Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamča.dalmatinka píše:
No moc si s toho nepamatuju,bylo to rychlejší než když tě srazí rychlík,ale všimla sem si jen vysokejch nártu a ani si nejsem jistá jestli byl kde měl proto že sem nic necítila a to sem byla malá téměř nedotknutá
Bagrista to nebyl,nesmrděl a jedinej zážitek co sem s toho měla byl že není dobrý se nechat zblbnout na hezké oči
Hele, to já netušil, že jsme spolu měli techtle mechtle… Ten svět je ale tak strašně maléééj!!
![]()
Gino, kdyby jen bagrista…
![]()
Anonymní píše:
Souhlasím s kašpárkemAle já jednou pro velkou zamilovanost sbalila kufry, odložila zásnubní prstýnek na stůl a napsala sms a to týden před hodně drahou dovolenou, na které se mělo začít tvořit miminko… byla jsem slabá na to říct, že odcházím kvůli pouhé zamilovanosti a přitažlivosti k člověku, kterýho jsem viděla 2× v životě … o rok později svatba… dodnes si jen přičichnu k manžílkovi a vím, proč jsem to tentkrát udělala. Dodnes bych si vyčítala, že jsem to tennkrát nezkusila. Bohužel jen to mimčo spolu nějak mít nemůžeme… ale snad to vyřešíme!!! Ty máš ty děti a kvůli nim bych se do ničeho nepouštěla, ale to záleží jen a jen na okolnostech a vůli nepodlehnout
Hele Cervik …tak to ber jako výlohu cukrárny ..člověk se namlsá očima, ale nemusí nutně dovnitř ochutnat, protože to zavání průšvihem…nevejde se do gatí …totéž s pánem bagrovacím ..pokochat zasnít se, i úsměv povolen …a domů k tomu co mám ráda a co je důležitý ![]()
Sisule píše:
Hele Cervik …tak to ber jako výlohu cukrárny ..člověk se namlsá očima, ale nemusí nutně dovnitř ochutnat…
Sisule píše:
Hele Cervik …tak to ber jako výlohu cukrárny ..člověk se namlsá očima, ale nemusí nutně dovnitř ochutnat, protože to zavání průšvihem…nevejde se do gatí …totéž s pánem bagrovacím ..pokochat zasnít se, i úsměv povolen …a domů k tomu co mám ráda a co je důležitý
moooc pěkně napsané
dobře budu to tak brát ![]()
ještě jsem tady zapomněla napsat,možná takovou zásadní věc.Nějak nám to začalo neklapat v manželství ![]()
cervik1111 píše:
ještě jsem tady zapomněla napsat,možná takovou zásadní věc.Nějak nám to začalo neklapat v manželství
šmarjá zakladatelko, přečti si to po sobě - to je takové klišé - MANŽEL MI NEROZUMÍ!!!! ![]()
Co když se i manžel někde zakoukal a sní a sní a sní..
Lizbeth píše:cervik1111 píše:šmarjá zakladatelko, přečti si to po sobě - to je takové klišé - MANŽEL MI NEROZUMÍ!!!!
ještě jsem tady zapomněla napsat,možná takovou zásadní věc.Nějak nám to začalo neklapat v manželství
s tim souhlasim.
Lizbeth píše:cervik1111 píše:šmarjá zakladatelko, přečti si to po sobě - to je takové klišé - MANŽEL MI NEROZUMÍ!!!!
já jsem psala,že mi manžel nerozumí??????Psala jsem,že nám to neklape v manželství!!!!!!!!!!tak promiň,že si tady vylívám srdce.....nemusíš to číst a už vůbec né na to reagovat
![]()
Jak by to mohlo klapat když jsi nepřitomná? A nebo ono samo? ![]()
Manželství je o spoluprací, souznění a sdílení. Na to jsou vždy dva…
Příspěvek upraven 19.03.11 v 14:07
Lena F. píše:
Jak by to mohlo klapat když jsi nepřitomná?
ta krize nezačala tím bagristou,jestli máš toto na myslí
Já mám na mysli že krize jsou vyzva k zamyšlení a řešeji se komunikaci. Co děláš proto aby se vyřešila?..
Já jsem to nemyslela doslovně..Ale zní to prostě dost jednoznačně..Čím méně nám to doma klape ( z jakýchkoli důvodů), tím více jsme náchylnější vzplanout jinde..
Nic víc..
Je to přímá úměra.
Zakladatelko, jsem trochu zmatená z Tvého profilu…
Ty máš dvojčatka? Jak staré? Dle profilu dnes máš termin porodu ![]()
Souhlasím s kašpárkem
Ale já jednou pro velkou zamilovanost sbalila kufry, odložila zásnubní prstýnek na stůl a napsala sms a to týden před hodně drahou dovolenou, na které se mělo začít tvořit miminko… byla jsem slabá na to říct, že odcházím kvůli pouhé zamilovanosti a přitažlivosti k člověku, kterýho jsem viděla 2× v životě … o rok později svatba… dodnes si jen přičichnu k manžílkovi a vím, proč jsem to tentkrát udělala. Dodnes bych si vyčítala, že jsem to tennkrát nezkusila. Bohužel jen to mimčo spolu nějak mít nemůžeme… ale snad to vyřešíme!!! Ty máš ty děti a kvůli nim bych se do ničeho nepouštěla, ale to záleží jen a jen na okolnostech a vůli nepodlehnout