Štěnice nebo ne?

29.6.24 10:05

Štěnice nebo ne?

Dobrý den, kamarád bydlí na ubytovně a má po těle tyhle asi štípance? Mohly by to být štěnice? Nic ho ale nesvědí. Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
438
29.6.24 10:12

Vypadá to, že to můžou být štěnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.6.24 10:56

@LucieSimkova13 mně to spíš přijde jako svrab

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
29.6.24 11:08
@LucieSimkova13 píše: Více

na štěnice to nevypadá, spíš ten svrab, ale ten by ho svědil, zvláště večer pod pokrývkou,
nepoznám jaká část těla je focená? jestli je to trup, tak to nebude ani svrab, tam nejsou ty „štípance“ tak velké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.24 11:24

@stinga Je to na bocích břicha a má to i dole na zádech, nikde jinde to nemá a vůbec ho to nesvědí, tak nevíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
29.6.24 11:43
@LucieSimkova13 píše: Více

takže to vyfocené je celý trup? nějaké potničky nebo tak něco to nemůžou být?
ale k doktorovi bych s tím šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.24 15:45

@LucieSimkova13

Štenice jsme měli v celým paneláku a kousance začínají většinou od nohou, ne na trupu, pokud teda partner nespí v ponožkách a kalhotech bez trička.. :mrgreen: Štenice hledej v noci pod matrací a na matraci krvavé flíčky.
Pokud nic tak návštěva kožní.
A Svrab určitě svědí tak, že byste neměli čas psat tady… :think:

• Citovat
  • Upravit
1
6.7.25 20:33

Může jít o štěnice?

Prosím může být tohle svlečená kůže štěnice? U manžela v práci minulý týden objevili štěnice. Hned druhý den k nim do práce přijel deratizátor a prostor vyplynoval a příští tyden má proběhnout ošetření u nich v práci znovu. Já se moc bojím, aby se štěnice nezavlekli z práce i k nam domů. Dnes jsem na podlaze v ložnici našla tyto věci, myslíte, že by mohlo jít o svlečky štěnic? Nemám tušení jak takové svlečky vypadají. Je to takové tvrdší, to kulatější je takové oranžové a to podlouhlé spíš do hněda, je to malé a lépe mi to bohužel vyfotit nešlo. Za rady budu moc ráda. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.8.25 02:08

Pomůžu

Pokud se vracíte z prostor, kde je pravděpodobný výskyt, hned při návratu domů vše vyprat na 60°C. Zabije i vajíčka ;)
Kdyby bylo potřeba, zavolejte mi na 702150531 ;) Poradím, pomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová