Štěkající psi u sousedů

8
17.1.23 16:04

Štěkající psi u sousedů

Vzali jsme hypoteku na domek. A protože jezdim na par dnu kamionem do zahraničí. Nezjistil jsem souseda naproti a vedle, maji velke psy 10,15 m od mych okem. Štěkají. Budi mě.. jsem neodpočaty, začínám být na tom psychicky špatně. Sousedi řekli, že psa na dvorek dozadu davat nebudou. Vyvinula se ve mě akorad nenávist! :cert:
Budu muset podat žalobu u okresniho soudu! Lidi dávejte si pozor, kde se stěhujete, zjistěte si sousedy!

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35753
17.1.23 16:10
@Darra111 píše:
Vzali jsme hypoteku na domek. A protože jezdim na par dnu kamionem do zahraničí. Nezjistil jsem souseda naproti a vedle, maji velke psy 10,15 m od mych okem. Štěkají. Budi mě.. jsem neodpočaty, začínám být na tom psychicky špatně. Sousedi řekli, že psa na dvorek dozadu davat nebudou. Vyvinula se ve mě akorad nenávist! :cert:
Budu muset podat žalobu u okresniho soudu! Lidi dávejte si pozor, kde se stěhujete, zjistěte si sousedy!

Kup si na spani špunty do uší a ušetříš za soud a nepos.eres sousedský vztahy úplně. Udělejte si pořádný okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
17.1.23 16:16

Za a) jsou to psi, tak stekaji, kdyby meli sousedi deti, co si hraji v lete na zahrade a krici u toho, taky bys to resil soudni cestou? A za b) ta anketa o dvou otazkach a odpovedich ano/ne je nesmyslna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.1.23 16:24
@Darra111 píše:

Ty seš vocas.. tak se nastěhuj na samotu u lesa a máš klid. Pes je prostě pes. Stejně jako kohouta, toho taky neuklidnis. Dej si špunty do uší :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.1.23 16:26

Nebylo by lepší ty peníze za soud investovat do výcviku psů, aby přestali štěkat? Já chápu, že soustavně štěkající pes je otravný, ale ty máš celkem dost možností. Můžeš jít spát na jinou stranu domu, nemusíš spát v místnosti, která je k sousedovi. Můžeš si vzít špunty do uší na spaní.

• Citovat
  • Upravit
37131
17.1.23 16:26

Se odstěhuj na samotu :nevim: někde stekaji psy, někde ječí děti, jinde jezdí třeba auta/vlak. Zalobu podavej, ale cekej další naschvaly, třeba až bude soused v neděli v 7 ráno sekat trávník nebo řezat na cirkularce :D taky asi nebudeš moc populární v celém sousedstvi, když se přistěhuješ a jako první podas žalobu na souseda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
17.1.23 16:29

Tak z casti chapu. Jako my mame tsky psy. Taky štěkaji, coz je logicke. Jelikož kdyby umeli mluvit, tak nemusi stekat.
Ale vecer je mame doma, aby byl klid a neobtezoval štěkot sousedy. Kdyz ores den pes na neco delsi dobu štěká, jdeme se podivat co se deje a pokud nic, psa zabavíme necim jinym a nebo jde s nama domu. Proste nenechame psa stekat hlava nehlava 24 hodin denně.
Nasi sousedi taky meli psa co stekal porad a porad a porad. Fakt mam psy rada, ale tohls bylo moc. Bylo za nima nekolik sousedu aby s tim neco udělali. Neudělali nic. :nevim: Az si ho jednou omylem přejeli autem (pes se pohyboval všude a to i mimo zahradu) a byl klid. Zni to hnusne, ale holt stalo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
17.1.23 16:31

U nás vedle mají ovčaka a je to něco strašného..každý večer od 8 štěká celou noc…Zavíram okna, takze nespim protože se budeme kašlem. Něco neskutečného. Naproti nějací velci chlupati taky kravál celou noc…hrůza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
17.1.23 16:37

Se mi otvira kudla v kapse jak nekdo srovnava psy a deti :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
17.1.23 16:46

Jeden spekacek to jisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.1.23 16:48

Neverim, ze stekaji nonstop…
Mam psa, steka, jen kdyz jde nekdo tesne u plotu. Mam ho primo pod oknem a nevzbudi me to.
Jakmile stekani zaradis mezi bezne zvuky, nebude te rusit. Cim vic se budes vztekat, tim spis te vzbudi kazde nafnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15493
17.1.23 17:12
@Lucie_Sx píše:
Neverim, ze stekaji nonstop…
Mam psa, steka, jen kdyz jde nekdo tesne u plotu. Mam ho primo pod oknem a nevzbudi me to.
Jakmile stekani zaradis mezi bezne zvuky, nebude te rusit. Cim vic se budes vztekat, tim spis te vzbudi kazde nafnuti.

Taky tomu moc nevěřím … ;)

Panáček by se měl odstěhovat někam na samotu u lesa. :roll:

Miluju tyhle náplavy, co se nase.rou do toho svého vysněného domečku na hypo a hned začnou sousedům dělat peklo. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42037
17.1.23 17:19
@martina.se píše:
Ty seš vocas.. tak se nastěhuj na samotu u lesa a máš klid. Pes je prostě pes. Stejně jako kohouta, toho taky neuklidnis. Dej si špunty do uší :mrgreen: :lol:

Tam budou řvát ptáci. A při říji vyso ká (zlatý pes).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
17.1.23 18:40
@VitaminC píše:
Jeden spekacek to jisti.
:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.1.23 19:46

@Darra111 Máme sousedy, jsou myslivecká rodina. Mají 6 psů zavřených v kotcích, ty štěkají, vyjí ve dne v noci, každý den, každou hodinu, v létě v zimě už roky. Všichni to vidí/slyší a nikdo s tím nic nedělá. Nezbylo něž si zvyknout. Ty psi za to nemůžou. Problém je VŽDYCKY v člověku. Jdi a nakopni sousedy do zadku. Protože je to jejich chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný