Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To ste mě celkem potěšily mě je to jedno pro mě je dítě požehnání a nezáleží na pohlaví ale pro ten pocit že jsem manželovi dala syna bych udělala cokoli
Dali jste mi ještě naději na kluka děkuju
Tak mně Kovalčík ve 13 tt neřekl nic, ale potom ve 21 tt řekl, že je to holka na 100 % a že se pod to může podepsat. Před měsícem mi to potvrdila i moje dr. tak tomu věřím a nakupuju na holčičku
Doma už také jednu máme, já jsem naopak strašně ráda, že i druhá je holka. Manžel chtěl samozřejmě kluka, ale už se snad s tím smířil ![]()
Můžu se zeptat, který z těch dvou dr.je primář na Prediku? Máme tam jít v únoru, protože teď na velkým utz, byla děsná viditelnost a mimčo v klubíčku, byla jsem doslova naštvaná jak rychle nás moje gynekoložka dr. Huspeninová odbila, hlavně si nechám nahrát dvd a je tam pár minut, páč to stopla, ať dojdeme jindy, jo cena směšná 250,ale u dcery máme z tma a od dr. Kovářové, či Kovaříkové půl hodinové dvd, vše krásně ukázala vysvětlila a teď jsme byli odbytí během 10 min i mě zarazilo, že to dvd účtovali, když je na něm prd a viditelnost špatná, proč to natáčela jako, pohlaví taky nevíme, a když sem řekla, zda nejde mimčo nějak pošťouchnout, aby se líp natočilo, prej to nemá smysl. Tak jsme objednaní k primáři, jen nevím který to je. Můžete mi říct příjmení a jaký je? A docela mě zarazilo proč k němu, zda dělá utz i jen tak, nebo když se něco nezdá s mimčem? Nám dr. neřekla, že je něco blbě, jen že nevidí skr mimčo jak je špatně natočené, zavazela i placenta, tak snad by nám řekla, že je něco blbě a proto jdeme k primáři že? Díky za odpovědi ![]()
„@petka86“ :https://www.emimino.cz/profil/petka86/ http://www.prediko.cz/…i-zastoupeni
Příspěvek upraven 01.02.13 v 22:45
Oni opravdu objednávají k primáři, pokud je něco netypického, což asi v tom tvém případě blbá viditelnost, výjimečně by to mohlo asi svědčit i pro něco špatného a on má opravdu největší zkušenosti. Jmenuje se Polák, někdo říká, že je studený čumák, no - rozhodně není ukecaný, ale odborně má výbornou pověst.
@mati píše:
„@petka86“ :https://www.emimino.cz/profil/petka86/ http://www.prediko.cz/…i-zastoupeniPříspěvek upraven 01.02.13 v 22:45
Děkuji ![]()
@fialína píše:
Oni opravdu objednávají k primáři, pokud je něco netypického, což asi v tom tvém případě blbá viditelnost, výjimečně by to mohlo asi svědčit i pro něco špatného a on má opravdu největší zkušenosti. Jmenuje se Polák, někdo říká, že je studený čumák, no - rozhodně není ukecaný, ale odborně má výbornou pověst.
Takže primář je ten co to má vše hotové raz dva že? A pohlaví nám snad řekne a nebudeme ho tím zdržovat? Já myslím, že tam jdeme skrz blbou viditelnost, že jí nešli změřit nějaké hodnoty a nechtěla se s tím otravovat, přeci kdyby tam bylo něco špatně řekla by nám to a taky by jsem tam šli dříve a ne až za 4 týdny ![]()
@petka86 jo, on je rychlý
a taky myslím, že by vám to řekla, že tuší problém, a že byste šli hned - tak to v těch problematických případech, co znám, bylo.
@fialína píše:
@petka86 jo, on je rychlýa taky myslím, že by vám to řekla, že tuší problém, a že byste šli hned - tak to v těch problematických případech, co znám, bylo.
Tak to se teda ani moc netěším, když to bude zas šup šup, jak teď, ale tak snad už viditelnost bude lepší! U dcery jsem si nemohla stěžovat, teď nadšená moc nejsem teda ![]()
Jinak jak se tu psalo o Oscarovi a Prediku, já to udělala tak, že u obou těhu ve 12tt jsem šla na Oscara a ve 20tt u obou zase do Predika, tam už je to v tom 20tt automaticky zdarma, ne jako ve 12tt, že se to musí platit ![]()
Já jsem byla u dr Huspeninové i u Poláka a jejich vyšetření je srovnatelné. Mrknou na to nejdůležitější a jdeš pryč. Na pohlaví se nemusíš bát zeptat to ti řeknou. Spíš jde o ten způsob jak to řeknou. Polák řekne kluk. Za to Kovalčík to prožívá
Jéééé, máme tady pindíka ![]()
@Marky16 píše:
Já jsem byla u dr Huspeninové i u Poláka a jejich vyšetření je srovnatelné. Mrknou na to nejdůležitější a jdeš pryč. Na pohlaví se nemusíš bát zeptat to ti řeknou. Spíš jde o ten způsob jak to řeknou. Polák řekne kluk. Za to Kovalčík to prožíváJéééé, máme tady pindíka
Díky, a ten konec mě pobavil
![]()
V prvním těhotenství jsem na Prediko chodila ke Kovalčíkovi, píšu chodila, protože jsem tam byla pečená vařená, měla jsem menší problém v děloze…a nikdo mě neobjednával k primáři…byla jsem ráda, páč Kovalčíka fakt žeru
Sympaťák, příjemný, lidský, dá se s ním pobavit a přitom je to profík..
Ve druhém těhotenství jsem byla u Poláka, ačkoliv těhotenství bylo bezproblémové…jako nebyl moc ukecaný, ale zas to nebylo tak, že bych ani nemrkla a už byla na odchodu, prostě normální průběh, nijak to neodbyl…zeptal se, jesti znám pohlaví, řekla jsem že ne, ale že bych to ráda věděla, tak řekl že holčička…ještě jsem se ptala, jestli mi to může říct „na 100%“ a říkal že jo (trefil se
).
Spokojená jsem byla u obou…ale Kovalčík je prostě Kovalčík, na toho nikdo nemá
Ještě kdyby si chtěl otevřít gynekologickou praxi, to bych byla jeho první pacientkou ![]()
Ahojky- já mám tet čerstvou zkušenost, jsem těhotná a chodila jsem na ultraz.na Prediko. Při objednávání jsem vždycky řekla, že chci se objednat k p. primařovi Polákovi. A nikdy nebyl problém. On totiž ordinuje jen jeden den v týdnu a to v pondělí a další dny jsou tam ostatní. Já osobně jsem byla s panem doktorem nadmíru spokojená a nemužu říct ani půl slova proti. Když přijdeš a jsi na něj příjemná a usměvavá, tak je i on příjemný a usměvavý a při ultraz.jak jezdil sondou, tak popisoval, co zrovna vidíme a tady je to-ukazoval orgány a vše popisoval, co zrovna vidíme. Já jsem byla nadmíru spokojená. Na poslední vývojový ultr.se chodí ve 32.týdnu a když jsem si volala na objednání, tak mě chtěla objednat k Huspeninové na čtvrtek. A já jsem řekla, že bych chtěla Poláka, a ten že má plno, tak jsem řekla, že mám největší duvěru v něm, protože vždy jsem byla u něho a tak mě tam vecpala. A ani si nemužu stěžovat na čekací dobu v čekárně, to jsme čekali tak pul hodiny navíc po časovce. Ale kde dneska nečekáš-všude. A pul hodina není skoro nic-a vím, že jdu k super odborníkovi a diagnostikovi. Takže moje známkování jednička a deset hvězdiček.:-):-):-):-)
Polák ordinuje ve Zlíně na Prediku jen jeden den a to v pondělí-protože má svoji soukromou ordinaci v Olomouci a tam se platí většina výkonů keš. Ve Zlíně to jde přes pojištovnu. Já byla i na odběru plodovky a neplatila jsem nic. Kdežto v Olmiku bych zato platila 1500.kč. A za ultrazvuky myslím 700 kč měl v ceníku. Ve Zlíně si akorát platíš stovku za fotečku z ultrazvuku když chceš a to není jen ten papirek, to je normální tvrdá fotka, jako z fotáku a samozřejmě, kdž chceš natočit Dv, tak to se taky platí.
@locika Tak to je dobře, že jste byla spokojená a jak tady pana dr. popisujete, klidně bych taky přešla k němu na běžnou gynekologii
Chlapi jsou v tomto jako gynekologové bych řekla trošku lepší, teda až na jednoho co jsem kdysi měla na Poliklinice
Nám se přesně tehdy strefila dr. Kovářová na Prediku, taky fajn dr. ![]()