Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,
potřebovala bych poradit. Máme doma takové dilema ohledně jména. Čekáme miminko a nemůžeme se rozhodnout. Budu moc ráda za vaše názory. Zda se líbí Sofie nebo Nikol? Samozřejmě konečný verdikt je pak na nás, ale budu ráda ![]()
Ani jedno. Žádné jméno se nelíbí všem. Hlavně aby se líbilo vám.
Z těchhle dvou fakt ani jedno. Sofinek jsou všude mraky a Nikola ve všech podobách zas byla přespříliš populární tak před deseti lety, tak to taky slyším pořád.
@LilithStar píše:
Ahoj,
potřebovala bych poradit. Máme doma takové dilema ohledně jména. Čekáme miminko a nemůžeme se rozhodnout. Budu moc ráda za vaše názory. Zda se líbí Sofie nebo Nikol? Samozřejmě konečný verdikt je pak na nás, ale budu ráda
Radši Sofie, ale jsem stará konzerva a dala bych jiné.
Záleží na příjmení, obojí je hodně masové, takže nic pro mě, ale obě jsou v podstatě pěkná.
@MrsNorris píše:
Z těchhle dvou fakt ani jedno. Sofinek jsou všude mraky a Nikola ve všech podobách zas byla přespříliš populární tak před deseti lety, tak to taky slyším pořád.
Taky mi přijde že Nikolky v okolí jdou pomalu do puberty a Sofinkám je 5,6,7 let
Mám ta jména hodně z okolí,,naposlouchaná" takže se nedokážu rozhodnout které mi zní lépe.. Nicméně si myslím že né každý chce být za každou cenu vyjímečný a líbí jim prostě dnes už běžně užívaná jména..Moje jméno bylo na konci osmdesátek hit a ve škole to bylo znát
Ale bylo mi to jedno že jsme byly v ulici 4 ![]()
Nikolu jsme meli na seznamu v prvnim tehotenstvi, Sofii ve druhem
nakonec jsme nepouzili ani jedno.