Štěnice - co teď??

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
29.10.21 22:57

K bývalýmu se nedá moc vyjadřovat. To je materiál. :zed: já jsem si ještě kupovala volně prodejný postřik. Nemělo by se to, ale já to pak doma po těch náhodných výskytech doma stříkala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.21 08:26

@Kamkam Prave ze si myslim, ze uz by se to u vsech projevilo, kdyby je meli.
Tak ta se na vas vyloženě tesila 😁 😁
V noci jsem mela pocit, ze me neco kouse do zad, ale nic tam nemam, zadny pupenec tak to asi pracuje psychika.
Dneska uz co na susaku proschlo sklidim do skrine plysaky a ty polstarky, zatim se to na postel vyndavat nebude. A snad bude klid. Tech 14dni do dalsiho postřiku bude pro me dlouhých.
Mimochodem byvali se urazil, kdyz jsem mu rekla, ze k nim dceru uz nepustim 😀

• Citovat
  • Upravit
3115
30.10.21 08:58
@Anonymní píše:
@Kamkam Prave ze si myslim, ze uz by se to u vsech projevilo, kdyby je meli.
Tak ta se na vas vyloženě tesila 😁 😁
V noci jsem mela pocit, ze me neco kouse do zad, ale nic tam nemam, zadny pupenec tak to asi pracuje psychika.
Dneska uz co na susaku proschlo sklidim do skrine plysaky a ty polstarky, zatim se to na postel vyndavat nebude. A snad bude klid. Tech 14dni do dalsiho postřiku bude pro me dlouhých.
Mimochodem byvali se urazil, kdyz jsem mu rekla, ze k nim dceru uz nepustim 😀

Psychika bude dělat hodně.
Jezisinky chudáček bývalý. Ťuťu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.21 09:32
@Kamkam píše:
Psychika bude dělat hodně.
Jezisinky chudáček bývalý. Ťuťu. :mrgreen:

Tak ted jsem se od srdce zasmala, to me skutecne pobavilo 😀 😀

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.21 11:09

Zeny, prosim vas, jeste se zeptam: osetrovaly jste nejak knihy a veci na polickach? Dcera tam ma sperkovnici a plno tech holcicich veci naramky, sponky apod a co specenske hry? Nebo jste proste vse nechaly byt?
Dekuji Vam moc za rady a podporu 💐

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.21 18:28

Prosím, jeste mam jednu otazku: je mozne, ze bychom pri kontrole posteli a gauče nic nenasly???
Mozna jednu pidi na spodku postele a mozna jednu dospelou na koberci, ale pri snaze uchopit do kapesnicku, se to hned rozmacklo. Jinak fakt nic. Jen pochcipane rybenky 😀
Na miste, kde byla nalezana ta dospela, ziva pred postrikem se nezda, ze by trus pribyl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.21 19:10

Ano, je možné nic nenajít a přitom je mít doma, ony se umí velice dobře schovávat. Bohužel mám dvojnásobnou osobní zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.21 19:54
@Anonymní píše:
Ano, je možné nic nenajít a přitom je mít doma, ony se umí velice dobře schovávat. Bohužel mám dvojnásobnou osobní zkušenost.

Mame 6 dni po postriku, tak jsem myslela, ze ty uhynule najdeme?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.21 09:58

Přípravek

@Kamkam Dobrý den, omlouvam se, ze rusim, ale chci se zeptat, jaky volne prodejny postrik jste si koupila? Poridila jsem na netu Protect proti stenicim a blecham a nyni pro jistotu postrikala postel(samozrejme jsem zapomela pred pouzitim protřepat 🤦). Jenomze ted ale opravdu vubec nevim, jestli byl pri prvnim nalezu trus jen kolem jedne nozicky postele nebo i druhe 🤦 🤦 takze mam zase nervy. Postipane od prvniho postriku nejsme (druhy byl 14.dni po prvnim tj 9.11)
Uvedomila jsem si, ze mi chlapi, co provadeli postrik nerekli, co za pripravek pouzily, brutalne to smrdelo, a co jsem vycetla na netu, mely mi dat i protokol o provedeni zasahu.

• Citovat
  • Upravit
3115
1.12.21 10:32
@Anonymní píše:
Mame 6 dni po postriku, tak jsem myslela, ze ty uhynule najdeme?

Taky jsem kupovala Protect. Nemělo by se to stříkat přes sebe. Kombinovat postřiky. Ale zase jsem to stříkala s odstupem několika týdnů. :nevim: firmě, která to tenkrát u nás v domě dělala nedůvěřuju. Stejně bych si pozvala někoho jiného, tak jsem to vyřešila takhle.
Najít žádný uhynulý nemusíte no… Mohli jste jich mít klidně málo, nebo chcíply někde zalezlý. Dostanou se opravdu do nejtenčích škvír, co si umíte představit. Můžou být pod linem, pod podlahou.
Věci, které přímo nesousedí s postelí, má smysl řešit, až když jsou přemnožený. A to se nemusí člověk ptát, protože to je v těch věcech vidí. Knížky a šperkovnici řešit netřeba. Já jen kromě postele, okolí postele, stříkala ještě parapety, okolí oken, dveřní zárubně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norbert666
1.12.21 11:49

Zavolej si deratizátora.
snadné, rychlé, efektivní
Nedělám si legraci.
Mnohem lepší než to dělat sám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.21 12:20
@Kamkam píše:
Taky jsem kupovala Protect. Nemělo by se to stříkat přes sebe. Kombinovat postřiky. Ale zase jsem to stříkala s odstupem několika týdnů. :nevim: firmě, která to tenkrát u nás v domě dělala nedůvěřuju. Stejně bych si pozvala někoho jiného, tak jsem to vyřešila takhle.
Najít žádný uhynulý nemusíte no… Mohli jste jich mít klidně málo, nebo chcíply někde zalezlý. Dostanou se opravdu do nejtenčích škvír, co si umíte představit. Můžou být pod linem, pod podlahou.
Věci, které přímo nesousedí s postelí, má smysl řešit, až když jsou přemnožený. A to se nemusí člověk ptát, protože to je v těch věcech vidí. Knížky a šperkovnici řešit netřeba. Já jen kromě postele, okolí postele, stříkala ještě parapety, okolí oken, dveřní zárubně.

Ja si prave vubec nejsem jista, jestli trus byl i u druhe nozicky v zahlavi postele, ale mam pocit ze ne. A dnes tam je. Musim se zeptat kamosky az přijde jestli bude vedet, pomahala mi s prohlizenim. Od druheho postriku ubehly 3 tydny, tak jsem si rikala, ze uz to vezmu jeste pro jistotu timhle postel a gauc protoze je mam u sebe do L. Ale rikam no, postipany nejsme, to ustalo asi 2,3 noci po prvnim postriku a i tak byla vždy jen dcera.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.21 12:22
@Norbert666 píše:
Zavolej si deratizátora.
snadné, rychlé, efektivní
Nedělám si legraci.
Mnohem lepší než to dělat sám

Mela jsem. Prvni postrik 26.10 druhy 9.11.

• Citovat
  • Upravit
3115
1.12.21 12:43
@Anonymní píše:
Ja si prave vubec nejsem jista, jestli trus byl i u druhe nozicky v zahlavi postele, ale mam pocit ze ne. A dnes tam je. Musim se zeptat kamosky az přijde jestli bude vedet, pomahala mi s prohlizenim. Od druheho postriku ubehly 3 tydny, tak jsem si rikala, ze uz to vezmu jeste pro jistotu timhle postel a gauc protoze je mam u sebe do L. Ale rikam no, postipany nejsme, to ustalo asi 2,3 noci po prvnim postriku a i tak byla vždy jen dcera.

Teoreticky by to mohlo být i od jiného hmyzu? Třeba? Ne? Nebo jsi si na beton jistá, že je to štěničí? Z mojí zkušenosti samopostrik na to udržení stačí. A jestli už nejste postipany, tak bych to třeba stříkla ještě za pár týdnů a pak to nechala koňovi, jestli se ještě nekdy něco objeví. Dávala pozor i na svědivá místa, kde nebude znát žádný štípanec. Mně to pak už jen nateklo v noci, do rána to bylo pryč a zůstalo jen svědění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.21 12:52
@Kamkam píše:
Teoreticky by to mohlo být i od jiného hmyzu? Třeba? Ne? Nebo jsi si na beton jistá, že je to štěničí? Z mojí zkušenosti samopostrik na to udržení stačí. A jestli už nejste postipany, tak bych to třeba stříkla ještě za pár týdnů a pak to nechala koňovi, jestli se ještě nekdy něco objeví. Dávala pozor i na svědivá místa, kde nebude znát žádný štípanec. Mně to pak už jen nateklo v noci, do rána to bylo pryč a zůstalo jen svědění.

To vubec nevim jestli to muze byt od neceho jineho. Je fakt, ze posledni rana me telo svedelo hlavne v oblasti beder, jenze ja na to trpim, ze me svedi tělo staci byt jen trochu sucha. Kamoska je jak naschval nemocna, tak neprijde. Napadlo me, skusit ten trus umyt a pockat, jestli se objevi znova. Od prvni chvile co nas o nich byvali informoval mam pocit, ze po me stale neco leze. :? Jinak po tech postrikach jsme nachazely hlavne uhynuli rybenky i za postelemi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný