Štěňátko Maltázáčka - rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
8.1.17 19:15

Mám maltézáčka, jsou jí teda už 2 roky..granule ti dá chovatelka, my jsme ale pak koupili jiné - Platinum..musíš vyzkoušet, co jí bude chutnat..Hlavně ji hned od začátku musíš zvykat na česání, jinak s tím budeš bojovat..musí se opravdu minimálně 1× týdně česat, taky se musí stříhat, my ji necháváme co 3 měsíce..ty oči stačí otírat navlhčeným tamponkem, normálně co je na odličování, to dělej každý den..koupání stačí celkové tak 1× za měsíc nebo uvidíš jak ti bude smrdět..ale nohy a břicho počítej pokaždé jak dojdeš z venku..taky počítej že potřebuje na zimu obleček, nemají podsadu, tak by prochladla. Kdyby tě ještě něco zajímalo, tak se ptej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.1.17 19:30

Se spaním v posteli se názory různí. U starší čuby jsme původně nechtěli aby nám spala v posteli. Pak jsme na cvičáku řešili, že je hrozně divoká a neklidná. Poradili nám, ať jí na noc vezmeme do postele, a ejhle, za dva dny se zklidnila. Ono to bylo tím, že potřebovala doplnit denní dávku kontaktu za dobu co jsme byli v práci. Teď co jsem s prckem doma, tak si do postele lehne na pár minut a jde chrápat jinam. Jinak přes den se na posteli schovává před mým synem a její dcerou. Postel máme vysokou a syn ani štěně se tam sami nedostanou.
Na chlupy v posteli jsem v drogerii koupila takovou červenou rukavici, krásně to chlupy posbírá a pak jí stačí jen vyklepat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
8.1.17 19:40

@Saatine takže i být singl má něco do sebe :mrgreen: kamáradka je teda na tom z nás nejlíp asi.My budeme válečkovat a válečkovat a válečkovat… :mrgreen: :mrgreen: (ale bez nich by to nebylo ono, takže nelitujeme)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.17 19:22

Ahoj, takže problém, stala se jedna věc. V práci me povýšili. Což je super, jenže teď budu v práci trávit více času než jsem doposud trávila. Tím myslím i 10 hodin, sice ne každý den, ale docela často. Takže co pejsek? Ze začátku by nebyl problém mít štěně v práci, ale nejde to pořád. Takže to asi padá. Je mi líto, že by byla doma sama. Jenže bohužel takto si pejska nikdy nekoupím. Přítel je pracovně velice vytížen, takže s ním počítat nemůžu. Nebo dá se to? Jsem z toho špatná. Strašně jsem se těšila. Pejska už si přeju leta letoucí. Ale tohle mě od toho odeazuje. :,( nechci aby se trápila doma sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.1.17 21:14

@veronika3001 tak to bych si ho asi nepořizovala..maltézáček potřebuje společnost..a co venčení? 10 hodin je docela dost. Ještě to radši zvaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
11.1.17 21:22

@veronika3001 bude chudák, je to společenský pes, navíc i s cestou to je 11-12h a chudák bez venčení, nebo by byl někdo kdo by ji došel vyvenčit? Bud bych nevzala tu práci nebo psa. Jen když to spočteš tak kolik času mu můžeš věnovat, to raději štěně odvolej, byla by chudák :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný