Sofie nebo Nikol?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
12.4.20 14:18

Když už, tak Sofie. Holek jménem Nikol, Nicol nebo Nikola znám plno a za mě nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
12.4.20 14:20

Sofie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12544
12.4.20 14:35
@LilithStar píše:
Ahoj,
potřebovala bych poradit. Máme doma takové dilema ohledně jména. Čekáme miminko a nemůžeme se rozhodnout. Budu moc ráda za vaše názory. Zda se líbí Sofie nebo Nikol? Samozřejmě konečný verdikt je pak na nás, ale budu ráda ;)

Sofie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.4.20 14:44

Já nevím jestli bych si s těch dvou vybrala ale mě se asi víc líbí Sofie ale samozřejmě každému se líbí něco jiného na názor ostatních nedej a dej si co se líbí vám doma já mám doma 3 týdení Izabelu a moje ségra začala proč jsme ji dali tak hnusné jméno můj názor je že každému se líbí něco jiného takže jméno by měli vybrat rodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
12.4.20 15:07

Víc se mi líbí Sofie, ale bohužel se pak oslovují „Sofko“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
12.4.20 15:11

@LilithStar u dcery ve školce byly ve 3 různých provedenich snad 5 Sofinek ve třídě… Sophie, Sofia a Sofie… 2 z nich její nejlepší kámošky, jako je jich hodně, ale už to ubývá, o 3 roky mladší syn má ve třídě už jen jednu ;)
Mě se to jméno líbí, sama bych ho ale nedala…

Jinak Nikol, Nikola, Nicole, není špatné, ale nehodí se ke každému příjmení a za mých mladých let, před cca 20 lety to bylo hodně cikánské jméno… Takže třeba z tohoto důvodu bych ho nedala já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
12.4.20 15:12
@sheran píše:
Víc se mi líbí Sofie, ale bohužel se pak oslovují „Sofko“ :zed:

U nás teda ne buď Sofinko nebo Sofi, Sofko jsem ještě neslyšela a je to teda děsný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.20 15:14

Nikol. :srdce: Jednu mám doma. Je to krásná a chytrá holka, takže pro mě parádní jméno.

• Citovat
  • Upravit
3353
12.4.20 15:16

Nejsou to špatná jména, ale aktuálně hodně dávána, takže já bych nevybrala ani jedno. Vyber, co ti lip zní a příjmením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.4.20 15:19

Niol je povrchní, módní. bulvární, plytké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.4.20 16:33
@LilithStar píše:
Ahoj,
potřebovala bych poradit. Máme doma takové dilema ohledně jména. Čekáme miminko a nemůžeme se rozhodnout. Budu moc ráda za vaše názory. Zda se líbí Sofie nebo Nikol? Samozřejmě konečný verdikt je pak na nás, ale budu ráda ;)

Ani jedno :think: pomohlo ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
12.4.20 16:55
@LilithStar píše:
Ahoj,

Víc se mi líbí Sofinka, ale obou je teď všude plno (proto ani jméno Sofie není můj úplný favorit) :oops: Přeju správný výběr :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.4.20 18:18

@LilithStar Sofie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.4.20 18:20

@sheran Slýcham spíš Sofi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.20 18:28

Za mě obě krásné, určitě lepší než Monika, Jana, Tereza, Eliška atd (jen názor). Vybrala bych Sofie. A že jich bude ve třídě víc? To bude pokaždé, před tím to byly Terezky a Honzickove a teď to budou Sofie :nevim: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence