Stepper k porodu

16.5.13 15:30

Stepper k porodu

Ahoj, napadlo mě, zda-li by nebyl špatný nápad si vzít stepper k porodu. Vydupat tu bolest do něj zavěšená třeba na žebřiny…co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
16.5.13 15:33

No já ti teda nevim :think: :) možný je asi všechno, ale pro mě to byla taková bolest, co se nedala takhle vyhnat, nebo na ní zapomenout, jsem se spíš choulila, myšlenkama ponořená do sebe a šetřila síly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
16.5.13 15:34

:mrgreen: :mrgreen: ty jsi vtipálek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: až budeš mít bolesti, na takovýhle kraviny fakt nebudeš mít sílu :mrgreen: :mrgreen: Ale pobavila jsi mě :mrgreen: Jediná pomůcka co teda mě fakt pomohla, byl míč ve sprše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.5.13 15:34

:mrgreen: To je ale blbej nápad :lol: (pardon, píšu, co mi první naskočilo v hlavě)
Stepper kladenějaký odpor, ne? Při kontrakcích je potřeba se dole maximálně uvolnit, tudíž přešlapovat jo, ale nohy co nejšíře od sebe a rozhodně ne na sílu. Zavěšení se je ideál, ale spodek musí být volný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
16.5.13 15:36

@Tarinka přesně tak, je to taková bolest, že při představě, že u toho vyvíjim nějakou další fyzickou aktivitu (na stepperu), tak mě vezou :) a myslím, že by vezli každou druhou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
16.5.13 15:36

Promiň, vem si s sebou, co chceš, ale bojím se, že stepper je blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
16.5.13 15:38

Jojo, já se věšela nastávajícímu tatínkovi kolem krku a jemně, ale fakt jemně, se houpala a přišlo mi to jak výstup na Mount Everest :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
16.5.13 15:38
@slunicko83 píše:
@Tarinka přesně tak, je to taková bolest, že při představě, že u toho vyvíjim nějakou další fyzickou aktivitu (na stepperu), tak mě vezou :) a myslím, že by vezli každou druhou :)

Myslím že i každou první :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.5.13 15:40
@emiliasofi píše:
Ahoj, napadlo mě, zda-li by nebyl špatný nápad si vzít stepper k porodu. Vydupat tu bolest do něj zavěšená třeba na žebřiny…co myslíte?

Ty si asi ještě nikdy nerodila, že? :jazyk:
Budeš ráda, když tu největší bolest prodýcháš a nepos… se natož, aby si řádila na stepperu :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
16.5.13 15:41

@Tarinka jj :D a taky jsem byla zavěšená na chlapovi, nevím jestli jemně, nebo co jsem dělala, vím jen, že jsem mu visela na krku (mých 96 kilo) a strašně jsem nadávala :D :D Kdybych tam měla nějakej stepper vedle sebe, nejspíš ho nakopnu, nebo pozvracím, nebo se o něj maximálně opřu :D takže by mi možná k tomuhle i posloužil :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
16.5.13 15:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.5.13 15:43

Já jsem osm hodin chodila po pokoji tam a zpět a nebo jsem se sprchovala, když byla kontrakce, zavesila jsem se na stůl, přenesla váhu na ruce a dychala. Preslapovat se ti nebude chtít:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
16.5.13 15:47

Já první porod v podstatě celý proležela, válela jsem se na střídačku v posteli a ve vaně…
tak jsem si umínila, že při druhém budu fakt aktivnější, že budu chodit, houpat se na míči atd.
a co myslíš - proležela jsem ho na střídačku v posteli a ve vaně a PA mě neukecala ani k návštěvě WC ani k přesunu na porodní křeslo :jazyk: :lol:
jakýkoliv pohyb navíc jsem totálně odmítala, ležela jsem na boku se zavřenýma očima a jediný pohyb byl, když jsem manželovi vždycky na začátku kontrakce začala drtit ruku :lol:

takže stepper si fakt nedokážu představit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.5.13 15:49

Ale jestli si něco chceš vzít sebou a třeba nenabízí automaticky v porodnici, tak balon gym. ten byl příjemný, můžeš se pohupovat na něm, ale ten už mají snad ve všech porodnicích :idea: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.13 16:00

@emiliasofi
Holky, ale já to vidím jako dobrý nápad :D
Já měla porod vyvolávaný a nikam to nevedlo, už jsem byla na oxytocinu, upoutaná na kyslíku a monitorech. Pak jsem je přemluvila, ať mě pustí se projít, to ležení bylo děsné - křížo-kyčelní bolesti jak prase. Jak me PA pustila, tak jsem se opřela o parapet a „proskakovala“ jsem se tou bolestí. A musím říct, že mi to OPRAVDU pomohlo. Každá jsme jiná, a pokud ti to tam @emiliasofi dovolí, tak ber.
Ještě řeknu, že mi to pomohlo, asi po 20min už jsem cítila dole tlak, tak tam PA sáhla, a řekla, že se mimi konečně pohlo :D.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100