Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Bohužel mi překáží, i když léta nedělal nic. Je to v místě dolní osmičky, mezi dásní a tváří. Zub rostl nakřivo. Možná se s lety mění proporce, tak mi to teď vadí. Ale není to steh, je to místo, kde byl steh.
@Anonymní píše: Více
Tak jasně, že v puse ty „nitě”prostě cítíš.
S tím už asi nic moc nenaděláš, ale jsou i daleko horší věci, než jen potřebné šití. ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
dávají se vstřebatelné, tak to nebude vadit dlouho. Ale ano, vnímáš to ![]()
@chs.jasmin už teď si dávám nit abych věděla jaké to je jestli to bude jen takhle tak to zvládnu 😀
Si tu tak čtu a říkám si, ty jo, tohle jsem nikdy nemusela řešit, až mi došlo, že jo, že před šesti lety mi dělali extrakci zubu a že mi to tam zašívali, ale úplně jsem na to zapomněla. Nepamatuju si tedy, že by mi to vyloženě překáželo. Nebyla to zrovna mašle přes celou pusu.
@Ncc1701_new píše: Více
No přesně tak. ![]()
Když si na sebe vzpomenu, co všechno jsem už v životě musela podstoupit, tak takový banální zákrok, jako je šití po extrakci zubu, je úplná prkotina. ![]()
Ahoj, já mám venku už všechny 4 osmičky a šité jsem měla obě spodní. Vůbec to ničemu nevadí, jen jsem opatrněji čistila. Sama mi ta nit po pár dnech vypadla, takže to bylo super, že jsem nemusela jít na vyndávání stehů. Chvilku trvá, než rána zaroste, ale po cca měsící už ani nepoznáš, že tam nějaký zub byl.
Ahoj jak vnímáte stehy po extrakci budou mě čekat spodní zajímá mě jestli je cítíte nebo nějak překáží