Stellart - Teplice - recenze

22.3.22 15:22

Stellart - Teplice - recenze

Ahoj holky chtěla bych se zeptat, zda některá z vás nemá aktuální zkušenosti s CAR Stellart Teplice? Hledala jsem recenze, ale bohužel jsou už dost starý a myslím že dost se toho změnilo :nevim:

Děkuji za všechny recenze :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
87
22.3.22 18:49

Ahoj,
já jsem tam byla na konzultaci..
Dr. byl milý a vše mi pořádně vysvětlil..
Problém byl, že neměli smlouvu s mojí pojišťovnou, takže jsem nakonec šla jinam..
Teď když to porovnám, tak je to tam hrozně maličké :) nebo mě to alespoň tak přišlo..
Zkušenosti s léčbou ale u nich nemám, takže moc neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.22 21:10

@Snažilka1111 Ahoj,
mám zkušenosti snad s půlkou caru v ČR. :roll: :mrgreen:
Za mě ok. Sice dost nedomyslene mají kabinu na odběr spermatu.
Jsou tam 2 sestry. Ta mladší je moc milá. Ta druhá je takova nesympaticka. :nevim:
A hlavne jdi jen k MUDr. Schmitzovi.
Ten druhý… Myslím Koudelka nebo jak se jmenuje. Tak sice je sympatický, ale ve světě IVF se pohybuje chvíli. A popravdě… Vymyslel mi stimulaci se kterou jsem nesouhlasila (v té době už jsem věděla co na mě platí a co ne a co potřebuji). :nevim:
Takže jsem si vše musela dost prosazovat.
Je to malý rodinný car. Ale stále lepší Stellart než druhý nejmenovany car v Teplicích. :mrgreen:
Ale pocitej s větší cenou. Třeba se mi nelíbilo, že po mě chtěli zaplatit AMH. A přitom v jiných carech se za to neplatí. Pojišťovna to práci jednou za půl roku.
Takže to se mi fakt nelíbilo. :cert: Plus jsou dražší no. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23.3.22 19:20

Já myslela, že MUDr. Schmitz už tam nepracuje. Tak určitě něco musí proplácet pojišťovna nebo se hradí vše? Já vůbec s tím nemám zkušenosti, tak proto se pro jistotu ptám :andel: raději se zeptám sice blbě, ale raději se ptám :D Vůbec netuším co nás čeká :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.22 23:22

Vím, že AMH vyšetření je pokud máš žádanku od lékaře tak to hradí pojišťovna.. Pokud ne platíš :nevim: Nevím sama co to má za smysl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.22 18:45

Ahojky já dojizdim do Stelartu už cca 3/4roku… Chodila sem k Mudr. Schmitzovi a za mě zklamani docela dlouho se nic nedělo…pak odešel a jsem u Mudr. Koudely a zatím mám 2× KET neúspěšne teď cerstve… :,( mám ještě dva pokusy tak budu doufat…
Jinak z Pronatalu mám dcerku inseminacne :srdce:
Ve Stelartu jsou všichni milí a hodní…mno sama nevím zda sem se rozhodla dobře pro Stelart ale možná to sou teď jen pocity zklamání ze to nevyšlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.22 11:38

@veronikacapova
Myslím, že to bude ze zklamání :( Moc mě to mrzí. Neboj se, určitě se to příště povede :srdce:
Myslíš, že Pronatal je lepší..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.22 19:01

Mno snad máš pravdu…já v Pronatalu byla a nelíbilo se mi chování a přišlo mi že spíš jim šlo o peníze tak sem udělala změnu mno…ale to bylo v roce 2015 teď už to může být jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.22 22:36

Holky, chtěla bych se ještě zeptat.. Zda někdo nechodí do Stellartu na gynekologii, jestli tam jste spokojené.. Jak to tam chodí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.