Stent v ledvině, komplikace, vypadnutí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36148
8.11.22 08:11

Stent v ledvině, komplikace, vypadnutí?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo podobné zkušenosti. Jsem měsíc po zavedení stentu do ledviny kvůli kamenům. Zpočátku to bylo nepříjemné, bolestivé, krev v moči. Pak se to tak nějak usadilo a skoro jsem o něm nevěděla, i moč byla lepší. Je to ale pár dní, co se mi to zase vrátilo. Pobolívá to a krve je zase hodně.
Mám teorii, že za to můžu já, jelikož jsem uklízela na půdě a přenášela tam nějaké věci. Je to možné, že jsem si to zhoršila větší aktivitou? Nebo se mohlo s tím stentem něco stát?
Když mi ho zaváděli, prý ho přede mnou zaváděli jiné paní, které vypadl. Je možné, že by mi vypadl a kvůli tomu bych měla tyto problémy? Nebo jak by se to projevilo? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
8.11.22 08:16

Stent si nevyndáš nějakou námahou, v té části, kde jsou ledvin, je pohyb minimální. ale na kontrolu si zajdi, když máš takové potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
8.11.22 08:57

Manžel se stentem strašně trpěl. Stačila menší námaha a hned krev moči a bolesti. Hospitalizovali ho v nemocnici, aby byl opravdu v klidu a to bylo o něco lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.11.22 08:57

Ano. Mne vypadl. Měla jsem s nim ale problém od začátku. Vypadl asi po měsíci. Strasne to bolelo. Vytáhly mi ho definitivně na Bulovce to byla taky libovka.Pak ale velika úleva. Zajděte si na kontrolní ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
22.11.22 13:42

Byla jsem tedy na kontrole a stent byl v pořádku. Prý to je námahou, mám půlroční mimčo. Nakonec ale p. doktor zařídil, že mě vzali dřív na vyndání kamínků. Nyní už jsem z nemocnice doma. Děkuji za vaše reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí