Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Proč anonym???
U tak malého prcka těžko říct jestli vůbec přežije- jdi na veterinu
@JancaS84 no je pravda že hodně vyrostlá, s veterinářem jsem mluvila řekl že pokud po každém krmení stimulují tak by to mělo být v pohodě že by pokud neknoura tak se nemám strachovat, přišlo mi to divné tak jsem se ptala ještě tady
Počítám že by to mohlo být podle bne jako u novorozenců…ty taky často vše spotřebují a kakání jednou za několik dní…
držím palce…nejlepší by bylo kdyby byla v okolí nějaká fena která má štěňata…mohla by ho odchovat…zkusila si pre místo FB skupiny nějakou najít?
@Vladusxx ano zkusila jsem bohužel se to nepovedlo fenka mi štěňátko nepřijala nevím proč asi cítila že není její, ale jinak vypadá zdravě chodí a to dost rychle má pěkně otevřené ocicka a podle mě už začíná i vnímat zvuky tak doufám že mi to zvládne jinak budu hotová ![]()
Zdravím, potřebuju se zeptat mám dvou týdenní štěňátko, bohužel mamka zemřela po třech dnech po porodů od té doby se starám o štěňátko já pravidelně krmim umělým mlékem pro štěňátka štěňátko je v pohodě jen mi moc nekaka a to i stimuluji bříško i zadeček můžete mi poradit ještě něco co funguje? Jinak čůrá pořád