Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj narazila jsem na tyto granule http://www. spokojenypes. cz/…puppy-13-6kg?… mate s nimi nekdo zkusenost krmili jse calibru jenze nasemu steneti nesedi ma po nem prujem vet doporucil zmenit granule poradite mi jake? mame labradora
@pannda píše:
@Ani123 Já to chápu, ale zase sušené…a zapít vodou, aby to nabylo. Je to o názoru…já bych taky nejedla suchary denně. Prostě dříve psy měli poctivou šťavnatou stravu, po odstavení od matky je nečekali granule…tvaroh, mléko, piškoty, pomalu přechod na vařené maso, zeleninu, těstoviny, rýži.
Psa jsem měla, nikdy nebyl na granulých samotných, na střídačku s konzervma a vařeným pokrmem…I ten poměr živin a vitamínů z přirozené stravy stačil, sem tam vajíčko syrové, pamlsek, tyčinky s obsahem těchto látek…
Prosím neberte mě jako pohrdání, to ne, jen jsem si nedávno takto posteskla u kamarádky, která si dovezlla štěně a hned nájela na granule, a pes je má nasypané celý den…Podle mě by měl mít různorodější stravu, a příděly dle dávek denně, ne krmivo přístupné celý den. Takže mě to udivilo.
kdysi, když mí tři synové byli malí, tak jsem jim denně vařila-nebyly „skleničky“, vařila jsem protože jsem musela-od prvních pidi-midi porcí, více se zašpinilo (včetně mixéru). Neumím si představit vařit denně opět pidi-midi porce pro naši jorkširku, která jí, když má chuť.