Zamilovanost k cizímu člověku

61
18.3.11 18:01

zamilovanost

ahoj holky,dostala jsem se do takové debilní situace,nemůžu ji ventilovat známým,a tak jsem ráda,že to můžu napsat sem,ať to jde trošku ze mě ven :-?
mám vztah 10let,4roky manželé,dvě děti.Stala se mi taková věc-potkala jsem úplně cizího člověka,viděla jsem,že po mě pokokuje.....a najednou jsem zjistila,že na něho pořád musím myslet a představují se nejrůznější věcí :oops:
Každý den vyhlížím,kde ho jen potkám,chci ho vidět,jak ho nevidím,tak jsem z toho úplně nešťastná.Vždy,když se potkáme a on na mě udělá ten svůj pohled,tak jdu do kolen.Připadám si jak nějaká puberťačka :oops: Vím,že z toho nic nebude.....jen jsem chtěla napsat,jestli se vám to taky někdy stalo…že jste ztratily hlavu úplně z cizího člověka…prostě mě něčím dostal.
Budu ráda,když mi k tomu cokoliv napíšete,co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
18.3.11 18:13

Taky jsem to zažila. Normálně jsem měla vztah a tohle byla Láska na první pohled ! :-D Taky jsem se mu líbila, bylo to úžasný, platonický… Stále jsem na něj myslela. Potkávali jsme se pracovně :-D Úžasnej chlap, hodně podobný Brucemu Willisovi, i z profilu, jenže v mladším vydání :-D , chytrý, schopný, vtipný, úspěšný, zručný, cestoval…tý jo, takovýho chlapa pohledat. Jenže taky byl dost na ženský, nechtěl se usadit. Věděla jsem, že na vztah to není. Možná o to to bylo hezčí. Trvalo to docela dlouho. Užij si hormony štěstí ! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.3.11 18:14

Jo občas se mi to stává - jedu třeba v autobuse a tam nááádhernej týpek a kouká i on po mně, jiskří to úplně maximálně, ale oba vystoupíme a jdem si po svém. Beru to jako takové zpříjemnění všedního dne, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
18.3.11 18:17

http://bestpage.cz/…es/s0660.gif

Příspěvek upraven 18.03.11 v 18:36

• Citovat
  • Upravit
61
18.3.11 18:17

já vím,že to časem přejde…je tady pracovně(je bagrista :oops: :oops: ).Momentálně mám takové myšlenky,že kdyby byla možnost,asi bych mu neodolala.Opravdu se cítím,jak kdyby mi bylo 15 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.3.11 18:18

tak to beru,to se mi taky stane…ale já už toho člověka potkávám nějaký pátek.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.3.11 18:20

krásné období????Vždyť mám doma manžela.Akorát mě to trápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.3.11 18:23

taky se mi to stalo.Prostě ten chlap měl vše,co můj muž ne a strašně mě to přitahovalo.Doma stereotyp a tohle bylo takový strašně fajn a taky jsem na něj dost myslela,ale u toho taky zůstalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.11 18:29
Efík píše:
taky se mi to stalo.Prostě ten chlap měl vše,co můj muž ne a strašně mě to přitahovalo.Doma stereotyp a tohle bylo takový strašně fajn a taky jsem na něj dost myslela,ale u toho taky zůstalo

Uplne presne to mam ja

• Citovat
  • Upravit
etatinek
18.3.11 18:31

Jak, že víš, že z toho nic nakonec nebude?? Podle mě se spolu vyspíte a né jednou… A třeba se vám „poštěstí“ a narodí se vám dítě… Taková malá nevinná vzpomínka na jedno utajené období ve vašem životě… Pokud se teda dřív nerozvedeš s manželem a nepůjdeš hledat „štěstí“ s bagristou… 8-o :zed:

• Citovat
  • Upravit
48576
18.3.11 18:33
etatinek píše:
Jak, že víš, že z toho nic nakonec nebude?? Podle mě se spolu vyspíte a né jednou… A třeba se vám „poštěstí“ a narodí se vám dítě… Taková malá nevinná vzpomínka na jedno utajené období ve vašem životě… Pokud se teda dřív nerozvedeš s manželem a nepůjdeš hledat „štěstí“ s bagristou… 8-o :zed:

ty si strašnej vyprávěč.Myslím že by si spíš měl psát pohádky :lol:

To určitě potká každou ale je to jen proto že ho neznáš.Kdyby si ho poznala viděla by si třeba že je uplně někdo jinej než si si ho vysnila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
18.3.11 18:37
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Jak, že víš, že z toho nic nakonec nebude?? Podle mě se spolu vyspíte a né jednou… A třeba se vám „poštěstí“ a narodí se vám dítě… Taková malá nevinná vzpomínka na jedno utajené období ve vašem životě… Pokud se teda dřív nerozvedeš s manželem a nepůjdeš hledat „štěstí“ s bagristou… 8-o :zed:

ty si strašnej vyprávěč.Myslím že by si spíš měl psát pohádky :lol:

To určitě potká každou ale je to jen proto že ho neznáš.Kdyby si ho poznala viděla by si třeba že je uplně někdo jinej než si si ho vysnila :wink:

Pravda třímá ve mě, vypravěčovo střevo, či nějaká uzlina, něco s tím udělám, ještě uvidím, ale děkuji!! :oops: :wink:

PS: A že je třeba úplně neschopnéj zabezpečit rodinu… Ale tak hormony a chemické pochody v těle jsou sviňa… :think: :-?

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
18.3.11 18:39
etatinek píše:

Koukám že etatinek je strašně chytrej :zed: ten by nám všem ženskejm mohl radit fakt jo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.11 18:53

a tak se oba rozvedli a našli, co celý život hledali.

Jestli s ním nepřijdeš nějak extra do kontaktu tak bych se toho nebála. Ale jak se dáte do řeči a budete si rozumět, bude průšvih :wink:

• Citovat
  • Upravit
2787
18.3.11 18:56

Taky se mi to stalo…s kolegou…ale pak jsem poznala jaký ve skutečnosti je a tím moje „zamilovanost“ spíš zalíbení bych tak řekla začalo pomalu vyprchávat, dokonce se seznámil na jedné akci s mým manželem a stali se velmi dobrými kamarády, moc si rozuměli, naopak já mu přestala rozumět :mrgreen: , ale to období, kdy mi začlo bušit srdce jen prošel kolem a pozdravil mě s úsměvem bylo fakt krásné… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí