Štěnice - co teď??

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.12.21 18:56

@Kamkam zapomela jsem se zeptat, kde jste vajicka nasla?

• Citovat
  • Upravit
3115
12.12.21 19:16

Do stromečku by nelezlyyy… Ten bych klidně postavila. Jednou byla vajíčka nalepená na zadní straně čela postele. Druhá jsem našla na boku nočního stolku, mezi stolkem a posteli. Další kdo ví. Co šlo, bral manžel parním čističem, postel a co šlo jsme drbali kartáčkem a vše pak vysávali. Vysavač vydezinfikovali, obsah šel rovnou do popelnice, pečlivě zavázaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.21 19:39
@Kamkam píše:
Do stromečku by nelezlyyy… Ten bych klidně postavila. Jednou byla vajíčka nalepená na zadní straně čela postele. Druhá jsem našla na boku nočního stolku, mezi stolkem a posteli. Další kdo ví. Co šlo, bral manžel parním čističem, postel a co šlo jsme drbali kartáčkem a vše pak vysávali. Vysavač vydezinfikovali, obsah šel rovnou do popelnice, pečlivě zavázaný.

Takto jsem nic nenasla a to jsme s kámoškou braly postele s baterkou a kontrolovaly. Predpokladam, ze by byla vajicka bila? Znova Vam moc a moc dekuju, jste zlata 💐 💐 💐 💐

• Citovat
  • Upravit
3115
12.12.21 19:55
@Anonymní píše:
Takto jsem nic nenasla a to jsme s kámoškou braly postele s baterkou a kontrolovaly. Predpokladam, ze by byla vajicka bila? Znova Vam moc a moc dekuju, jste zlata 💐 💐 💐 💐

Jojo, bílá. Opravdu vůbec není zač. Když to člověk řeší, tak nemají šanci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.4.22 08:41

Dobrý den chtela jsem se zeptat v 7.2 nam dělali prvni nastrik za 14dni znovu od te doby nic ted v pondělí jsem nasla novou živou po pradknuti měla tmavou krev hned jsme volali firmu ta nic nenašli dali na týden pasticky pod postel. Uvidíme. Tak dlouho po natriku muzou ještě vylist pani nam rekla ze mohla být někde schovaná a mohla vylest. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.23 01:26

stěnice firma rada

Mohli byste poradit firmu, která opravdu pomůže? která není podvod? byly u nás dvě firmy nepomohly a my jsme už zoufalí, celí poštípaní, hrozné.

• Citovat
  • Upravit
11
19.2.23 09:51
@Anonymní píše:
Mohli byste poradit firmu, která opravdu pomůže? která není podvod? byly u nás dvě firmy nepomohly a my jsme už zoufalí, celí poštípaní, hrozné.

Taky bych byla rada za radu nějaké fakt dobré firmy. Našla jsme doma jen jednu štěnice a když u nás byla firma tak nám to tu postříkali a ze přijdou za 14 dni znova ale nenašli nic a prý ze stenice teď budou vylézat ale vůbec nevylezaji ani jsme žádnou mrtvou nenašla. Takže budu rada za doporučení nějaké firmy. Na ten druhy postrik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.24 20:58

Poradíte mi někdo prosím?

Dobrý den,
Mám takový problém moje mamka bydlí v paneláku a její podivný soused co bydlí pod ní v bytě tak má doma štěnice. Několikrát to měl v bytě. byla provedena deratizace celého baráku a opět se mu to tam vrátilo na zpět. Mamka to měla potom taky v bytě od něho. naštěstí se toho rychle zbavila. Nikdo v baráku to nechce řešit a ani majitel bytu co ty štěnice tam dotáhl. Napadá vás co by jsme mohli proti tomu dělat a jak se bránit? Děkuji předem za odpověď. Monča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný