzi.Chtela jsem jen vedet jestli to neprinasi nejake problemy v tehotenstvi…

ja mela do 32tt otocene KP a nedelala jsem si hlavu vubec,jsem si rikala,ze porad je cas a pokud to tak zustane,tak booooze,asi to tak „ma byt“ …znam pripady,co se pretocily spravne i pred planovanym cisarem,takze v tvem tydnu bych jeste vubec nic neresila…

uzivej si tehulkovani,ted to bude utikat hrozne rychle :mavam:

jsou vetsi veci,co delaji v tehu problem…

Příspěvek upraven 03.01.12 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
3.1.12 12:44

Mne se malá otočila až v 38. týdnu :) takže opravdu klid:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.1.12 12:52

Mně se prcek otočil až týden před porodem-do té doby jsem byla stejně vyděšená jako ty.
Neboj..času dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
3.1.12 12:53

Asi mam strach aby se mi miminko nejak nenamotalo spatne na pupecni snuru tim ze ma takovou polohu.Jsem trochu z toho nervozni.Ale hraje v tom roli asi muj vek.Pripoustim si vic veci. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
3.1.12 12:55
cufka píše:
Asi mam strach aby se mi miminko nejak nenamotalo spatne na pupecni snuru tim ze ma takovou polohu.Jsem trochu z toho nervozni.Ale hraje v tom roli asi muj vek.Pripoustim si vic veci. :oops:

nemysli na nejake katastroficke scenare…vse je v poradku…myslim ,ze i mimino chce mamku v pohode,nez ve stresu,pohlad brisko,dej si neco dobreho a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
3.1.12 12:59

Ahoj, neboj se vůbec. Možná tě bude miminko víc kopat do močáku a hlavička třeba bude později moc tlačit na tvůj žaludek (tak jsem to měla já), nic horšího se stát nemůže a NESTANE, vůbec nic si nepřipouštěj. A přesně jak už bylo napsáno - má ještě čas se otočit, doktorka mi říkala, že se může otočit klidně v den porodu (u nás k tomu teda nedošlo..) Fakt se není čeho bát. Ale kdyby se neotočilo, zvážila bych, být Tebou, porod císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
3.1.12 13:03

Prave ze se mi zda ze me hodne tlaci na mocovy mechyr.Asi to tedy ma vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
3.1.12 13:22

já měla koncem pánevním malou ještě 2 dny před porodem a vylezla normálně hlavou myslím tím 42 týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
3.1.12 13:26

Taky jsem měla KP, čekalo se do poslední chvíle, pak jsem rodila císařem. Jinak jsem kvůli KP žádný problém neměla, jen jsem s lékařem konzultovala jak budu rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
3.1.12 13:27
Ja asi prenaset nebudu.Lecim se i s tlakem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí