Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Asi ten Stepan pasuje nejvic nebo mozna Tadeas.
Jakub drhne.
Ta háčkovaná jména jsou k vašemu příjmení taková ušišlaná. A Jakub se špatně vyslovuje
Mně se ještě líbil Adam. Ale už jsme ho vyřadili. Je jich v okolí moc ![]()
Ani jedno. Štěpán je hezké, ale k příjmení nejde, zbytek hrůza a všech je bambilion. Fakt se těším na dobu, až budou mít rodiče víc fantazie než jenom na Matyáše a Kubu ![]()
My máme Tadeáška a brácha je Štěpán. Z okolí žádné jiné neznám. Matyáš je teď skoro každý a Jakub taky
Ale stejně záleží hlavně na vás
@Anonymní píše:
Mně se ještě líbil Adam. Ale už jsme ho vyřadili. Je jich v okolí moc
Neblázni, když se líbí, tak dejte. Nevíš, kam se časem přesune…
@Anonymní píše:
Krásný den, jaké jméno se vám líbí k příjmení? Zároveň i s přihlédnutím k domácím obměnám jména. Svátek kolem Vánoc nám nevadí. První dítě je narozené kolem Vánoc.
Favority máme Štěpán/Matyáš/Jakub/Tadeáš.
Nebo máte jiný tip?
Určitě Tadeáš nebo Štěpán, to zní super
![]()
@terien a jaké by se vám líbilo? Nechceme se opakovat v rodině. Díky příjmení na K nemůžeme použít kvůli výslovnosti jména končící na zadopatrove souhlásky - Marek, Vojtěch. Tak jak říkáte. Jakub i Matěj/Matyáš je teď dlouhodobě populární, ale rozhodne nechceme žádné Maxe a jiná přejata jména.
@Anonymní píše:Štěpán, David, Petr.
Krásný den, jaké jméno se vám líbí k příjmení? Zároveň i s přihlédnutím k domácím obměnám jména. Svátek kolem Vánoc nám nevadí. První dítě je narozené kolem Vánoc.
Nebo máte jiný tip?
Mám kamarádky, co mají Štěpánka a Tadeaska, obě se mi libí. Dala bych Tadeáš kvůli zkracenine. Jedná říká štěpo a druhá Táďo, Táďa se mi prostě líbí, je to pěkný.
Štěpán nebo Jakub ![]()
Prolétla jsem diskuzi jedním okem a vidím, že jsme zakladatelce „fakt pomohly“ ![]()
@Anonymní píše:
@terien a jaké by se vám líbilo? Nechceme se opakovat v rodině. Díky příjmení na K nemůžeme použít kvůli výslovnosti jména končící na zadopatrove souhlásky - Marek, Vojtěch. Tak jak říkáte. Jakub i Matěj/Matyáš je teď dlouhodobě populární, ale rozhodne nechceme žádné Maxe a jiná přejata jména.
Jsou i jina jména než Kuba a Max. K vašemu příjmení by se mi líbilo tvrdší jméno, třeba Petr, Jiří
Z výběru Štěpán. Lepší zní nějaké delší. Tipy: Vincent, Jonatán, Antonín, Jeremiáš, Alexandr, Richard, Teodor…
Krásný den, jaké jméno se vám líbí k příjmení Kloc? Zároveň i s přihlédnutím k domácím obměnám jména. Svátek kolem Vánoc nám nevadí. První dítě je narozené kolem Vánoc.
Nebo máte jiný tip?
Příspěvek upraven 20.04.20 v 14:56