Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky chtěla bych se zeptat, zda některá z vás nemá aktuální zkušenosti s CAR Stellart Teplice? Hledala jsem recenze, ale bohužel jsou už dost starý a myslím že dost se toho změnilo ![]()
Děkuji za všechny recenze
![]()
Ahoj,
já jsem tam byla na konzultaci..
Dr. byl milý a vše mi pořádně vysvětlil..
Problém byl, že neměli smlouvu s mojí pojišťovnou, takže jsem nakonec šla jinam..
Teď když to porovnám, tak je to tam hrozně maličké
nebo mě to alespoň tak přišlo..
Zkušenosti s léčbou ale u nich nemám, takže moc neporadím ![]()
@Snažilka1111 Ahoj,
mám zkušenosti snad s půlkou caru v ČR.
![]()
Za mě ok. Sice dost nedomyslene mají kabinu na odběr spermatu.
Jsou tam 2 sestry. Ta mladší je moc milá. Ta druhá je takova nesympaticka. ![]()
A hlavne jdi jen k MUDr. Schmitzovi.
Ten druhý… Myslím Koudelka nebo jak se jmenuje. Tak sice je sympatický, ale ve světě IVF se pohybuje chvíli. A popravdě… Vymyslel mi stimulaci se kterou jsem nesouhlasila (v té době už jsem věděla co na mě platí a co ne a co potřebuji). ![]()
Takže jsem si vše musela dost prosazovat.
Je to malý rodinný car. Ale stále lepší Stellart než druhý nejmenovany car v Teplicích. ![]()
Ale pocitej s větší cenou. Třeba se mi nelíbilo, že po mě chtěli zaplatit AMH. A přitom v jiných carech se za to neplatí. Pojišťovna to práci jednou za půl roku.
Takže to se mi fakt nelíbilo.
Plus jsou dražší no. ![]()
Já myslela, že MUDr. Schmitz už tam nepracuje. Tak určitě něco musí proplácet pojišťovna nebo se hradí vše? Já vůbec s tím nemám zkušenosti, tak proto se pro jistotu ptám
raději se zeptám sice blbě, ale raději se ptám
Vůbec netuším co nás čeká
![]()
Vím, že AMH vyšetření je pokud máš žádanku od lékaře tak to hradí pojišťovna.. Pokud ne platíš
Nevím sama co to má za smysl ![]()
Ahojky já dojizdim do Stelartu už cca 3/4roku… Chodila sem k Mudr. Schmitzovi a za mě zklamani docela dlouho se nic nedělo…pak odešel a jsem u Mudr. Koudely a zatím mám 2× KET neúspěšne teď cerstve…
mám ještě dva pokusy tak budu doufat…
Jinak z Pronatalu mám dcerku inseminacne ![]()
Ve Stelartu jsou všichni milí a hodní…mno sama nevím zda sem se rozhodla dobře pro Stelart ale možná to sou teď jen pocity zklamání ze to nevyšlo ![]()
@veronikacapova
Myslím, že to bude ze zklamání
Moc mě to mrzí. Neboj se, určitě se to příště povede ![]()
Myslíš, že Pronatal je lepší..?
Mno snad máš pravdu…já v Pronatalu byla a nelíbilo se mi chování a přišlo mi že spíš jim šlo o peníze tak sem udělala změnu mno…ale to bylo v roce 2015 teď už to může být jiné…
Holky, chtěla bych se ještě zeptat.. Zda někdo nechodí do Stellartu na gynekologii, jestli tam jste spokojené.. Jak to tam chodí? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď