Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky,dostala jsem se do takové debilní situace,nemůžu ji ventilovat známým,a tak jsem ráda,že to můžu napsat sem,ať to jde trošku ze mě ven ![]()
mám vztah 10let,4roky manželé,dvě děti.Stala se mi taková věc-potkala jsem úplně cizího člověka,viděla jsem,že po mě pokokuje.....a najednou jsem zjistila,že na něho pořád musím myslet a představují se nejrůznější věcí ![]()
Každý den vyhlížím,kde ho jen potkám,chci ho vidět,jak ho nevidím,tak jsem z toho úplně nešťastná.Vždy,když se potkáme a on na mě udělá ten svůj pohled,tak jdu do kolen.Připadám si jak nějaká puberťačka
Vím,že z toho nic nebude.....jen jsem chtěla napsat,jestli se vám to taky někdy stalo…že jste ztratily hlavu úplně z cizího člověka…prostě mě něčím dostal.
Budu ráda,když mi k tomu cokoliv napíšete,co si o tom myslíte?
Taky jsem to zažila. Normálně jsem měla vztah a tohle byla Láska na první pohled !
Taky jsem se mu líbila, bylo to úžasný, platonický… Stále jsem na něj myslela. Potkávali jsme se pracovně
Úžasnej chlap, hodně podobný Brucemu Willisovi, i z profilu, jenže v mladším vydání
, chytrý, schopný, vtipný, úspěšný, zručný, cestoval…tý jo, takovýho chlapa pohledat. Jenže taky byl dost na ženský, nechtěl se usadit. Věděla jsem, že na vztah to není. Možná o to to bylo hezčí. Trvalo to docela dlouho. Užij si hormony štěstí ! ![]()
Jo občas se mi to stává - jedu třeba v autobuse a tam nááádhernej týpek a kouká i on po mně, jiskří to úplně maximálně, ale oba vystoupíme a jdem si po svém. Beru to jako takové zpříjemnění všedního dne, nic víc.
já vím,že to časem přejde…je tady pracovně(je bagrista
).Momentálně mám takové myšlenky,že kdyby byla možnost,asi bych mu neodolala.Opravdu se cítím,jak kdyby mi bylo 15 ![]()
tak to beru,to se mi taky stane…ale já už toho člověka potkávám nějaký pátek.....
taky se mi to stalo.Prostě ten chlap měl vše,co můj muž ne a strašně mě to přitahovalo.Doma stereotyp a tohle bylo takový strašně fajn a taky jsem na něj dost myslela,ale u toho taky zůstalo
Efík píše:
taky se mi to stalo.Prostě ten chlap měl vše,co můj muž ne a strašně mě to přitahovalo.Doma stereotyp a tohle bylo takový strašně fajn a taky jsem na něj dost myslela,ale u toho taky zůstalo
Uplne presne to mam ja
Jak, že víš, že z toho nic nakonec nebude?? Podle mě se spolu vyspíte a né jednou… A třeba se vám „poštěstí“ a narodí se vám dítě… Taková malá nevinná vzpomínka na jedno utajené období ve vašem životě… Pokud se teda dřív nerozvedeš s manželem a nepůjdeš hledat „štěstí“ s bagristou…
![]()
etatinek píše:
Jak, že víš, že z toho nic nakonec nebude?? Podle mě se spolu vyspíte a né jednou… A třeba se vám „poštěstí“ a narodí se vám dítě… Taková malá nevinná vzpomínka na jedno utajené období ve vašem životě… Pokud se teda dřív nerozvedeš s manželem a nepůjdeš hledat „štěstí“ s bagristou…![]()
ty si strašnej vyprávěč.Myslím že by si spíš měl psát pohádky ![]()
To určitě potká každou ale je to jen proto že ho neznáš.Kdyby si ho poznala viděla by si třeba že je uplně někdo jinej než si si ho vysnila ![]()
Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:
Jak, že víš, že z toho nic nakonec nebude?? Podle mě se spolu vyspíte a né jednou… A třeba se vám „poštěstí“ a narodí se vám dítě… Taková malá nevinná vzpomínka na jedno utajené období ve vašem životě… Pokud se teda dřív nerozvedeš s manželem a nepůjdeš hledat „štěstí“ s bagristou…![]()
ty si strašnej vyprávěč.Myslím že by si spíš měl psát pohádky
To určitě potká každou ale je to jen proto že ho neznáš.Kdyby si ho poznala viděla by si třeba že je uplně někdo jinej než si si ho vysnila
Pravda třímá ve mě, vypravěčovo střevo, či nějaká uzlina, něco s tím udělám, ještě uvidím, ale děkuji!!
![]()
PS: A že je třeba úplně neschopnéj zabezpečit rodinu… Ale tak hormony a chemické pochody v těle jsou sviňa…
![]()
etatinek píše:
Koukám že etatinek je strašně chytrej
ten by nám všem ženskejm mohl radit fakt jo…
a tak se oba rozvedli a našli, co celý život hledali.
Jestli s ním nepřijdeš nějak extra do kontaktu tak bych se toho nebála. Ale jak se dáte do řeči a budete si rozumět, bude průšvih ![]()
Taky se mi to stalo…s kolegou…ale pak jsem poznala jaký ve skutečnosti je a tím moje „zamilovanost“ spíš zalíbení bych tak řekla začalo pomalu vyprchávat, dokonce se seznámil na jedné akci s mým manželem a stali se velmi dobrými kamarády, moc si rozuměli, naopak já mu přestala rozumět
, ale to období, kdy mi začlo bušit srdce jen prošel kolem a pozdravil mě s úsměvem bylo fakt krásné… ![]()