Štěnice - co teď??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
1.12.21 15:57
@Anonymní píše:
To vubec nevim jestli to muze byt od neceho jineho. Je fakt, ze posledni rana me telo svedelo hlavne v oblasti beder, jenze ja na to trpim, ze me svedi tělo staci byt jen trochu sucha. Kamoska je jak naschval nemocna, tak neprijde. Napadlo me, skusit ten trus umyt a pockat, jestli se objevi znova. Od prvni chvile co nas o nich byvali informoval mam pocit, ze po me stale neco leze. :? Jinak po tech postrikach jsme nachazely hlavne uhynuli rybenky i za postelemi.

Ještě je možnost si objednat pastičky na štěnice. A zjistit tak výskyt… Nebo jen omotat nohy postelí samolepící páskou, jestli se tam nějaká chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.21 22:10

Tak nakonec kamoska prisla a povidala, ze to tam bylo kdyz jsme prohlížely postele pred prijezdem firmy.
Ty monitorovaci pasti mame. Kupovala jsem je hned, jak byvali volal. A nechytlo se nic. Udajne, pokud se v te posteli spi, se chytit nemusi, protoze jdou proste po cloveku.
Ta lepici paska je vyborny napad. 👍 👍 👍
Dlouho jsem si vyčítala, ze jsem firmu nevolala hned, jak mi volal, ze je maji. Jenze az po 14ti dnech, kdy jsme co 3dny kontrolovaly postele a nic nenasly, nas teprve napadlo zvednout moji valendu a buch byla tam :poblion: :poblion: a to zacala holcina vstavat postipana.
No uvidim, co bude. Snad uz klid. 🙏

Diky moc za Váš čas a ochotu :kytka: :kytka: :kytka:
@Kamkam píše:
Ještě je možnost si objednat pastičky na štěnice. A zjistit tak výskyt… Nebo jen omotat nohy postelí samolepící páskou, jestli se tam nějaká chytne.
  • Citovat
  • Upravit
3115
2.12.21 13:18
@Anonymní píše:
Tak nakonec kamoska prisla a povidala, ze to tam bylo kdyz jsme prohlížely postele pred prijezdem firmy.
Ty monitorovaci pasti mame. Kupovala jsem je hned, jak byvali volal. A nechytlo se nic. Udajne, pokud se v te posteli spi, se chytit nemusi, protoze jdou proste po cloveku.
Ta lepici paska je vyborny napad. 👍 👍 👍
Dlouho jsem si vyčítala, ze jsem firmu nevolala hned, jak mi volal, ze je maji. Jenze az po 14ti dnech, kdy jsme co 3dny kontrolovaly postele a nic nenasly, nas teprve napadlo zvednout moji valendu a buch byla tam :poblion: :poblion: a to zacala holcina vstavat postipana.
No uvidim, co bude. Snad uz klid. 🙏Diky moc za Váš čas a ochotu :kytka: :kytka: :kytka:

Za málo. Vím, jaký to je. Už bych to nechtěla nikdy zažít. Oboustranky jsem u nás vyplácala snad kilometry. :D to jsem zapomněla dodat, oboustranná samolepící páska, ale to bylo asi jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.21 13:48

@Kamkam Moc se omlouvam, ze opet rusim, ale potrebuji se poradit 🙏Rano jsem nasla kolem postele a gauce toto. Muzou to byt vajicka?? Bylo toho hodne, par i na gauci. Vubec netusim, co by to mohlo byt, co bychom tam mohly nedopatrenim rozsypat…prvne jsem myslela, jestli holka nejedla ty bile bramburky, co vypadaji jako polystyren 😀 nebo jestli neco nevyrabela. Je to pri zmacknuti takove voskové. Na netu podle obrazku mi prijdou vajicka jina a stejneho tvaru a velikosti. Musim priznat, ze jsem se za tu dobu vubec neuklidnila. :cry:

• Citovat
  • Upravit
3115
10.12.21 14:27

To je nějaký velký a jiný tvar než jsem našla u nás. :think: Ta štěničí vajíčka jsou opravdu drobounká, jsou to sotva viditelné půlměsíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
10.12.21 14:30

Jako podle fotek na netu by to s nimi mohlo souviset. Ale pořád mi to přijde dost nepravidelné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.21 18:16

@Kamkam me to právě prijde taky nepravidelne podle fotek z netu, ale kdyz to clovek nevidi v realu tak tezko rict. Ach jo, to furt neco. A ta vajicka co jste nasly byly prilepene nebo sly sebrat? Vsude jsem vycetla, ze je samice lepi

• Citovat
  • Upravit
3115
10.12.21 19:26
@Anonymní píše:
@Kamkam me to právě prijde taky nepravidelne podle fotek z netu, ale kdyz to clovek nevidi v realu tak tezko rict. Ach jo, to furt neco. A ta vajicka co jste nasly byly prilepene nebo sly sebrat? Vsude jsem vycetla, ze je samice lepi

Jojo, dvakrát jsem našla vajíčka a pokaždé byla přilepená. Tak drobná, že by ani nešla sebrat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
10.12.21 20:37
@Anonymní píše:
„@Kamkam“ Moc se omlouvam, ze opet rusim, ale potrebuji se poradit 🙏Rano jsem nasla kolem postele a gauce toto. Muzou to byt vajicka?? Bylo toho hodne, par i na gauci. Vubec netusim, co by to mohlo byt, co bychom tam mohly nedopatrenim rozsypat…prvne jsem myslela, jestli holka nejedla ty bile bramburky, co vypadaji jako polystyren 😀 nebo jestli neco nevyrabela. Je to pri zmacknuti takove voskové. Na netu podle obrazku mi prijdou vajicka jina a stejneho tvaru a velikosti. Musim priznat, ze jsem se za tu dobu vubec neuklidnila. :cry:

Ahoj, zkus to zavřít do sklenice a uvidíš jestli a případně co se z toho vylíhne. Já takhle našla jednou vajíčka, tak jsem je dala do sklenice a vylíhly se z nich masařky :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.21 20:55
@meduzza píše:
Ahoj, zkus to zavřít do sklenice a uvidíš jestli a případně co se z toho vylíhne. Já takhle našla jednou vajíčka, tak jsem je dala do sklenice a vylíhly se z nich masařky :mrgreen:.

Ahoj, dobry nápad :palec: :palec: 😀 😀 ale vysala jsem to a pytlik radeji vyhodila

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.12.21 21:00
@Kamkam píše:
Jojo, dvakrát jsem našla vajíčka a pokaždé byla přilepená. Tak drobná, že by ani nešla sebrat. :nevim:

Tohle slo v pohode sebrat. 🤷

• Citovat
  • Upravit
3115
11.12.21 13:02
@Anonymní píše:
Tohle slo v pohode sebrat. 🤷

Ta sklenice je fakt dobrý nápad :) podle fotky je to znát, že je to větší a „objemný“. Já bych to za vajíčka štěnic dle fotky a vlastních zkušeností nepovažovala no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
11.12.21 19:14

Ano, pokud to vypadalo jako ryze, jsou to vajicka stenice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.21 17:19
@MadGirlNancy píše:
Ano, pokud to vypadalo jako ryze, jsou to vajicka stenice.

Mate zkušenost? Bylo to takove voskove a mozna i mastne a hlavně ruzne tvary a velikosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.21 18:48
@Kamkam píše:
Ta sklenice je fakt dobrý nápad :) podle fotky je to znát, že je to větší a „objemný“. Já bych to za vajíčka štěnic dle fotky a vlastních zkušeností nepovažovala no…

Nechci tomu verit, ze by to byla vajicka…ale zas absolutne netusim, co by to mohlo byt. Vzdyt by jsme byly zase postipany, ne???Ted jsem sebrala ze zeme dalsi dva kousky a uzavrela do sklenice a pritom jsem uz behem vikendu 2× vysavala. Jsou to fakt ruzny velikosti. V tydnu budu mit volny den, tak postrikam jeste obvod nabytku v obyvaku. Rozebirat ho nebudu, to sama zenska nedam. Dcera se těší na stromecek, vzdy ho stavime driv a ja se bojim aby jsme to pak nemely popřípadě ve vsem.Asi brzy skoncim na psychiatrii do toho vseho jeste pred mesicem rozchod 😭 😭 😭

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný