Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
14.den po ET třídenního embrya je tato hodnota naprosto v pořádku. Držím palce ![]()
Já jsem měla HCG 648 po ET 5 denní blasty po 12ti dnech a je z toho krásná roční holčička. Takže podle mě máš HCG v pořádku. Držím pěsti! ![]()
Já měla 10 den po ket HCG 30. 5 denní blasty, takže můžeš být opravdu v klidu..jsem teď 31 týdnu těhotenství.
Úplně super. Já po 5 denní bastocysty 10 den 98 a 14den 738.. super, gratuluji ![]()
Já měla podobnou u pětidenní blasty a to bylo nakonec špatně. Ale u třídenního embrýjka je to paráda ![]()
@Laiser24 píše:
Ještě aby byl zítra dvojnásobek 🙏 🍀
Určitě ano, dej vědět! ![]()
@Laiser24 Úžasné, gratuluji!!! Tak ať je vše v pořádku i nadále ![]()
Zdravim holky, mam dotaz, dnes jsem si nechala delat test HCG, ale nejaky HCG+beta a vysel tento vysledek… Dnes jsem 11 d od transferu. ale ranni test co jsem si delala doma, tak je silnejsi oproti 2-3 dnum zpet.zase,kdyby HCG bylo 3,4, tak test me to neukaze ne?
a zarazi me ta jejich mez 0-5
foto zde.
Dekuji za reakci, ale v tomto se nevyznam ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahojky. Včera jsem byla po 14 dnech od ET 3denniho osmibunecneho embrya na odběru HCG a vyšlo mi 348. Chtějí kontrolu za dva dny, tedy zítra. Sestra mi řekla, že je to pozitivní ale nižší než by čekali. Mám se nějak znepokojovat když dle přiložené tabulky jsem lehce nad průměrem hodnoty?