Zlínské prediko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4542
5.1.12 14:55

A já byla i podruhé v Prediku, o Oscarovi jsem věděla, ale rozhodla jsem se jít zase tam, přece jen s jakýmkoliv problémem posílají do Predika, považujou ho za nej. pracoviště ve Zl. kraji, tak jsem mu dala přednost. Ale je to s tím Oscarem hodně podobné a myslím, že zásadní rozdíly nejsou.

Spíš jsem tam šla kvůli Polákovi, má dobrou pověst, i když osobně mne až tak nenadchnul.

A s těma triplama - prvotrim. screening mi vyšel negativní, triply ukázaly DS 1:15, bylo to u dvojčat, a DS se u jednoho z nich potvrdil. Takže bych ti triply až tak nezatracovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11461
5.1.12 14:58

Ano, opravdu je to vyšetření zdarma. Já jsem tam byla ve 12tt na NT screening a pak ještě znova na kontrolu ve 14 a 16tt, protože se jim cosi nezdálo a nevím, kdybych měla pokaždé dávat 1400 Kč, tak bych na to neměla. :nevim: A navíc, myslím, že mají mnohem delší praxi, to se taky počítá. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
7.1.12 13:01

jejda holky,proč chodíte na prediko a ne normálně do Baťovy nem.na screening??Já tam byla ve 13. i teď ve 23.týdnu,2 fotky za 100 kč,vše o.k.Doktorka milá,vysvětlila… proč zbytečně vyhazujete peníze??? Švagrovka byla taky na prediku a potom to považovala za vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.1.12 13:22
Sazkarka píše:
jejda holky,proč chodíte na prediko a ne normálně do Baťovy nem.na screening??Já tam byla ve 13. i teď ve 23.týdnu,2 fotky za 100 kč,vše o.k.Doktorka milá,vysvětlila… proč zbytečně vyhazujete peníze??? Švagrovka byla taky na prediku a potom to považovala za vyhozené peníze.

Už jsme to psaly několikrát.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
7.1.12 13:23

a co se týká dítěte, nevidím jako vyhozené peníze. Nehledě, že mi to pojištovna proplatí zpět.

• Citovat
  • Upravit
11461
7.1.12 13:58

Šak to je každého věc. :mavam: Mě to třeba pojištovna VZP neproplatí ani náhodou a 1400 Kč už je dost peněz, když jsi na mateřské. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.1.12 14:27
Almondea píše: Šak to je každého věc. :mavam: Mě to třeba pojištovna VZP neproplatí ani náhodou a 1400 Kč už je dost peněz, když jsi na mateřské. :oops:

U prvního dítka mi taky nikdo nic nevrátil, ale oscar tehda ještě nebyl.
A po druhé jsem prostě šla tam, kde mi to je bližší, kde se cítím líp. Za což mi ty peníze prostě stojí, i kdyby mi je nevrátili.

• Citovat
  • Upravit
11461
7.1.12 14:33

Já jsem právě byla poprvé na Oscarovi a o prediku jsem ani nevěděla. :nevim: A teď podruhé chodím zase na Oscara, mě to tam vyhovuje. Tak vlastně ani nemám důvod chodit jinam. Kdyby se platilo i na Oscarovi, tak bych si vybírala. Ale takhle nad tím nijak nepřemýšlím. V pondělí mě čeká „velký“ utz ve 22. týdnu a mám zase vystaráno až do dalšího těhotenství. :lol: :lol: (Jestli nějaké další bude :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
7.1.12 17:52

Holky kdy nejdřív mohu jit do toho predika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
7.1.12 17:54
Sazkarka píše:

No tak jednak jsme to psaly, jednak nemůžeš za vyhozené peníze to, že si vybereš soukromou ordinaci a doktora, kterého chceš, pokud máš větší důvěru v Prediko, což jsem měla, tak to vyhozené prachy nejsou. A VZP mi to taky neproplácela.

Nicméně ale považuju jednu věc za blbou - jsem ze Vsetína, a všichni doktoři posílají jen do Predika, co vím, o Oscarovi ti nikdo neřekne, to mi přijde nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
8.1.12 08:15
vladdka píše:
Holky kdy nejdřív mohu jit do toho predika?

Nejlepší bude si tam zavolat. A sestřička ti podle týdne, ve kterém jsi řekne. Nejl=pe v desátém týdnu krev na biochemku a pak kolem 12-13 týdne utz.

• Citovat
  • Upravit
Mangladéša
16.1.12 22:25

Prediko x Oscar v Baťovce

Milé maminky, nedá mi to a musím se do debaty zapojit. Souhlasím, že Prediko je významná a uznávaná instituce. Kdo má penízky, tak ať tam screening podstoupí. Já osobně jsem se kvůli (pro mě vysokému) onomu poplatku rozhodla na Prediko nejít… Bohužel, gynekolog o jiných možnostech nemluvil (nehledě na to, že to za prachy dělají i v UH nemocnici). Pak mě posílal pro jistotu na Prediko znovu okolo 20.t, protože se mu cosi nezdálo… to už jsem se ale od kamarádky dozvěděla o Oscaru, zavolala si tam a bezproblémů mě vzali… sice jsme v čekárně strávili asi 2h, protože tam byli jen jeden den v týdnu, ale paní doktorka Ishraq Dhaifalah byla neuvěřitelně milá, usměvavá a uklidňující. Pak jsem si o ní googlila a je to teda velký machr v oboru (např. http://www.zdn.cz/…cnice-285754?… ). Vše nám vyšlo v pořádku, nic jsme neplatili a jako bonus dostali krásnou fotečku (taktéž zdarma). Podle mě jsou v Oscarku stejně dobří odborníci jako v Prediku, jen záleží na tom, zda máte peníze na rozhazování (argument o proplacení u pojišťovny je dobrý jen u některých pojišťoven, a pak… nenecháte-li si proplatit Prediko, můžete si nechat proplatit zas něco jiného… takže tak či onak ty penízky ušetříte). Teď jsem znovu těhotná a opět se budu objednávat na Oscara… A jen závěrem: to, co mě prudí fakt nejvíc, je to, že vám gynekolog mnohdy o jiné variantě než o Prediku neřekne (předpokládám, že za dohazování dostává nějakou provizi - aspoň ten můj jo, protože, když jsem se zmínila o Oscarku, skoro se na mě naštval). Ať už se, děvčata, rozhodnete jakkoli, tak vám přeju, ať vám to dobře dopadne!!! M.

• Citovat
  • Upravit
Mangladéša
16.1.12 22:29

ještě k Oscaru...

… ještě jsem chtěla hodit link na letáček od Oscara… na stránkách nemocnice se to dost blbě hledá… takže, bude-li to někoho zajímat, zde: http://www.kntb.cz/…2008_web.pdf

• Citovat
  • Upravit
4542
16.1.12 22:43

Mangladéšo, souhlas, to mne taky naprudilo dost, i když já jsem teda Prediko volila pak podruhé dobrovolně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
25.1.12 12:34

Ahoj holky, dnes jsem byla u dr. a dostala jsem telefony na Prediko i Oscar, že se mám objednat kam chci. Říkala, že je to jedno, že rozdíl je v ceně a v tom, že v jednom dělají tripl test a v druhém ne. Jsem ale zapomněla kde jo a kde ne. V prvním těhu jsem byla v Prediku (to bylo tehdy dobrovolné), měla jsem Poláka, no moc se mi nezdál, byla jsem za 10 minut ven. Dá se třeba v Prediku objednat přímo k tomu mladému dr.? A co je pravdy na tom, že se v Baťovce dlouho čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí