Štěnice - jsem už zoufalá

Anonymní
29.10.23 08:15

Stenice jsem uz zoufala

Zdravim bohuzel i my objevili poprve v zivote stenice a jsem z toho uz na zhrouceni.
Poprve jsme zacli byt dostipani v srpnu vse jsem prohledala a nasla lozisko bylo u nas v gauci v obyvaku kde s manzelem spime, dostipana jsem byla prevazne ja…
Bydlime v dome od Haimstadein byl vikend okamzite jsem volala na havarijni linku s tim ze mi rekli at volam v pondeli a pocitam tak 14 dni nez dorazi deratizace. Okamzite jsem volala deratizacni firmu na sve naklady delali nam dva postriky kazdy po 14 dnech, vyhodili jsme gauc, obrazy. Po mesici jsem nasla zive dospele stenice jednu dokonce v detskem pokoji kde celou dobu nic nebylo ted nastesti taky neni..
Volala jsem na Haimstaden vse jim rekla, deratizacni firma mi rekla podezdreni ze to bude lezt z jineho bytu nekde lozisko byt musi..
Po dvou dnech nam udelali postrik a ostatni byty ne az po 3 tydnech nam udelaji taky postrik vcetne dymovani, ale je to tyden po postriku ja pred dvemi dny nasla zase dospelou stenici a dnes uz jsem zase distipana, nevim co uz delat v deckem pokoji jsme museli strhnout celou zed meli jsme tam nalepene takove kostky ted nemuzem koupit ani novy gauc nic noveho do bytu blizi se vanoce a ja se bojim ze se toho uz nezbavime s manzelem ted spime na zemi v tom obyvaku aby neprelezli jinam bydlime zde 9 let a tohle resim poprve uz fakt nemuzu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.10.23 08:19

Jeste dodam stoupacky a diry ve zdi jsme zadelali a stejne se porad objevuji

• Citovat
  • Upravit
65168
29.10.23 08:36
@Anonymní píše:
Zdravim bohuzel i my objevili poprve v zivote stenice a jsem z toho uz na zhrouceni.
Poprve jsme zacli byt dostipani v srpnu vse jsem prohledala a nasla lozisko bylo u nas v gauci v obyvaku kde s manzelem spime, dostipana jsem byla prevazne ja…
Bydlime v dome od Haimstadein byl vikend okamzite jsem volala na havarijni linku s tim ze mi rekli at volam v pondeli a pocitam tak 14 dni nez dorazi deratizace. Okamzite jsem volala deratizacni firmu na sve naklady delali nam dva postriky kazdy po 14 dnech, vyhodili jsme gauc, obrazy. Po mesici jsem nasla zive dospele stenice jednu dokonce v detskem pokoji kde celou dobu nic nebylo ted nastesti taky neni..
Volala jsem na Haimstaden vse jim rekla, deratizacni firma mi rekla podezdreni ze to bude lezt z jineho bytu nekde lozisko byt musi..
Po dvou dnech nam udelali postrik a ostatni byty ne az po 3 tydnech nam udelaji taky postrik vcetne dymovani, ale je to tyden po postriku ja pred dvemi dny nasla zase dospelou stenici a dnes uz jsem zase distipana, nevim co uz delat v deckem pokoji jsme museli strhnout celou zed meli jsme tam nalepene takove kostky ted nemuzem koupit ani novy gauc nic noveho do bytu blizi se vanoce a ja se bojim ze se toho uz nezbavime s manzelem ted spime na zemi v tom obyvaku aby neprelezli jinam bydlime zde 9 let a tohle resim poprve uz fakt nemuzu

pokud neudělají celý barák, tak jen tvůj byt je zbytečný, znovu dolezou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.23 08:57

@vokishka na to mi jejich deratizacni firma rekla ze cely barak jim haimstaden neproplati ze postrikaji byty vedle nas, pod a na takzvane do krizku. Stezovat by si muselo asi vice lidi ale pry jsem zatim jedina v tomto baraku kdo podal stiznost

• Citovat
  • Upravit
65168
29.10.23 08:58
@Anonymní píše:
@vokishka na to mi jejich deratizacni firma rekla ze cely barak jim haimstaden neproplati ze postrikaji byty vedle nas, pod a na takzvane do krizku. Stezovat by si muselo asi vice lidi ale pry jsem zatim jedina v tomto baraku kdo podal stiznost

což je divné, tak ty sousedy oběhni, at si stěžují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5628
29.10.23 10:16

Děsí mě, že bych si štěnice mohla dovézt v kufru z dovolené v hotelu. Nedá se toho prakticky zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5628
29.10.23 10:41

@smile_xxx mám teď jet na školení a napadá mě to pokaždé, když si balím kufr. Je to prý i v dobrých hotelech, což je tedy děs. Štěnice a svrab 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.23 11:56

Letos jsme nikde nebyli, mhd ani vlakem vubec nejezdime. Nasla jsem pred chvili dalsi zivou steninici nasatou krvi :zed: nejhorsi ze firma prijde za 2 tydny az na strikani okolnich bytu vcetne nas, nam budou davat i dymovnici jen se bojim ze se toho realne nezbavime nikdy snad resime to fakt od konce srpna a tohle uz je druha firma co u nas byla takze jsem presvedcena ze to ma nekdo v dome od koho to k nam stale leze :cert:

• Citovat
  • Upravit
24658
29.10.23 14:53
@Anonymní píše:
Letos jsme nikde nebyli, mhd ani vlakem vubec nejezdime. Nasla jsem pred chvili dalsi zivou steninici nasatou krvi :zed: nejhorsi ze firma prijde za 2 tydny az na strikani okolnich bytu vcetne nas, nam budou davat i dymovnici jen se bojim ze se toho realne nezbavime nikdy snad resime to fakt od konce srpna a tohle uz je druha firma co u nas byla takze jsem presvedcena ze to ma nekdo v dome od koho to k nam stale leze :cert:

U nás stříkali celý barák včetně společných prostor. Dvakrát a od té doby je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.23 15:32

@lucad77 ja budu tedy doufat ze pomuze aspon postrik okolnich bytu jinak z toho fakt uz zblaznim. A vy jste primo je taky meli?

• Citovat
  • Upravit
2902
29.10.23 15:47

Teda, holky, to je hrůza, kde se to tu tak najednou vzalo? Dříve nepamatuju, že by toho bylo tolik. Štěnice, švábi, vši, svrab. To už aby se člověk bál někam jet, že si přiveze suvenýr. Ten postřik snad pomůže. Když jsem byla ještě v paneláku, tak si je přivezli sousedí z dovolené. Tenkrát nám to přišli říct a hrozně se omlouvali, to bylo vidět, jak je jim to trapné. Taky jim stříkali byt a pomohlo to. Naštěstí to asi chytli včas a nestačily se rozlézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24658
29.10.23 15:48
@Anonymní píše:
@lucad77 ja budu tedy doufat ze pomuze aspon postrik okolnich bytu jinak z toho fakt uz zblaznim. A vy jste primo je taky meli?

Jo, měli. Neví se přesně dodnes, kdo to do baráku přitáhl, ale naštěstí jsme se sousedsky shodli, že je třeba vystříkat všechno, platilo se to z fondu oprav. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24658
29.10.23 15:49
@Buba mara píše:
Teda, holky, to je hrůza, kde se to tu tak najednou vzalo? Dříve nepamatuju, že by toho bylo tolik. Štěnice, švábi, vši, svrab. To už aby se člověk bál někam jet, že si přiveze suvenýr. Ten postřik snad pomůže. Když jsem byla ještě v paneláku, tak si je přivezli sousedí z dovolené. Tenkrát nám to přišli říct a hrozně se omlouvali, to bylo vidět, jak je jim to trapné. Taky jim stříkali byt a pomohlo to. Naštěstí to asi chytli včas a nestačily se rozlézt.

Ale bylo, akorát nebyl internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová