Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Když už, tak Sofie. Holek jménem Nikol, Nicol nebo Nikola znám plno a za mě nic moc.
@LilithStar píše:
Ahoj,
potřebovala bych poradit. Máme doma takové dilema ohledně jména. Čekáme miminko a nemůžeme se rozhodnout. Budu moc ráda za vaše názory. Zda se líbí Sofie nebo Nikol? Samozřejmě konečný verdikt je pak na nás, ale budu ráda
Sofie
Já nevím jestli bych si s těch dvou vybrala ale mě se asi víc líbí Sofie ale samozřejmě každému se líbí něco jiného na názor ostatních nedej a dej si co se líbí vám doma já mám doma 3 týdení Izabelu a moje ségra začala proč jsme ji dali tak hnusné jméno můj názor je že každému se líbí něco jiného takže jméno by měli vybrat rodiče
@LilithStar u dcery ve školce byly ve 3 různých provedenich snad 5 Sofinek ve třídě… Sophie, Sofia a Sofie… 2 z nich její nejlepší kámošky, jako je jich hodně, ale už to ubývá, o 3 roky mladší syn má ve třídě už jen jednu ![]()
Mě se to jméno líbí, sama bych ho ale nedala…
Jinak Nikol, Nikola, Nicole, není špatné, ale nehodí se ke každému příjmení a za mých mladých let, před cca 20 lety to bylo hodně cikánské jméno… Takže třeba z tohoto důvodu bych ho nedala já…
@sheran píše:
Víc se mi líbí Sofie, ale bohužel se pak oslovují „Sofko“
U nás teda ne buď Sofinko nebo Sofi, Sofko jsem ještě neslyšela a je to teda děsný ![]()
Nikol.
Jednu mám doma. Je to krásná a chytrá holka, takže pro mě parádní jméno.
Nejsou to špatná jména, ale aktuálně hodně dávána, takže já bych nevybrala ani jedno. Vyber, co ti lip zní a příjmením.
@LilithStar píše:
Ahoj,
potřebovala bych poradit. Máme doma takové dilema ohledně jména. Čekáme miminko a nemůžeme se rozhodnout. Budu moc ráda za vaše názory. Zda se líbí Sofie nebo Nikol? Samozřejmě konečný verdikt je pak na nás, ale budu ráda
Ani jedno
pomohlo ti to?
@LilithStar píše:
Ahoj,
Víc se mi líbí Sofinka, ale obou je teď všude plno (proto ani jméno Sofie není můj úplný favorit)
Přeju správný výběr ![]()
Za mě obě krásné, určitě lepší než Monika, Jana, Tereza, Eliška atd (jen názor). Vybrala bych Sofie. A že jich bude ve třídě víc? To bude pokaždé, před tím to byly Terezky a Honzickove a teď to budou Sofie
![]()