Zlínské prediko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4776
15.11.15 16:29

@Alena27 ahoj, já tam byla teď v úterý na 2. scr., byla jsem tam i na prvním, oba u Dr. Kovalčíka, nemůžu si ho vynachválit. Při obou scr. mi kontroloval průtoky srdíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.11.15 20:27

Srdicko kontrolovala az pri druhem screeningu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.16 13:27

Ahoj maminky. V úterý jsme byli na Prediku ve Zlíně a chytli jsme zrovna pana doktora Kovalčíka. Ptali jsme se i na pohlaví a bylo nám řečeno na konci vyšetření, že tam něco bylo vidět a že by to měl být kluk. Ale že se tím zatím nemáme řídit, že to není jisté na 100%.Jsem 13+2tt. Máte zkušenosti s tím že by se ve 13tt „ukázal“ klučina a pak se to změnilo a ve 20tt to byla nakonec holčička? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
814
2.4.16 13:57

@anonymní Taky jsem byla na prediku i u pana doktora Kovalčíka ve 13tt a ten mi řekl, že si myslí, že je to holčička, ale že to bude jisté až ve 20tt. A ve finále se pan doktor nespletl a narodila se nám holčička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
2.4.16 17:22
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. V úterý jsme byli na Prediku ve Zlíně a chytli jsme zrovna pana doktora Kovalčíka. Ptali jsme se i na pohlaví a bylo nám řečeno na konci vyšetření, že tam něco bylo vidět a že by to měl být kluk. Ale že se tím zatím nemáme řídit, že to není jisté na 100%.Jsem 13+2tt. Máte zkušenosti s tím že by se ve 13tt „ukázal“ klučina a pak se to změnilo a ve 20tt to byla nakonec holčička? Děkuji :kytka:

Omlouvám se, že je to mimo téma, ale taky nás čeká screening v pondělí, tak jsem se chtěla optat jak to probíhalo, jak dlouho to trvalo, jestli jste dlouho čekali než vás vzali na řadu..Moc děkuji za odpověď =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.16 18:24
@Keysi24 píše:
Omlouvám se, že je to mimo téma, ale taky nás čeká screening v pondělí, tak jsem se chtěla optat jak to probíhalo, jak dlouho to trvalo, jestli jste dlouho čekali než vás vzali na řadu..Moc děkuji za odpověď =)
Čekali jsme asi 45minut. A vyšetření trvalo asi 10-15minut. A před samotným vyšetřením mi ještě brali krev. Podle ultrazvuku vše v pořádku a krev také. :andel:
  • Citovat
  • Upravit
346
3.4.16 17:55

@Keysi24 V prediku jsem byla poprvé. Na první screening jsem čekala asi 15minut. Samotné vyšetření trvalo asi 15-20 minut, měla jsem doktorku Simonu Huspeninovou. Řekla mi i pohlaví-holčička. Na druhý screening jsem čekala asi 20 minut a nechala jsem si natočit video z vyšetření :-) Na tohle vyšetření jsem už natrefila na doktora Kovalčíka a také potvrdil holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
5.4.16 07:59

@Alena27 Ahojky, moc děkuji za info =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.16 14:51
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. V úterý jsme byli na Prediku ve Zlíně a chytli jsme zrovna pana doktora Kovalčíka. Ptali jsme se i na pohlaví a bylo nám řečeno na konci vyšetření, že tam něco bylo vidět a že by to měl být kluk. Ale že se tím zatím nemáme řídit, že to není jisté na 100%.Jsem 13+2tt. Máte zkušenosti s tím že by se ve 13tt „ukázal“ klučina a pak se to změnilo a ve 20tt to byla nakonec holčička? Děkuji :kytka:

Před 5ti lety nám dr. Kovalčík řekl ve 13 tt, že to vypadá na kluka a kluk to je :) teď jsem znovu těhotná a znovu to od 13 tt vypadá na chlapečka, po screeningu ve 20 tt potvrzeno, bude to na 100 % kluk. Podle naší zkušenosti se neplete. Ať se daří :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4776
6.4.16 15:34
@řehulka 7 píše: @anonymní Taky jsem byla na prediku i u pana doktora Kovalčíka ve 13tt a ten mi řekl, že si myslí, že je to holčička, ale že to bude jisté až ve 20tt. A ve finále se pan doktor nespletl a narodila se nám holčička :lol:

já taky byla u Dr. Kovalčíka, řekl nám ve 13 tt, že to bude holka a je to holka, už má 3 týdny. Mám s tímto lékařem jen ty nejlepší zkušenosti ještě z jiného pracoviště. Je skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
23.8.16 19:18

Holky, chci se zeptat, jak dlouho jste cekaly, nez jste prisly na radu? A kolik berou zkumavek s krvi? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.8.16 20:36

@Ketris Já čekala skoro hodinu a půl :cert: A to jsem byla samozřejmě objednaná. Ani nevím, kolik krve, vždy odvracím zrak. Akorát mně ji brala sestřička u mé gyndařky, tuším 2 zkumavky (ale jistě nevím), a poslali ji tam i na jiné testy. Možná by 1 jen na Prediko stačila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
24.8.16 10:08

@Petule030 No já mám teda fakt největší obavy z odběru, úplně jsem na to alergická :lol: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.8.16 10:26

@Ketris A nebrali ti taky krev už u svého lékaře? Pokud vím, tak by snad měla být odebraná dřív jak potom ultrazvukové vyšetření :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
24.8.16 10:57

@Petule030 Jojo, sestřička mi brala, ale bylo to spíše na to HIV, aids, zjištění krevní skupiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí