Zlínské prediko

Anonymní
4.1.12 09:06

Zlínské prediko

Ahoj všem

Omlouvám se za inko, je tu i rodina a nechci aby věděli všechno.
V pátek jsu na prvotriemstrální screening do predika ve Zlíně a chci se zeptat, jestli jste tam některá byly tedka v poslední době, dávají fotku z utz automaticky v ceně nebo se musí připlácet??

A dělá ho jen Polák nebo i někdo jiný??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
4.1.12 09:15

Dělá ho i Milan Kovalčík,dají ti tam fotku v ceně :-)

• Citovat
  • Upravit
kofola3
4.1.12 09:16

A cena je teda 1400???
Když jsem tam byla před lety, ještě na Atlase, cenu měli taky napsanou 1400, ale platila jsem jen 1200.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
4.1.12 09:19

Jo 1400kč.Ale jsou v tom dva screeningy první ve 12tt a pak 20tt.Některé pojištovny to hradí.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
4.1.12 09:20
levmah28 píše:
Jo 1400kč.Ale jsou v tom dva screeningy první ve 12tt a pak 20tt.Některé pojištovny to hradí.

Ano vím, pak si rovnou zajdu nap ojištovnu to nechat proplatit.
A že jsou v tom dva screeningy, on ve 20tt je hrazeny ze zdravotního pojištění.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
4.1.12 09:23

To nevím teda.Všude říkali,že za 1400kč jsou dva screeningy.O tom že druhý hradí pojišťovna nevím nic.Ale vesměs neplatíš za UTZ ale za rozbor krve.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
4.1.12 09:24
levmah28 píše:
To nevím teda.Všude říkali,že za 1400kč jsou dva screeningy.O tom že druhý hradí pojišťovna nevím nic.Ale vesměs neplatíš za UTZ ale za rozbor krve.

No ta cena je za ten jeden screening.
Standartně v těhu vyšetřeních a utz je 20tt hrazen z pojištění.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
4.1.12 09:25
lokofa píše:
levmah28 píše:
To nevím teda.Všude říkali,že za 1400kč jsou dva screeningy.O tom že druhý hradí pojišťovna nevím nic.Ale vesměs neplatíš za UTZ ale za rozbor krve.
No ta cena je za ten jeden screening.
Standartně v těhu vyšetřeních a utz je 20tt hrazen z pojištění.

Tak to je pro mě novinka ;-)

• Citovat
  • Upravit
5631
4.1.12 09:26

Holky, a proč nejdete na ten screening do KNTB? Díky nějakému grantu je dosud bezplatný. :think: Ale to je jen takový dotaz OT.

edit: A ano, UZ ve 20. TT je hrazen pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.1.12 09:27

No protože když na screening nejdeš, automaticky jdeš na utz ve 20tt do porodnice a neplatí se nic.

Prediko ho má zahrnuté z duvodu kompletace výsledku prvních odběru, triplu a utz vyšetření ve 12 a pak 20 týdnu. Proto se chodí tam.

Ale standartní vyšetření ve 20tt je zdarma.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
4.1.12 09:28
Alichi píše:
Holky, a proč nejdete na ten screening do KNTB? Díky nějakému grantu je dosud bezplatný. :think: Ale to je jen takový dotaz OT.edit: A ano, UZ ve 20. TT je hrazen pojišťovnou.

Protože jsem zvyklá na prediko. BYla jsem tam dvakrát a jdu i po třetí. Navíc chci mít kompletní vyšetření v integrovaném testu.
A když ho prolácí pojištovna z prevence, je to přece uplně jedno.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
4.1.12 09:34
lokofa píše:
No protože když na screening nejdeš, automaticky jdeš na utz ve 20tt do porodnice a neplatí se nic.

Prediko ho má zahrnuté z duvodu kompletace výsledku prvních odběru, triplu a utz vyšetření ve 12 a pak 20 týdnu. Proto se chodí tam.

Do KNTB jdeš ale i na UTZ ve 12tt, vezmou ti krev a udělají ti ten NT a je to zadarmo. Jestli tam pak jdeš i ve 20tt nevím, já chodila s oběma těhu na prediko.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
4.1.12 09:35
PetkaK píše:
lokofa píše:

Do KNTB jdeš ale i na UTZ ve 12tt, vezmou ti krev a udělají ti ten NT a je to zadarmo. Jestli tam pak jdeš i ve 20tt nevím, já chodila s oběma těhu na prediko.

No to jo, ale tím, že se kombinuje i tripl a utz ve 20tt se jedná ještě o přesnější test, než jen krev a utz ve 12t

• Citovat
  • Upravit
5misa6
4.1.12 09:37

V tom 12tt mi dělali UTZ na to aby zjistili jestli nemá nějaký syndrom a v tom 20tt mu kontrolovali podrobně srdce a ostatní orgány jestli fungují jak mají.

• Citovat
  • Upravit
11444
4.1.12 09:40

No já nevím, ale ve zlínské porodnici na Oscarovi dělají úplně to samé vyšetření ve 12tt a 20tt a je to zdarma. Mají i 3D. Mě přijde úplně na hlavu dávat tolik penz, když o 5km vedle je to samé zdarma. Kromě toho triple testy jsou samy o sobě tak nepřesné, že bych je do toho raději nezahrnovala. Můžou dost negativně zkreslit výsledek. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí