Zlínské prediko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6378
3.3.15 16:49

@veronika.f do Predika se posílají jen výsledky krve-o moči nic nevím. a to jsem tam byla na začátku února na II screening :)

Partnera mít sebou můžeš a hlásit se nemusí. Já sebou brala dovnitř manžela i dceru at se kouknou na miminko :)

Ultrazvuk se dělá vnější-jen ve výjimečných případech kdyby miminko šlo špatně vidět by udělali vnitřní, ale je to malá pravděpodobnost

Přeju hodně štěstí :kytka: a pokud natrefíte i na pana Kovalčíka máte vyhráno-je to nejsympatičtější lékař ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.3.15 08:16

Děkuji vám moc za reakce :) Už se těším a doufám, že to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
4.3.15 12:21
:)
  • Citovat
  • Upravit
185
13.7.15 23:18

@1Evuli Můžu se zeptat, jesti v Prediku ordinuje MUDr. Kovalčík stále v pátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
7.8.15 10:00

@ver0n1ka odpověď je asi uz pozdě…ale kovalcik je tam porad ty patky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.8.15 22:11
@1Evuli píše:
@ver0n1ka odpověď je asi uz pozdě…ale kovalcik je tam porad ty patky :think:

A nevíte prosím jestli i jiné dny? Tentokrát u druhého těhu mě objednali na pondělí a já si neodvážila přát aby mě objednali k dr. Kovalčíkovi, když mi nabídli pouze dva časy a jen v ten jeden den, ale u prvního jsem ho měla a byl suprový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.8.15 22:22

Ja byla v patek a dr Kovalcik tam nebyl.Byla tam starsi pani doktorka a nechtela nam udelat ani fotku, tak ji bohuzel nemame. A jeste prohlasovala asi z legrace - mmm nozicky nevim ale tak snad tam budou. Za ty penize opravdu hrozny pristup.Pri odchodu se me ptala zda zkontrolovala srdicko. Jakoby vubec nevnimala kdyz nas vysetrovsla…nojo uz mela totiz par minut pred koncem pracovni doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
12.8.15 22:30

@ivca9 V pondělky jsme vždy byli u prim. Poláka a za nás je nejlepší! Byl nám doporučen a stejně jsme to chtěli u druhého dítěte. Má profesionální, klidný přístup a připadalo nám, že hlavně ví, co dělá a říká… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
12.8.15 22:35

@ivca9 Ještě jsem chtěla podotknout, že já jsem normálně v telefonu požádala, ke komu bych chtěla objednat a sestřička mi bez potíží vyhověla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
13.8.15 12:22

@ivca9 já jsem tam chodila v úterý a taky tam byl p. Kovalčík. K jinému bych nechtěla ;) i když i ostatní jsou určitě výborní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
13.8.15 20:29

@veronika.f A to jste byli na UTZ v 1. trim. nebo v 2.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.8.15 12:51

@ver0n1ka Ve druhem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
15.8.15 14:31

@ivca9 ja k němu vzdy chodila v utery ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
15.8.15 15:53

@veronika.f tak to mě překvapuje, fotka je přece v ceně, aspoň to tak píší a tvrdila mi to i sestra, když jsem se ptala… :think: dokonce 3d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
15.11.15 14:09

Maminky, teď jsem po 1. screeningu a napadlo mě to až doma že mi při něm nekontrolovali srdíčko dítěte, průtoky apod. Nějak jsem si to neuvědomila, vyšetřovala mě doktorka Simona Huspeninová. Při prvním dítěti jsem byla na Oscaru v nemocnici a tam ho dělali pokaždé. Máte některá podobnou zkušenost a bylo vše OK? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí