Jak oživit stereotypní sex?

zuzukaa
21.3.11 00:28

stereotip?? us neeeee

ahoj maminky chtela bych se zeptat.. mate naky napad odskouseny jak ozivit sex? ja i pritel mame porad stejny stereotyp .. us sem koukala i na internet ale nenapada me stale nic spravneho … prosim o radu :oops: ani sama nevim co by to melo byt :zed: zuza

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1032
21.3.11 07:23

Zkuste to jinde.Nám se osvědčila kuchyň.
Přítel dělá v bowlingbaru a jednou jsem s ním šla rozmotávat kuželky a hupsli jsme tam na sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 07:31

Tak s příchodem děti jsme objevili tolik nových míst kde se dá sex provozovat :lol: :lol: V posteli si totiž hověli oni a hle po 10 letech řádíme jak za mlada :oops: :mrgreen: :mrgreen: No a když si dáme třeba večer ještě skleničku,tak to se pak dějou věci :-P :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
891
21.3.11 07:40

Pokud máte možnost hlídání, tak bych zajela někam na víkend jen ve dvou. Dala si whirpoolku a večeři na pokoji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.3.11 07:58

No, není to tak dávno co jsem na netu viděla erotické stolní hry pro dva (teda bylo tam i dost her pro skupinky,ale to asi není co hledáš),ale možná, bych zkusila mrknout po té pro dva-taky jsem o ni přemýšlela. U sklenky něčeho dobrýho by to mohla být přča a dobré oživení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
21.3.11 08:28
  • Citovat
  • Upravit
5044
21.3.11 08:58

Určitě změna místa. Máte-li možnost volného víkendu, zařiďte si romantický výlet. Pokud ne, zkuste objevit nějaké utajené zákoutí doma ;-) Potom také dobře fugnuje sexy oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
21.3.11 09:13

Ahoj,po porodu druheho ditka,jsme
par mesicu provozovali jen misionare,me to uz nebavilo,tak ted zkousime jina mista,napriklad sprchu,kuchynskou linku,stul zidle a to bych mohla pokracovat,jinak musim podoknout ze driv pred narozenim druheho ditka bylo vse v poradku a pak me stval ten misionar,nic jineho nechtel a ted jsem zpokojena jako driv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
21.3.11 09:19

ahoj tak presne to mame mi porad jen MISIONAR FURT STEJNY :nevim: DEKUJI TA NAPADY TAK JA HO TEDA OPIJU :pankac: :-) :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
11
21.3.11 09:23

Tak měnit polohu? Experimentovat??? Zjistit co se mužíčkovi líbí a co be chtěl :D Určitě to půjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.3.11 09:25

Zkuste si promluvit o svých představách a uskutečnit je.
Změna místa, polohy, času - třeba v hodinu kdy to běžně neděláte, praktiky svádění- masáž, striptýz, hra, erotické pomucky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
21.3.11 09:31

no vsechno sou to dobre napady ale mi mame take problem ze muzicek moc dlouho nevydrzi :nevim: tak to bude asi beh na dlouhou trat :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.11 09:38

Ahoj tak mu seženň viagru, není to nic špatného. Udělej dobrou véčupár skleniček a změna 100% nastane. Popřípadě si pořiď nějaký obleček pust nejaký lechtivý film.

• Citovat
  • Upravit
36544
21.3.11 09:42

nam ozivuje sex striptyzek, nebo si zajit nekam, kde hraje prijemna hudba a zacit na sebe dorazet.. :wink:

Potom jak zminovaly holky - poloha, cas, misto… (obleceni)

Jsou i jine zpusoby - vzit nekoho do trojky, swingers, atd. ale na to ma malokdo zaludek :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
21.3.11 11:42

to od porodu řeším téééž,ale nám prstě nepomáhá nic,jakmile je jiný místo tak chlap najede na stejno jako v posteli :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí