Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkuste to jinde.Nám se osvědčila kuchyň.
Přítel dělá v bowlingbaru a jednou jsem s ním šla rozmotávat kuželky a hupsli jsme tam na sebe ![]()
Tak s příchodem děti jsme objevili tolik nových míst kde se dá sex provozovat
V posteli si totiž hověli oni a hle po 10 letech řádíme jak za mlada
No a když si dáme třeba večer ještě skleničku,tak to se pak dějou věci
![]()
Pokud máte možnost hlídání, tak bych zajela někam na víkend jen ve dvou. Dala si whirpoolku a večeři na pokoji. ![]()
No, není to tak dávno co jsem na netu viděla erotické stolní hry pro dva (teda bylo tam i dost her pro skupinky,ale to asi není co hledáš),ale možná, bych zkusila mrknout po té pro dva-taky jsem o ni přemýšlela. U sklenky něčeho dobrýho by to mohla být přča a dobré oživení.
Určitě změna místa. Máte-li možnost volného víkendu, zařiďte si romantický výlet. Pokud ne, zkuste objevit nějaké utajené zákoutí doma
Potom také dobře fugnuje sexy oblečení.
Ahoj,po porodu druheho ditka,jsme
par mesicu provozovali jen misionare,me to uz nebavilo,tak ted zkousime jina mista,napriklad sprchu,kuchynskou linku,stul zidle a to bych mohla pokracovat,jinak musim podoknout ze driv pred narozenim druheho ditka bylo vse v poradku a pak me stval ten misionar,nic jineho nechtel a ted jsem zpokojena jako driv ![]()
ahoj tak presne to mame mi porad jen MISIONAR FURT STEJNY
DEKUJI TA NAPADY TAK JA HO TEDA OPIJU
![]()
Tak měnit polohu? Experimentovat??? Zjistit co se mužíčkovi líbí a co be chtěl
Určitě to půjde ![]()
Zkuste si promluvit o svých představách a uskutečnit je.
Změna místa, polohy, času - třeba v hodinu kdy to běžně neděláte, praktiky svádění- masáž, striptýz, hra, erotické pomucky…
no vsechno sou to dobre napady ale mi mame take problem ze muzicek moc dlouho nevydrzi
tak to bude asi beh na dlouhou trat ![]()
Ahoj tak mu seženň viagru, není to nic špatného. Udělej dobrou véčupár skleniček a změna 100% nastane. Popřípadě si pořiď nějaký obleček pust nejaký lechtivý film.
nam ozivuje sex striptyzek, nebo si zajit nekam, kde hraje prijemna hudba a zacit na sebe dorazet.. ![]()
Potom jak zminovaly holky - poloha, cas, misto… (obleceni)
Jsou i jine zpusoby - vzit nekoho do trojky, swingers, atd. ale na to ma malokdo zaludek
![]()
to od porodu řeším téééž,ale nám prstě nepomáhá nic,jakmile je jiný místo tak chlap najede na stejno jako v posteli
![]()
ahoj maminky chtela bych se zeptat.. mate naky napad odskouseny jak ozivit sex? ja i pritel mame porad stejny stereotyp .. us sem koukala i na internet ale nenapada me stale nic spravneho … prosim o radu
ani sama nevim co by to melo byt
zuza