Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Twitter píše:
@dani24687 aha tak o by bylo bezva
a to neměl žádný extra vybavení ![]()
@dani24687 já jsem byla u malé v Baťovce. Teď mám jinou lékařku, tak nevím. Ale má docela slušný přístroj, takže třeba to opravdu bude u ní. Byla bych ráda, nechce se mě nikde šmatlat ![]()
@Fannta já jsem byla na prvním screeningu v Baťově nemocnici (11-13tt). A až na tom druhém na Prediku (20-22tt) a bez triplů. A ani jsem je nechtěla, už právě proto, že to zbytečně vystresuje maminku. Tyto testy jsou velice nepřesné, ať si to tam obhajují jak chtějí.
Holky a na té kontrole ve 20 týdnu taky dostanu fotku v ceně. takovou tu „živou“ ![]()
Nevíte někdo, zda dr. Kovalčík ordinuje na Prediku pořád pátky??? Diky
Nechávali jste si někdo nahrávat 2D video ve 20.tt? Má to cenu, jak dlouhé video je a delaji to při screeningu, nebo se musíme objednavat zvlast??? Docela me to zaujalo za ty peníze (250Kc). Jinak jdeme k Mudr. Kovalcikovi. Budu rada za vaše zkušenosti ![]()
@1Evuli píše:
Nechávali jste si někdo nahrávat 2D video ve 20.tt? Má to cenu, jak dlouhé video je a delaji to při screeningu, nebo se musíme objednavat zvlast??? Docela me to zaujalo za ty peníze (250Kc). Jinak jdeme k Mudr. Kovalcikovi. Budu rada za vaše zkušenosti
kovalčík je super ![]()
@siamka7 jj znám ho z kliniky ivf a delal nam ten prvotrimestralni screening ![]()
Ahoj holky, mám dotaz. V pátek jedu do Predika na 1 screening, nevíte jestli v pátek ordinuje Mudr. Kovalčík??? Děkujuuu mooooc
Nebo kdo tam bude???
Zdravím všechny v této diskuzi ![]()
Moje otázky zní -
12.3. 2015 jdu na první screening. Doktor Květák mě 2.3 poslal na odběr krve, který následně pošlou do predika. Dal mi i žádanku na kontrolu moči. Pochopila jsem však, že na moč mám jít až 30.3 kdy jsem objednaná k němu do ordinace. Možná jsem to však pochopila špatně. Posílají se výsledky moči do predika či nikoliv.
Může semnou jít partner na screening? A pokud ano musí být předemnahlášen? Nebo se to bere jako automatika.
Jaký ultrazvuk podstoupím vnitřní, vnější nebo oba? Moc děkuji za odpovědi ![]()
@veronika.f Zkusím aspoň některé otázky zodpovědět. O moči nevím, já jsem ji nedávala když jsem tam šla. Partnera sebou vzít můžeš a nikam ho hlásit nemusíš, berou to tam jako samozřejmost. Ultrazvuk podstoupíš jenom vnější. Tak snad jsem pomohla.
@dani24687 aha tak o by bylo bezva