Štěňátko nekaka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.11.23 17:03

Štěňátko nekaka

Zdravím, potřebuju se zeptat mám dvou týdenní štěňátko, bohužel mamka zemřela po třech dnech po porodů od té doby se starám o štěňátko já pravidelně krmim umělým mlékem pro štěňátka štěňátko je v pohodě jen mi moc nekaka a to i stimuluji bříško i zadeček můžete mi poradit ještě něco co funguje? Jinak čůrá pořád

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
364
13.11.23 17:21

Proč anonym???
U tak malého prcka těžko říct jestli vůbec přežije- jdi na veterinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35586
13.11.23 17:34

Tak třeba vše spotřebuje pro růst. Porad se s veterinářem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.23 17:41

@JancaS84 no je pravda že hodně vyrostlá, s veterinářem jsem mluvila řekl že pokud po každém krmení stimulují tak by to mělo být v pohodě že by pokud neknoura tak se nemám strachovat, přišlo mi to divné tak jsem se ptala ještě tady

• Citovat
  • Upravit
11796
13.11.23 17:59

Počítám že by to mohlo být podle bne jako u novorozenců…ty taky často vše spotřebují a kakání jednou za několik dní… :nevim: držím palce…nejlepší by bylo kdyby byla v okolí nějaká fena která má štěňata…mohla by ho odchovat…zkusila si pre místo FB skupiny nějakou najít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.23 18:04

@Vladusxx ano zkusila jsem bohužel se to nepovedlo fenka mi štěňátko nepřijala nevím proč asi cítila že není její, ale jinak vypadá zdravě chodí a to dost rychle má pěkně otevřené ocicka a podle mě už začíná i vnímat zvuky tak doufám že mi to zvládne jinak budu hotová :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný