Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky- já mám tet čerstvou zkušenost, jsem těhotná a chodila jsem na ultraz.na Prediko. Při objednávání jsem vždycky řekla, že chci se objednat k p. primařovi Polákovi. A nikdy nebyl problém. On totiž ordinuje jen jeden den v týdnu a to v pondělí a další dny jsou tam ostatní. Já osobně jsem byla s panem doktorem nadmíru spokojená a nemužu říct ani půl slova proti. Když přijdeš a jsi na něj příjemná a usměvavá, tak je i on příjemný a usměvavý a při ultraz.jak jezdil sondou, tak popisoval, co zrovna vidíme a tady je to-ukazoval orgány a vše popisoval, co zrovna vidíme. Já jsem byla nadmíru spokojená. Na poslední vývojový ultr.se chodí ve 32.týdnu a když jsem si volala na objednání, tak mě chtěla objednat k Huspeninové na čtvrtek. A já jsem řekla, že bych chtěla Poláka, a ten že má plno, tak jsem řekla, že mám největší duvěru v něm, protože vždy jsem byla u něho a tak mě tam vecpala. A ani si nemužu stěžovat na čekací dobu v čekárně, to jsme čekali tak pul hodiny navíc po časovce. Ale kde dneska nečekáš-všude. A pul hodina není skoro nic-a vím, že jdu k super odborníkovi a diagnostikovi. Takže moje známkování jednička a deset hvězdiček.:-):-):-):-)
Polák ordinuje ve Zlíně na Prediku jen jeden den a to v pondělí-protože má svoji soukromou ordinaci v Olomouci a tam se platí většina výkonů keš. Ve Zlíně to jde přes pojištovnu. Já byla i na odběru plodovky a neplatila jsem nic. Kdežto v Olmiku bych zato platila 1500.kč. A za ultrazvuky myslím 700 kč měl v ceníku. Ve Zlíně si akorát platíš stovku za fotečku z ultrazvuku když chceš a to není jen ten papirek, to je normální tvrdá fotka, jako z fotáku a samozřejmě, kdž chceš natočit Dv, tak to se taky platí.
@locika Tak to je dobře, že jste byla spokojená a jak tady pana dr. popisujete, klidně bych taky přešla k němu na běžnou gynekologii
Chlapi jsou v tomto jako gynekologové bych řekla trošku lepší, teda až na jednoho co jsem kdysi měla na Poliklinice
Nám se přesně tehdy strefila dr. Kovářová na Prediku, taky fajn dr. ![]()
@kotýsek JJ taky jdeme v pondělí, tak pak napíšu jaké to bylo, ale myslím, že budu spokojená, nevidím důvod proč ne, když je to profesionál a úsměvy nešetřím, vím, že tohle se vždy vyplatí, mít milý přístup
Je fajn, že Vás objednali jak jste si řekla, mě objednali k mojí gyndařce co tam taky dělá, ale neseděl mi den a čas, ale sestra, že bohužel, jindy tam paní dr. nebude a já že nevadí, že klidně k někomu jinému ale že ne že k paní dr. Huspeninové, jen proto určitě, že k ní běžně chodím do poradny ![]()
Ahojte nevíte kolik se teď aktuálně platí za Oskara ve Zlíně v nemocnici? Před třema rokama to bylo zadarmo, že prý v rámci nějaké studie, ale jak je to teď nevím…
@MatkaUbu píše:
Ahojte nevíte kolik se teď aktuálně platí za Oskara ve Zlíně v nemocnici? Před třema rokama to bylo zadarmo, že prý v rámci nějaké studie, ale jak je to teď nevím…
1500,– ![]()
My když jsme tam byly na genetice před třema měsíci tak ni i foto bylo zdarma
![]()
V porodnicic se neplatí nic ale na prediku, kde je to na poliklinice naproti atlasu tak tam se to platí
Byla jsem vsechny tri tehotenstvi na prediku ve 13tt a platila jsem 1400,– a posledni teh.mi dala sestricka nejaky papir pro vzp a 500,– mi vratili a pak jsem tam byla na kontrolni genetice ve 22tt a to uz jsem neplatila nic, za me prediko spokojenost jinam bych nesla.
Muj oblibenec je dr. Kovalcik odhadl pohlavi hned ve 13tt
.
Ano, souhlasím, Kovalčík je naprosto úžasný a já ho žeru
Ale primář je taky fajn ![]()
Přidávám se dr. Kovalčík i dr. Polák jsou skvělí. Prediko můžu jen doporučit! A peněz rozhodně nelituji
Ahojte taky se musím zapojit do Vaší diskuze. O prediku jsem se dozvěděla od své švagrové. Já jsem byla na Oscarovi o kterém jsem se dozvěděla od dost hodných a ochotných holek tady z emimina (všem děkuju). Když jsem se dozvěděla že v prediku se za to platí 1400,– a v oscarovi je to zadarmo neměla jsem o čem přemýšlet, navíc když jsem si zjistila že obě vyšetření jsou skoro stejné. Byla jsem se informovat na VZP a tam se mi málem vysmáli do očí že chci něco nebo část proplatit. Na oscarovi jsem byla naprosto spokojená. Doktorky které mě vyšetřovali (12.tt,17.tt,20.tt) byly vždy ochotné cokoliv a kdykoliv vysvětlit-objasnit. Z každého ultrazvuku jsem vždy dostala obrázky-bez říkání. Byla jsem tam i na 3D a k videu jsem také dostala 4 obrázky 3D za které jsem nic nedávala.
Holky muzu mit na vas dotaz?
Jak je mozne, ze se v nemocnici za vysetreni nic neplati? To jim to tam proplaci pojistovna, ktera to stejne vysetreni z predika proplacet vetsinou nechce?
A musely jste at uz v prediku nebo na batovce predkladat zdravotni pojistovnu? Chteli ji po vas? Aspon ukazat? Nebo si ji i zapisovali?
Predem dekuju za odpovedi. ![]()
Myslím, že viděli moji pojišťovnu na žádance od doktora (že bych ukazovala kartičku si nevzpomínám), protože paní říkala, že mám štěstí, že moje pojišťovna jako jediná mi to proplatí
Ale je to z nějakého spešl programu, že by to propláceli automaticky, to ne - proto to asi ani oni nezjišťujou.