Sofie nebo Nikol?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13994
12.4.20 18:45
@welovefashion píše:
U nás teda ne buď Sofinko nebo Sofi, Sofko jsem ještě neslyšela a je to teda děsný ;)

Jsem jednou slysela i Sofčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
12.4.20 19:25

Hezci je Sofie:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.20 20:21
@LilithStar píše:
Ahoj,
potřebovala bych poradit. Máme doma takové dilema ohledně jména. Čekáme miminko a nemůžeme se rozhodnout. Budu moc ráda za vaše názory. Zda se líbí Sofie nebo Nikol? Samozřejmě konečný verdikt je pak na nás, ale budu ráda ;)

Určitě Sofie anebo českou Žofiu :palec: Znamená to moudrost.
Nikol(a) je pro mě jméno pro chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
12.4.20 21:03

Nikol mi příde, že už právě bylo moderní před dvaceti lety a víc. Dnes bych dala raději tu Sofii.Bude jich víc, protože je to docela pěkné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
12.4.20 21:05

@_.Emilyyy Známí mají a říkají jí občas i Sofko, nicméně za mne lepší, než když se někdo jmenuje Kateřina a říkají jí lidé Kačeno. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
12.4.20 21:13
@Romilda píše: Žofie.
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2026
13.4.20 10:05

Co dát místo Sofie jméno Silvie :srdce:. Je to tak krásně a přitom opomíjené jméno, kdybychom ho neměli v rodině, tak o něm teď uvažuji. Rozhodně mnohem lepší než ta Sofča kterých je teď všude mraky. I ty zdrobněliny jsou podobné, ale přitom je Silvinka o dost zajímavější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.20 13:24

Tak holky všem děkuji za názor, včetně negativních (bez toho by to nešlo :pankac: ) :D hodně tady píšete, že Sofii je hodně. Tak je to možné. Jen partner ani já jsme žádnou nikde nepoznali :nevim: kolem sebe mám spousty kamarádek, co čekají nebo již malé mají a opět žádná Sofie. Nám se jména líbí, tak ještě uvidíme jaké vybereme. Každopádně děkujeme milé dámy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
13.4.20 13:56

Nikol, Sofie se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.20 10:34
@LilithStar píše:
Tak holky všem děkuji za názor, včetně negativních (bez toho by to nešlo :pankac: ) :D hodně tady píšete, že Sofii je hodně. Tak je to možné. Jen partner ani já jsme žádnou nikde nepoznali :nevim: kolem sebe mám spousty kamarádek, co čekají nebo již malé mají a opět žádná Sofie. Nám se jména líbí, tak ještě uvidíme jaké vybereme. Každopádně děkujeme milé dámy ;)

Tohle ti stačí? :mrgreen: Sofiina četnost: https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.20 10:35
@boball píše:
Nikol mi příde, že už právě bylo moderní před dvaceti lety a víc. Dnes bych dala raději tu Sofii.Bude jich víc, protože je to docela pěkné jméno.

A to jméno musí být moderní? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
15.4.20 10:40

@Morrígan Ní_Boii někdo tu psal, že se dávalo před deseti lety, tak jsem napsala, že před dvaceti a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.20 10:45
@Morrígan Ní_Boii píše:
Tohle ti stačí? :mrgreen: Sofiina četnost: https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…

Jj díky, ale stejně mi to jméno přirostlo k :srdce: tak asi u toho zůstaneme. Opravdu žádnou Sofinku neznáme. Do půl roka už ani nebudeme pražáci a tam kde budeme to s tou statistikou není tak zlý ;) k příjmení se to jméno taky moc hodí. A tu Nikol jsme už vyloučili, tak je asi jasno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.4.20 11:01
@LilithStar píše:
Jj díky, ale stejně mi to jméno přirostlo k :srdce: tak asi u toho zůstaneme. Opravdu žádnou Sofinku neznáme. Do půl roka už ani nebudeme pražáci a tam kde budeme to s tou statistikou není tak zlý ;) k příjmení se to jméno taky moc hodí. A tu Nikol jsme už vyloučili, tak je asi jasno :)

Já ziju na malém městě a je tu přesofinkováno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16922
16.4.20 19:51
@LilithStar píše:
Ahoj,
potřebovala bych poradit. Máme doma takové dilema ohledně jména. Čekáme miminko a nemůžeme se rozhodnout. Budu moc ráda za vaše názory. Zda se líbí Sofie nebo Nikol? Samozřejmě konečný verdikt je pak na nás, ale budu ráda ;)

Ahoj,

popravdě řečeno nemám vztah ani k jednomu :oops: k Nikol mám asi špatnou asociaci a prostě to jméno nemám spojené s žádnou štastnou a uspěšnou ženou :oops: a Sofii je tolik, že bych raději dala verzi Žofie.

Každopádně k détěti, dospělé ženě a k babičce mi sedí Sofie :-) Tak bych volila tu :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze